Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je radosno ovo iščekivanje!

.Vaistinu predivan dan, još lepšiji zalazak Sunca, a noć će, izgleda, biti božanska. No izgleda da u punini lepote mogu da uživaju samo Teletabisi, nesputani normama, puni života i elana, posmatrajući druge kako su pozeleneli kano biljke u ovom prelepom trenutku večnosti. A još ako Teletabisi zapevaju neku svoju, opa opa ili raketaketake, život opet dobija smisao.

Žao mi je što ne znam reči tih pesama, ali se iskreno nadam u duhu današnje poučne konverzacije, fa ćeš biti ljubazan da nas naučiš pa da se pridružimo horskom izvođenju istih.
U ovako divnoj noći, baš bih želeo da čujem kako teletabisi zvuče....

Omg, šta se ovde analizira ....:eek:
El vi kontate da klinci vole da se diče svojim očevima-bajama na dobrim makinama? :lol:
A to što druga deca "pozelene", to je bre normalno u mlađem uzrastu ... i uvek je bilo tako. I u moje vreme su klinci "zeleneli" ako drugi klinac ima bolji automobilčić, a klinka ako joj drugarica ima lepšu šnalu. To je faza odrastanja, baš kao što i u fazu odrastanja spada i da se deca ponekad postide svojih roditelja.

Jbg, mene u sedanaestoj ispred gimnazije čekao dasa na Harliju, i sve su drugarice "zelenele" od zavisti. A ja bila ponosna, ne zbog Harlija, nego zbog toga što me je momak ČEKAO.
Zeleno doba. :)
A vi, patinirani, zaboraviste kako izgleda biti klinac.

ал зато кад ти конташ онда је то сконтано (овде на крстарици)
је6ига:(

Šta je tu posebno zanimljivo? To što sam mu dala knjigu ili ...? Pa Džek mi je kolega i drug, iako sam ga banovala jedno ... sto puta. :lol::rumenko:
Na prvoj strani knjige su upravo Blejkovi stihovi koje sam navela u postu.

Blejka - da se tako izrazim - odlično (pre)poznajem. Bio mi je ispitno pitanje, a i pre faksa mi je bio jedan od omiljenijih pesnika.

сви знамо да си ишла на факс, не мораш више да се хвалиш;)
ако неко случајно не зна ја ћу му рећи донт вори:telefon:

Žao mi je što ne znam reči tih pesama, ali se iskreno nadam u duhu današnje poučne konverzacije, fa ćeš biti ljubazan da nas naučiš pa da se pridružimo horskom izvođenju istih.
U ovako divnoj noći, baš bih želeo da čujem kako teletabisi zvuče....

Ne znam ni ja, nego guglao Luisa i Džeja, kao reprezentativne predstavnike teletabisa nesputanih normama i punih životnog elana. Nego, ne odgovori mi ti kojim je to normama nesputana populacija romske, da ne kažem egipćanske, nacionalne manjine?

Pa ovde bi moglo biti finih diskusija, kada bismo svi malo ukrotili svoj Ego.
Misim, kada već spominjemo Ego.

е па стварно:hahaha:

- - - - - - - - - -

Inače, moj mlađi sin - sada brucoš na Kembridžu - patio je od preterane skromnosti.
Nije hteo da se "ističe" i "odskače".
A ja sam majka koja je ponosna na svoju decu, i često sam dolazila u situacije da moram da se obuzdam i ne pričam drugima o njihovim uspesima, jer sam primećivala da neki umeju i da pozelene. Čiji je tu Ego problematičan?

хвалисавцима:mrgreen:

Ne znam ni ja, nego guglao Luisa i Džeja, kao reprezentativne predstavnike teletabisa nesputanih normama i punih životnog elana. Nego, ne odgovori mi ti kojim je to normama nesputana populacija romske, da ne kažem egipćanske, nacionalne manjine?

O? Pokazuješ zanimanje za ugrožene manjine na ovim prostorima? Kako plemenito od tebe!
Ti, sa sve air-begovima u kolima i iskustvom opštinskog odbornika... To je.. Tako divno!
Nastavi tim putem, doći ćeš do svih odgovora.
A u jednom momentu prosvetljenja, možda založiš parket na sred renoviranog stana, i u ekstazi shvatiš koliko je nebitno materijalno, i koliko su prijatelji vsžni.
Ponosan sam što imam priliku da sa tobom razmenjujem misli.
Hvala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back