Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:zcepanje: :super:

Pazi kad bih i ja ovo rekla...:lol:
Ne samo njemu, bilo kome ko se namesti. Sasvim prikladna doskočica. :mrgreen:

E sad.. ko će to da shvati jako lično i ko će da se nadrnda i peni posle na dve i po strane,
baš me briga..
I ko će da kaže da sam zla žena i da hoću sama u kafani da pišem i to me je baš briga.
Jel to razlog da više ne pišeš? To što će uvek i svuda biti onih koji će tražiti da za svaku
doskočicu uzmeš blok br.5 i flomastere?!
I na prvih per listova napišeš IZVINI, a na sledećim nacrtaš zašto si to rekao?!
Svašta od tebe...:zcepanje:

E.. ja sam utekla iz ovog rezervata.. stvarno...
Samo sam svrnula na kratko kao moralna podrška. Živio Najviši...:super:

Poslednja izmena od moderatora:
ljudi sto bih ja sad skoknula do budve...samo na pola sata...na dorucak.poslasticarnica preko puta bioskopa,one njihove vruce i masne pastete i gusto kiselo mleko...mmmmmm......osecam kako mirisu...a ne ovde zobam ove pahuljice....

gde ste?
loveshower.gif
greenstars.gif

ljudi sto bih ja sad skoknula do budve...samo na pola sata...na dorucak.poslasticarnica preko puta bioskopa,one njihove vruce i masne pastete i gusto kiselo mleko...mmmmmm......osecam kako mirisu...a ne ovde zobam ove pahuljice....

...ajde da ti olakšam muke...da ne žališ toliko...ne rade, zatvoreno zbog godišnjeg
odmora:lol::lol:
...volim i ja njihove paštetice, samo bi mogla da pojedem toga koliko hoćeš, kad
su mi kao šuške...prazne...a kiselo mleko..eno ti dijeti, pa pravi i uživaj:heart:

...dobar dan, veče...;)
.....ne znam ni šta je...niti je baš dan, smrkava se, a veće nije još:eek:
.....gde ste, nema vas nigde, jeste uživali danas na suncu:(
....ja jedva čekala da dođem kući...šta ću kad mi je hladno na poslu....:(
....i kad će više to leto:sad2:

udji na kulinarstvo, pa na pretrazi temu ukucas mantije ima sve sa slikama,super brza pita.a nista meni ne bi smetalo hladno,samo da sam u crnoj gori.za novu godinu deset dana,skoro deset je padala kisa,ma niko sretniji od mene.

...jeste super, kad budeš samo 10 dana...pa ti ni kiša ne smeta, jer si tu zbog
praznika, pa sve lepo veselo...ali da si tu stalno..veruj, brzo bi ti sve bilo bljaks:mrgreen:

...o đevojke...kakva je to žurka bez mene...
...crkoh od pakovanja...sve mi treba...kako ću to spavovat' u raspoloćivi kofer i ruksak, ne znam...ona starija kako dođe, tako mi nosi po kofer...i SAD IH JE SVE PONIJELA...

...jeste super, kad budeš samo 10 dana...pa ti ni kiša ne smeta, jer si tu zbog
praznika, pa sve lepo veselo...ali da si tu stalno..veruj, brzo bi ti sve bilo bljaks:mrgreen:

ne bi mi dosadilo,zivela sam 7 godina u podgorici.jednom je kisa padala 34 dana bez prestanka.na kraju sam bila sa nekoliko kofa po sobi,svugde je prokisnjavalo.ali mi je srce bilo puno.ovde u vojvodini mi je nekako depresivno,sve ravno,prasina,ljudi nit smrde,nit mirisu,ni da se vole nit da se biju ne umeju.meni je u crnoj gori pogled na more i pogled na planine,na onaj krs dovoljan da mi nesto u grudima zaiga.
bas sam pateticna:rumenko:

Ma rekao sam ja odavno, sve je fino to tamo ali ne bi ja niđe odavle :)

Ja nekako više volim manji i mirniji grad....

Lepše se spava kad imaš kuću pored ulice, a preko noći ne čuješ nijednu sirenu, škripu guma i ostalo :D

Ja sam danas položio i usmeno maturski, sve gotovo ... čekam diplomu ... dobio sam 4-vorku :)

Ponovio sam isti postupak kao i juče ... pustio himnu u autu dok sam išao u školu i sve je bilo extra :)

Eto tek sutra da nemam ujutru nikakve obaveze, već ću moći fino da se naspavam :)

A noćas ću nekako da skupim snage, da ispoštujem druga ... odo u BK :D

...e pa, skupi nekako snagu...što ćeš, jadan, moraš...:mrgreen
...ja vas pozdravljam...budite dobri i lijepi kao i što ste...
...ovamo gdje idem nema ni telefona...možda se negdje ogrebem za internet, pa se javim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back