Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreo sam bata Prleta, mimoišli smo se na brzinu, nasledio je moje mesto u baraci, konstatovao je da nam dobro stoje prugasta odela i okovi i ako neko pita gde smo bili da kažem da smo išli na "službeni put". :)
Naš bata Prle je neuništiv, pesma za njega dok se ne vrati i sam pusti neku muziku. A možda ću ga ponovo sresti iza žice, vrlo brzo... :)

:maramica: :zurka: :D

...само да се јавнем...огребах се мало за интернет...ево ми Анја стоји на глави...не могу пуно да куцкам...елем...добро смо и здраво...
има снијега, кажу биће га још...није пуно хладно...и тако...недостаје ми друженје овдје...надам се да сте сви добро и здраво---

Ja bih da se izvinem svima koji smatraju da je moje ponašanje u ovoj kafanici bilo nepristojno onomad ... Posebno Najvišem ... Nije u redu da novajlija uleće, pa se raspravlja ... naročito ne ako se u njegovom nastupu može prepoznati i izvestan boc ... Ako ga je i bilo, odgovorno tvrdim da nije učinjen s namerom, nego iz nespretnosti. Još jednom - sorry Najvišem i svima ostalima ...

Ne nameravam ni sad da se zadržavam, nego svratih ovo da kažem i pustim vam Stinga ... A i da mogu sledeći put doći a da me nije blam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back