BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
I to je nesto 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
nekom se svidja kako sapucem po tastaturi...![]()
nekom se svidja kako sapucem po tastaturi...![]()

Pa jes, bar se popije s drugarima.............![]()

momci naknadno brišu

E moja Biki, ne znam da li imaš vremena, ali kad sam očajna (čitaj često) odremam malo i bar siroto telo opustim. A imaš i onu divnu baštu i kučiće. To su kratki begovi od realnosti ali ipak donekle opuste. A kada se tuširam, zamišljam da sve loše, bolesno, negativni uticaji koje pokupim od kojekoga i koječega, odlaze sa onom vodom. Deluje provereno - nije autosugestija!!!!!!!

Četvrtkom petkom subotom i nedeljoim sviram i kafani, a ostalim danima treba da sklonim suncokret i kukuruz.
Pošto nemam mnogo, biće to brzo gotovo.
Bilo bi super da imam sto lanaca, al jbg.........![]()
I ja sam istu rečenicu htela da napišem - Mici je stvarno srce, mada je i Borka bila super, govorim o kafani, za ostalo nisam upućena!Hej..nemoj da nam diras Milicujbg...ja bar mislim da je ona moderator nisam skoro proveravala
![]()
Što je najcrnje, uopšte nije nelogično, svaka vizualizacija je korisna, posebno ako veruješ u nju. Eh pusto pivo, pre neki dan sam lamentirala nad njim jer to je uvek bilo moje piće - i po ukusu i po dejstvu, al stigle godine, otišo stomak...Ja tako kad popijem pivo skoncentrišem se i vizualizujem da ću da ispiškim sve muke i tegobe.
Pa kad ne ide od jednog piva , ja popijem tri-------------![]()
Dragi kolega, dozvolite da se nadovežem - to je univerzalna istina ukorenjena u duše svih ljudi - Voda čisti, nosi sa sobom, rastvara, leči, oslikava, pamti, i još mnogo toga. Uostalom to je Vaš element...
Ne, to je Franc Bardon.

Što je najcrnje, uopšte nije nelogično, svaka vizualizacija je korisna, posebno ako veruješ u nju. Eh pusto pivo, pre neki dan sam lamentirala nad njim jer to je uvek bilo moje piće - i po ukusu i po dejstvu, al stigle godine, otišo stomak...
Nego ne znam da li sam vam pričala da je alkohol bio legalan na mom faksu, obzirom da su 90% profesora bili od rana jutra ili na rakiji ili na viskiju, samo je slovoslagač Steva mudro konzumirao svoje domaće vino koje je delio sa ostalima samo na prigodnim svečanostima (čitaj pijankama sa sviranjem i pevanjem) na kraju semestra i godine.Tako da naše pivo niko nije ni primećivao. A gle zgode, isti zid smo delili u Karađorđevoj sa stovarištem piva, pa smo se združili sa njima i kroz prozor su nam redovno doturali gajbe najsvežijeg dobrog piva. A ta gajba taman staje u pretinac za pribor - ko da su ga za to pravili. Eh puste li mladosti....
Evo i mog omiljenog velikog grafita pored Kališa iz 1989. - oslikava to vreme: PIJEM PIVO J..E MI SE ŽIVO!

Bogme Brzi, ti si bre filozof i u glaviBilo nekad...a sad :"Ne pijem pivo i **** me sve zivo!"
![]()

Što je najcrnje, uopšte nije nelogično, svaka vizualizacija je korisna, posebno ako veruješ u nju. Eh pusto pivo, pre neki dan sam lamentirala nad njim jer to je uvek bilo moje piće - i po ukusu i po dejstvu, al stigle godine, otišo stomak...
Nego ne znam da li sam vam pričala da je alkohol bio legalan na mom faksu, obzirom da su 90% profesora bili od rana jutra ili na rakiji ili na viskiju, samo je slovoslagač Steva mudro konzumirao svoje domaće vino koje je delio sa ostalima samo na prigodnim svečanostima (čitaj pijankama sa sviranjem i pevanjem) na kraju semestra i godine.Tako da naše pivo niko nije ni primećivao. A gle zgode, isti zid smo delili u Karađorđevoj sa stovarištem piva, pa smo se združili sa njima i kroz prozor su nam redovno doturali gajbe najsvežijeg dobrog piva. A ta gajba taman staje u pretinac za pribor - ko da su ga za to pravili. Eh puste li mladosti....
Evo i mog omiljenog velikog grafita pored Kališa iz 1989. - oslikava to vreme: PIJEM PIVO J..E MI SE ŽIVO!

Dragi kolega, dozvolite da se nadovežem - to je univerzalna istina ukorenjena u duše svih ljudi - Voda čisti, nosi sa sobom, rastvara, leči, oslikava, pamti, i još mnogo toga. Uostalom to je Vaš element...![]()

Znala sam ja ko je ovde (pored mene,naravno) vredan i ranoranioc
Jel kod tebe ovako hladno,Buu?
Ja se nesto smrzoh,dragi mi otisao na buvljak inace sad bih ga nagovorila da lozi kotao!!!