Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dže ste koke, evo Zoke inženjera divnih dana!
Moram da konstatujem da je danas baš divan dan, predivan! Očaravajući je prava reč!

Žao mi je što okasnih da sa svojim drugarima podelim čaroliju divnog dana, ali znam i verujem da će ih biti još mnogo. Kao što oduvek beše,.
Drago mi je da vidim svoju dragu koleginicu Borku ovde, nedostajala je ovoj kafani, dovela je onomad do elitnog nivoa a srce mi zatitra od miline videvši Ninin post.
Jeste, banovala me Borka X puta, ali sa radošču mogu sada da kažem i dovedem svoju sujetu u nelagodu -svaki put je bila u pravu! Sva-ki-put! Uprkos našem drugarstvu i zajedničkim uspešnim naporima u omiljenoj nam zaokupaciji, ona me banovala! Jašta!
Nepristrasnost i čelična volja, istrajnost i doslednost je staza kojom ta žena hodi! Moj naklon.

Dakle, danas je baš baš divan dan.

Pa u vezi kokanja, Ja sam ti Zelen , neg cu sacekati Jeroha, da mi kaze , kako je najbolje kokati and apro pro ,kada da Kokam i jos Koje Koke su najbolje za kokanje.

Znas na Marsu i nema kokanja.:roll:

и ја, мој професионални деформитет је само премеравање и да забодем колац.
ипак је то јерохово подручје.

Ljubav...... Sunce.......Sreca.....Zvezde....Radost.....Okeani.....Duge.....Sreca,sreca raaaadooooooost..!! <3 <3 <3

Rajska zvona odjekuju mojom dušom a sreća se širi telom ovog Tigra. Ptice pevaju samo za nas, moje koke su srećne, ne znam za ćurke, tetrebe i fazane. Dan nas je pomilovao a noć će da nas obraduje neslućenom lepotom.

Da li mi to suza radosnica klizi preko leđa? Čini mi se da je tako...

Moram da konstatujem da je danas baš divan dan, predivan! Očaravajući je prava reč!

Žao mi je što okasnih da sa svojim drugarima podelim čaroliju divnog dana, ali znam i verujem da će ih biti još mnogo. Kao što oduvek beše,.
Drago mi je da vidim svoju dragu koleginicu Borku ovde, nedostajala je ovoj kafani, dovela je onomad do elitnog nivoa a srce mi zatitra od miline videvši Ninin post.
Jeste, banovala me Borka X puta, ali sa radošču mogu sada da kažem i dovedem svoju sujetu u nelagodu -svaki put je bila u pravu! Sva-ki-put! Uprkos našem drugarstvu i zajedničkim uspešnim naporima u omiljenoj nam zaokupaciji, ona me banovala! Jašta!
Nepristrasnost i čelična volja, istrajnost i doslednost je staza kojom ta žena hodi! Moj naklon.

Dakle, dakle, Nina, svemoguca Zelenka al nije nasa Zelena ,je decedirano rekla, nema , neeeeema razgovora o Mon De Rat u da se pise.

A to znaci nema ni hvalospeve, ni Ode , nema ni da je se stavi na Padeistal...

Nego, dragi kolegi, ne znam da li ste primetili kakvo očajno stanje vlada u umetničkim krugovima u zemlji Srbiji i koliko su kriterijumi loši, da ne kažem, nepostojeći. Naime, hobi mi je fotografija, pa sam u razgovoru sa drugim, hajde da kažemo, angažovanim fotografima, zaključio da svaka budala koja zna da pritisne shutter može da dobije neku nagradu i organizuje izložbu, a pošto znam i neke naše domaće pisce mlađe generacije, koji su podobijali neke nagrade, iz razgovora s njima sam zaključio da im te nagrade ne znače mnogo, jer kažu da svaka polupismena budala može da napiše knjigu, dobije nagradu i organizuje promociju. Ako je tako, to je stvarno dno. U fotografiji je to, kažem, prevršilo svaku meru, jer, eto, svaki početnički pajser koji je kupio bilo kakav aparat može da dobije promociju ako napravi esej o cvasti maslačka i to progura kao "macro" ili napravi esej o uslovima u kojima živi romska nacionalna manjina, klikne na Desaturate u Photoshopu i onda misli da ima umetničku crno belu fotografiju. Zaista strašno.

Dakle, dakle, Nina, svemoguca Zelenka al nije nasa Zelena ,je decedirano rekla, nema , neeeeema razgovora o Mon De Rat u da se pise.

A to znaci nema ni hvalospeve, ni Ode , nema ni da je se stavi na Padeistal...

Zašto u ovom danu radosti obnevideti dobrotu i čojstvo? Zar zbog toga da dobijem tiket za bananalend?
Ako je to cena istine, platiću je valutom žrtve, jer istina žrtvu išče!

Kako vas je divno citati u ovoj lepoj noci..:lol:

nocas,zvukovi sa ulice utihnjuju, prozori u nasem gradu svetle i iza svakog se odvija zivot,

sa jednim ili vise ucesnika..nekom veseo ,nekom tuzan ali svakom mio ma kakav bio…

- - - - - - - - - -

Dobro vece

Jako mi ja drago što sam mogao da pročitam ovoliko pametnih umotvorina večeras.
Hvala vam svima na biserima mudrosti i humora.
Ja ujutru moram (o radosti) da ustanem rano... Bojim se da neću još dugo izdržati... Već me obuzima slatki dremež...

E vis, sta si dosada izgubio, e i da nikada nije kasno dobit znanja mudrosti....a i samo da znas, ma svuda je ono oko tebe, samo treba zastat i Eto....zalepi se, ih ?

Nego, dragi kolegi, ne znam da li ste primetili kakvo očajno stanje vlada u umetničkim krugovima u zemlji Srbiji i koliko su kriterijumi loši, da ne kažem, nepostojeći. Naime, hobi mi je fotografija, pa sam u razgovoru sa drugim, hajde da kažemo, angažovanim fotografima, zaključio da svaka budala koja zna da pritisne shutter može da dobije neku nagradu i organizuje izložbu, a pošto znam i neke naše domaće pisce mlađe generacije, koji su podobijali neke nagrade, iz razgovora s njima sam zaključio da im te nagrade ne znače mnogo, jer kažu da svaka polupismena budala može da napiše knjigu, dobije nagradu i organizuje promociju. Ako je tako, to je stvarno dno. U fotografiji je to, kažem, prevršilo svaku meru, jer, eto, svaki početnički pajser koji je kupio bilo kakav aparat može da dobije promociju ako napravi esej o cvasti maslačka i to progura kao "macro" ili napravi esej o uslovima u kojima živi romska nacionalna manjina, klikne na Desaturate u Photoshopu i onda misli da ima umetničku crno belu fotografiju. Zaista strašno.

Očajno... Da... Takođe i u strukturama vlasti na svim nivoima... Malo-malo pa neki bivši ili aktuelni funkcioner ode na zasluženi odmor u Zabelu ili CZ.
Retki su oni koji se izvuku sa nanogicom... Čvrsto verujem da je takvim lopinama jednom za uvek došso predivni crni petak...

Naravno....zivim za te momente ranog ustajanja u rumen zore....oh jedva cekam pola sest...
Odoh,sto pre da slatko zaspim be bi li mi jutro brze svanulo...
Pozdrav svim dobrim ljudima nase prekrasne plave planete

е ја те много, али много поздрављам и једва чекам сутра да ти видим никнејм и твоју зелену тачкицу:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back