gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Pade zavesa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ae, pali!![]()

Ajd' da ga uzjahah, pa i da razumem...![]()

ljudi sto bih ja sad skoknula do budve...samo na pola sata...na dorucak.poslasticarnica preko puta bioskopa,one njihove vruce i masne pastete i gusto kiselo mleko...mmmmmm......osecam kako mirisu...a ne ovde zobam ove pahuljice....

...ajde da ti olakšam muke...da ne žališ toliko...ne rade, zatvoreno zbog godišnjeg
odmora
...volim i ja njihove paštetice, samo bi mogla da pojedem toga koliko hoćeš, kad
su mi kao šuške...prazne...a kiselo mleko..eno ti dijeti, pa pravi i uživaj![]()

e sad mi je lakse...idem odmah da zamesim mantije...ja se danas moram omrsiti....
a petak je![]()

udji na kulinarstvo, pa na pretrazi temu ukucas mantije ima sve sa slikama,super brza pita.a nista meni ne bi smetalo hladno,samo da sam u crnoj gori.za novu godinu deset dana,skoro deset je padala kisa,ma niko sretniji od mene.

...jeste super, kad budeš samo 10 dana...pa ti ni kiša ne smeta, jer si tu zbog
praznika, pa sve lepo veselo...ali da si tu stalno..veruj, brzo bi ti sve bilo bljaks![]()

...e pa, skupi nekako snagu...što ćeš, jadan, moraš...:mrgreen
...ja vas pozdravljam...budite dobri i lijepi kao i što ste...
...ovamo gdje idem nema ni telefona...možda se negdje ogrebem za internet, pa se javim...

....nisam ja svemoguća...šalim se, ogrebaću se negdje...sažaliće se ljudi kad im složim priču, pa će mi dati...
...valjda su se modernizovali kafići
...sad se odjavljujem...pozzz

jako....i da ti poželim srećan put