Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O? Pokazuješ zanimanje za ugrožene manjine na ovim prostorima? Kako plemenito od tebe!
Ti, sa sve air-begovima u kolima i iskustvom opštinskog odbornika... To je.. Tako divno!
Nastavi tim putem, doći ćeš do svih odgovora.
A u jednom momentu prosvetljenja, možda založiš parket na sred renoviranog stana, i u ekstazi shvatiš koliko je nebitno materijalno, i koliko su prijatelji vsžni.
Ponosan sam što imam priliku da sa tobom razmenjujem misli.
Hvala!

I gradski odbornik, ne zaboravi, molim te. Nego, ne znam zašto meni pričaš o materijalnom i prijateljima. Niko ne zeleni zbog mene.

Opet sam osetio navalu radosti videvši da se obraćaš meni.... Oprosti za offtopic, ali jače je od mene...

Ako sam napravio grešku pa pomislio da si manje uživao od mene u ranijoj konverzaciji.
Evo, možemo razgovarati o nečemu drugom?
Danas je bio izuzetan dan, jel'?

I izgleda mnogima zanimljiv zbog tih ušiju :D
Pa kakvo je vreme gore kod marsovaca ...... ovde beše lepo ali sada izgleda još lepše ..... mada neki predvidjaju i promenu vremena ......... šta ti misliš ..... o vremenu...
Pa Eto gledim u ovaj moj sokoklopalce, da mi kaze, aon mi kaze bit ce sto ce bit, i bit ce ZELENO, narocito posle kise i kad Sunce izadje iz oblaka.

Dobar dan

jerohinac, Gogilli, geometar, Dzek svih zanata, Bravar i ostali ...

Obrisala sam veliki broj postova..Posle ovog, svako dalje provociranje, ometanje rada moderatora,
komentarisanje rada moderatora i sve sto nije u skladu sa Pravilnikom bice kaznjavano banom ( c3)

Posle ovog obavestenja reklamacije na banove ne primam...:)

кристално јасно, знам који ти је омиљен облик владавине:D

Oh? Ja sam ubeđen da sam primetio par ... Prepoznao sam Lalu i još jednog ali neću ih otkrivati... Vole da čuvaju svoje identitete....
Tako se radujem ovom noćnom razgovoru!

Eto vama je vec pala Noc, sunja se tu i tamo po koja rec, odzvanja vam eko, vasih govora a necete da priznate da i ovi beli, bas ka i ovi crveni, Obozavaju Zeleno,

Ponekad ti isti i Poljube to Zeleno.....

Oh predivne li veceri...uzivajmo svi..zajedno u njoj..kao jedna dusa a vise tela-etabisa..
Boze dragi hvala ti na predivnom danu i jos fenomenalnijoj letnjoj noci koje u krugu divnih prijateljatabisa provodimo u idili letnjoj :)

Vidiš Biki? Mnooooogo je lepše kada svi poštujemo jedni druge...
Evo g. gradski odbornik je naučio neke pesmice od Džeja, pa nas možda počasti svojim glasovnim mogućnostima?

Nisam, nego sam zaprepašćen brojem pregleda koje... umotvorine dotičnog Egipćanina imaju na youtube. Očigledno da plebs voli jednostavne stvari.

- - - - - - - - - -

Prosto mi je zao sto moram sa spavam ....izgubicu dragocenih 8 sati uzivanja u prelepoj noci...

Ne budi defetista. Svakoj koki petli dođu u san, kad-tad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back