Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravo musko ima povece sake...znaci sirokogrude idu samo uz muskarcine :zper:
:zcepanje:

Кхм...
Ја имам велике шаке и стопала...
Је ли то нешто мистериозно?
:hahaha:

Znam za narodno verovanje o velikom nosu i šakama, nije misteriozno ali je afirmativno :rumenko::z;::nisamja:

moja saka je prilagodljiva.....uvek savrseno prijanja uz zenske grudi bez obzira na velicinu.....:mrgreen:
Dobra motivacija i vežba čuda stvara:lol:

Tako se meni od klavira povećao raspon prstiju a imam uzanu šaku

agata ti si neko cudo od zene...slikas ,sviras,gatas........umetnicka dusa.......:lol:
Obično jedna umetnička sklonost vuče i još po neku. Završila sam nižu muzičku ali pošto se tamo uči i svira isključivo klasika a ja sam sklonija divljijim, strasnijim i morbidnijim zvucima, batalila sam sviranje. Šteta, mada mnogi moji prijatelji kad mi dođu u goste sviraju a ja uživam. Volim sve što je kreativno a duduk sam za prirodne nauke, posebno fiziku, matematiku i ekonomiju.

ne verujem da si duduk nego jednostavno nemas inspiraciju da se bavis time jer ne mozes da ispoljis svoju kreativnu stranu.......:D
Da si pokušao da mi držiš časove iz fizike - kosu bi čupao a posle bi prešao na moju.Ja fiziku duboko poštujem i krajnje je inspirativna, al džaba kad ja te formule i zakone jednostavno ne mogu da povežem i zamislim. Da se ne bi brukala pod stare dane, smaram prijateljicu koja je završila fizičku hemiju da mi povremeno objasni i bukvalno nacrta osnovne stvari. Jedino su mi ekonomija i politika neopisivo dosadne al zato ne umem ni da zaradim ni da uštedim pare.

Da si pokušao da mi držiš časove iz fizike - kosu bi čupao a posle bi prešao na moju.Ja fiziku duboko poštujem i krajnje je inspirativna, al džaba kad ja te formule i zakone jednostavno ne mogu da povežem i zamislim. Da se ne bi brukala pod stare dane, smaram prijateljicu koja je završila fizičku hemiju da mi povremeno objasni i bukvalno nacrta osnovne stvari. Jedino su mi ekonomija i politika neopisivo dosadne al zato ne umem ni da zaradim ni da uštedim pare.

pare i postoje da se trose.....:mrgreen: nego ne bi mogo da cupam kratka mi kosa bre..:lol:..a na primer sta ti nije jasno konkretno?..covek uvek bolje uci kroz vizuelizaciju....ti to kao budistkinja bi trebala da znas.....garantujem da ces da skapiras ako to zelis i verujes da mozes.....pusti to sta si bila kako je bilo u skoli ovo ono...skoncetrisi se na sada.....reci kao sto su neseser,nederland,ne mogu izbaci iz upotrebe i veruj u sebe......nisi glupa kad ti ja kazem......a mene moj insekt nikad ne vara:mrgreen:

pare i postoje da se trose.....:mrgreen: nego ne bi mogo da cupam kratka mi kosa bre..:lol:..a na primer sta ti nije jasno konkretno?..covek uvek bolje uci kroz vizuelizaciju....ti to kao budistkinja bi trebala da znas.....garantujem da ces da skapiras ako to zelis i verujes da mozes.....pusti to sta si bila kako je bilo u skoli ovo ono...skoncetrisi se na sada.....reci kao sto su neseser,nederland,ne mogu izbaci iz upotrebe i veruj u sebe......nisi glupa kad ti ja kazem......a mene moj insekt nikad ne vara:mrgreen:
:cmok2:
Vizualizacija mi ide - jel sam slikar el nisam, ''nisi glupa kad ti ja kazem......a mene moj insekt nikad ne vara'' - pa, postoje više vrsta inteligencije - ja imam tipičnu žensku - jezici, društvene nauke, ezoterija i sl. a za ono što smo pričali nisam baš retard ali ni prineti mojoj britkoj pameti kao u npr. komunikaciji.
''..garantujem da ces da skapiras ako to zelis i verujes da mozes..'' -trebalo mi je godinu dana privatnih časova da skapiram nacrtnu geometriju (doduše istu kao na arhitekturi i građevini - dakle tešku) - ko da sam novu vijugu urezivala.:ovca:
''a na primer sta ti nije jasno konkretno?'' - skoro sve :rumenko:!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back