buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.047
Pa jes, nekako sam uspavan kad nema Bikice da razmrda temu.
Čestitke i tetki ................
Čestitke i tetki ................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa i nisam baš, toliko sam bila usplahirena, da bi me alkohol samo dokrajčio, a sramota da tetka pada i baljezga. Poslednjih godina slabo konzumiram alkohol, mnogo sam volela pivo al mi stomaku smeta, pa sada kad drmnem nešto žestoko, gadno se obeutim.Tetka, jesi li se posteno ,,pocastila,, nekom zestinom za srecu i zdravlje bratancu?
Ja sam se tog istog dana dooooobro castila flajkom crnog vina za sestrica,ljubi ga tatka
Buu...pa gde si covece ?!
Ti nam uzivas svako malo, ne treba ti povodzato te i gotivim
![]()

E a zato Druzila ko rastafarijanac!heheheh..ja ga dobro podnosim, niko nije ni provalio kako praznim flasu![]()

Brzi se verovatno, zakopao u neki posao koga ne zna kako da naplati ili su opet isekli internet.A sta je sa Brzim? I sa Buom? Nema ni sokola, Alex... gde ste ljudi?

Zasto Brzog na forumu nema?
Il' je pos'o il' internet kleti?
Ili su mu vrazi doakali?
Ili ga je bolest pogodila?
Nit' je pos'o, nit' mu seku kable,
niti su mu vrazi doakali,
vec, bolestan, lezi u postelji.

E a zato Druzila ko rastafarijanac!![]()

Ako nešto volim na ovom svetu to su stihovi u desetercu. BRAVO! BRAVO! BRAVO!Zasto Brzog na forumu nema?
Il' je pos'o il' internet kleti?
Ili su mu vrazi doakali?
Ili ga je bolest pogodila?
Nit' je pos'o, nit' mu seku kable,
niti su mu vrazi doakali,
vec, bolestan, lezi u postelji.

OVO JE APSOLUTNO GENIJALNO!!!!!!ULEPŠAO SI MI DAN!Uvodim termn "Bravarska antiteza"....
Zanimljivo, ali kad pomislim na deseterac, stihovi sami izlaze i bez ikakve muke opisujem svaki dogadjaj iz okoline...
Danas sam morao na posao jer je nastupio opsti kolaps na gradilistima. Zato sam se sada ranije vratio, kako bih aktivirao i racun u banci.Poludeo sam od birokratije:
Mili Boze, cuda velikoga:
Kad se scase po zemlji Srbiji,
Po Srbiji zemlji da prevrne,
I da druga nastanu vremena,
Kada Brzi zapoce sa poslom
i to s' kime do sa svojim kumom.
Doteralo kuma do duvara,
pa on kuma Brzog nagovara:
"aoh! Brzi moj veliki kume,
nada tebe ne ima junaka,
tebi hoce dati cura svaka.
Hajde , brate, firmu da otvaras,
ne mogu ti vise placat kesom.
Nego hrli, brate u "Intesu",
u njoj racun ti Brzi zaisci,
U njoj imam golemoga blaga,
Uzmi kume kao da si Aga."
Prista Brzi zbog pustoga novca,
prevari se ujede ga guja.
Ode Brzi u Intesu banku,
te zaisce otvoriti racun.
Na salteru bujna gospa sedi,
sve prisutne strogim okom sara.
Jednim okom budno sate broji,
na uvetu slusalica stoji.
Sa muzem se svojim dogovara
za zimnicu i za vise para...
Kada se je Brzi primakao,
Simentalka iz nje progovara:
"znas li Brzi, ne znala te mati,
na mom "swatchu" koliko je sati?
Znas li Brzi jadi te ne jeli,
od odmora koliko me deli?"
Al govori Brzi, vitez stari:
"Znam ti sate i znam i minute,
I znam sta si sa muzem zborila,
al' ako mi racun ne otvoris,
neces vise ni sa kim da zboris...."
I mi tebeBRAVO GENIJALCI MOJI
Obozavaaaaaaaam vaaaaaaaaaaas![]()

Nadam se da je samo uobičajena kontrola koja je dobro prošla. A da je tuga - tuga je. To mesto treba bar jednom da posete svi razmaženi, bezočni, histerični kenjatori pa da nauče da cene život!Meni ste oboje ulepsali dan
Dodjoh sa onkologije....tuga.
Idemo dalje![]()

E zato je i pusta kafana kad nisi tu!Institut...drugarica mi je opet na hemio..istu koju sam ja primala, onu uzasnu CRVENU...zbog koje mrzim crvenu boju...ali onaj
ocaj u sobi, ona ,,atmosfera,, i guzva u sobi, baka koja sedi na stolici od jutros do 5 sati popodne jer joj nisu,,oslobodili,,krevet gde ce leci
jer po tu drugu zenu niko nije dosao...ma strasno...a ova moja kao lutka, niko ne bi rekao da je bolesna, zeza se na svoj racun, cuti i trpi....joj ebem ti zivot bre...
A za ono si 100 % u pravu, da nauce da cene zivot ali i ljude oko sebe koji imaju takav ,,problem,, kao sto je kancer.
Ma ne znam, ne znam ni sta mene ovako drzi i gura napred,ponekad se sama sebi divim, bez lazne skromnosti, moji ukucani mene nisu osetili kad sam bila u svemu tome pa ni sada ne veruju da sam jos uvek u ,,igri,, sa tim zlom....mozda je tako i najbolje![]()
ja sam tu da podmetnem svoje vitesko rame za tvoju glavicu.....

E zato je i pusta kafana kad nisi tu!