- Poruka
- 10.864
Šta je sve bilo, prošlo je, verujem da svi bi uz šoljicu kafe uživo smejali se ovome.
Aj pozdrav svima, samo sam u prolazu.![]()
ćao Jogi kuvaj kafu eto mene tamo, stižem u kafanče da se družimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je sve bilo, prošlo je, verujem da svi bi uz šoljicu kafe uživo smejali se ovome.
Aj pozdrav svima, samo sam u prolazu.![]()
ćao Jogi 
POOOOOOO!!!!!!!
DOBRODOŠAO TI NAMA!

Nisam znao da postoje vrtići u koji idu deca preko 12 godina starosti...A usput, nisi napisao da deca u vrtiću pozelene kada to vide...
I moram dodati ovako. Zašto si tako zajedljivo provokativan u smislu crveno boldovanog...
I nemoj zaboraviti da posle posla dete odvezeš iz vrtića...

интересантно је за гледати, ипак остајем овде, бритни ми запала за око, морам да је испремеравамObozavam tvoju cirilicu te si privilegovan gledanjem moje zelene tacke uvek i zauvek...![]()
шта се може изродити од нас двојеDobro vas našao. Bio je lep dan, zar ne...Neki su uživali a neki poput mene su morali i da rade. I kako sam malo ranije došao sa posla eto me da se malo elitno edukujem.
Ljudi često osuđuju po automatizmu, bez dovoljno informacija (i sam ponekad padnem u tu zamku)... elem, vozim je čitavih 100m, i to sa njenom malom kacigom, naočarima, brzinom takvom da nas i pešaci prestižu... a ona posle o tome priča ceo dan! To radim jer znam kako su mene vozili kad sam bio mali, i koliko sam se tome radovao.
Njen osmeh posle toga svakom tati vredi mnogo više od 30.000 din.
ćao Jogi
kuvaj kafu eto mene tamo, stižem u kafanče da se družimo![]()
а где то јоги кува кафу у ово доба?
A posebno je teško objanisti onima koji imaju i unuku i unuka...i tako...A možda češ naknadno shvatiti koga si zapravo emotivno dirnula u smislu toga...ko nema dete...Tesko je to objasniti nekom ko nema dete. Ja se uvek setim svoje politike o deci I nacinu odgoja a sad cutim ko mutava,.Nema toga sta ne bih uradila za jedan osmeh [emoji4]
Ima...zakonskih....strogo zabranjeno voziti dete mlađe od 12 godina na motoru...15000 do 30000 dinara kazne ili 30 dana zatvora, šest kaznenih poena i oduzimanje dozvole od 3 do 12 meseci...da ne govorimo o zdravorazumskim primedbama...
Dobro veče....B & B
а где то јоги кува кафу у ово доба?

Omg, šta se ovde analizira ....
El vi kontate da klinci vole da se diče svojim očevima-bajama na dobrim makinama?
A to što druga deca "pozelene", to je bre normalno u mlađem uzrastu ... i uvek je bilo tako. I u moje vreme su klinci "zeleneli" ako drugi klinac ima bolji automobilčić, a klinka ako joj drugarica ima lepšu šnalu. To je faza odrastanja, baš kao što i u fazu odrastanja spada i da se deca ponekad postide svojih roditelja. .
Jbg, mene u sedanaestoj ispred gimnazije čekao dasa na Harliju, i sve su drugarice "zelenele" od zavisti. A ja bila ponosna, ne zbog Harlija, nego zbog toga što me je momak ČEKAO.
Zeleno doba.
A vi, patinirani, zaboraviste kako izgleda biti klinac.
Bravo Borka [emoji4]to je to
A nisi razmišljao o tome da ostali učesnici u saobraćaju sa jačim autima ponekad ne mogu da stignu reagovati kada ispred sebe odjednom ugledaju motor koji se kreće 30 km. na sat. Nečeš mi valjda kazati da se po Beogradu vozi 30 km.na sat...
Da li bi odvela dete u Mek na ukusnu porciju glutamata i konzervansa?
Dobro veče, moj naklon i žal zbog napuštanja lepog društva, umor zahteva neumitnu predaju.
Ne znam zašto li me ovo uopšte ne iznenadjuje...Bravo Borka to je to
Ne znam zašto li me ovo uopšte ne iznenadjuje...
Veče Džek
Ima i ucesnika u saobracaju sa jacim autima a i slabijim koji ponekad ne stignu reagovati kad vide na pesackom prelazu dete (sto na zalost u poslednje vreme malo pa malo cujem) koje se sporo krece jer je nauceno da je tu jedino siguran prelaz. Zato ja mom sinu vecito ispirem mozak oko toga...
- - - - - - - - - -
Pa nije za usporedbu uopste.
па некако се мора опстати на форуму![]()
Pa nije mi bio cilj da bilo koga emotivno dirnem (mada ovo predivno vece izaziva neke ideje). Imam dete i znam koliko sam daleko spremna otici za nesto sto bi njega ucinilo srecnim.
Jeste za usporedbu. Količina glutamata, konzervansa i šećera koju dete pojede kroz happy meal je takva da je napor organizma da to svari i izbaci jednak je tome kao kad bi dete od tri godine naterala da trči šest kilometara. Zato moje dete neće nikad kročiti u Mek, a time će izbeći i nezgodne situacije u kojem ono ulazi u Mek i kupuje preskupe otrove, a drugo dete koje nema novca za to stoji ispred i gleda je kako jede, a neko drugo zeleni od zavisti.