Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako volis fantastiku iz domena globalnih zavera, najtoplije preporucujem: Dzonar Nejder - Z. Nema mnogo veze sa crkvom, ali je svakako treba procitati.

ma ne odusevljavaju me kod den brauna samo zavere, nego nacin na koji pise. ono kad krene sa opisom necega, imam osecaj da sam tamo i da to vidim. zatim, istorija umetnosti koju provlaci kroz knjige, negde je savrsen. ali svakako cu te poslusati i hvala na preporuci ;)

:cool:
Само уживај, колегинице моја форумска.
Мене чека још мало купљења шљива...
А ондаК планина сљедећег мјесеца...
:cool:
Одбројавање је почело.

Pozajmljena slika iz Astro caffea:
x1173678_389516797838075_1977906302_n.jpg.pagespeed.ic.rFpu2VHJ7X.webp

Pozdrav iz taverne u haniotiju,mislim na vas dok cepam toceno pivo i jedem giros...
Bice preplanulih slika,obecavam...kissic svima,M,i ja bih sastavila 3sezone al me ebucka kesh..hehehe

Uživaj i ne brini za kesh. Novac ode, novac dođe, kao plima i oseka, (jedino ponekad malo više kao oseka), ali uživanje u nekom trenutku je tad ili nikad.
A što se tiče 3 sezone, samo probaj videćeš da ide, kad sam zaglavio 3 sezone na Lošinju bio sam dekintiran najgore u životu tek tada sam razumeo onu pesmu:

Uživaj i ne brini za kesh. Novac ode, novac dođe, kao plima i oseka, (jedino ponekad malo više kao oseka), ali uživanje u nekom trenutku je tad ili nikad.
A što se tiče 3 sezone, samo probaj videćeš da ide, kad sam zaglavio 3 sezone na Lošinju bio sam dekintiran najgore u životu tek tada sam razumeo onu pesmu:

Pozzzz, baš sam se pitala gde si! A ja volim ''Balkan express'', fino mi mozak opušta a i ta pesma mi je simpatična, generalno sam nostalgična za periodom između dva rata (mada se radnja odigrava za vreme drugog ).

Pesma je zakon, doduše malo širi i obuhvatniji od značenja jedva skrivenog koje joj se daje u filmu.
Inače tu sam, uglavnom, a no nemam primjedbi.

Ove godine ništa od festivala u Veneciji, moram da dirinčim.

Pesma je zakon, doduše malo širi i obuhvatniji od značenja jedva skrivenog koje joj se daje u filmu.
Inače tu sam, uglavnom, a no nemam primjedbi.

Ove godine ništa od festivala u Veneciji, moram da dirinčim.
Bili moji kumovi na bijenalu, videli Krolijev tarot u originalu, između ostalog.Ja, šmrc, šmrc, nikad nisam bila, a čak imam i malo mletačke krvi.

Bili moji kumovi na bijenalu, videli Krolijev tarot u originalu, između ostalog.Ja, šmrc, šmrc, nikad nisam bila, a čak imam i malo mletačke krvi.

Kraulijev Tarot mi deluje malo izveštačeno.
Ima jedna jako dobra radnja za te stvari blizu Rue de la Madonetta.

Priupitaj ali samo malo i blago, tu mletačku krv: "A, gde je Serenissima?", i naći će se rešenje da je posetiš još pre maškara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back