gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
di su svi...da nisu postali ziloti?????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle im neko kriv kada se zatvore kafane....
A ne znaju da sasvim lepo može da se priča i bez vrijeđanja...
Pozdrav ljudi,nisam Vas video ni čuo 100 godina....![]()

... za Chris Cornell-a... 

Pa gde si analitik... odavno nas nisi posetio... od onda...![]()
![]()
... kratak presek desavanja... 
... kratak presek desavanja...
![]()

Pa davno beše... jel ono ribe pamte samo jedan dan, ili tice?![]()

"What we do for life echoes in eternity..." ...![]()

Odjekuje, nego šta... meni još uvek zvoni u glavi... i kaže: pamti, pa vrati...![]()

Dosta njih je ovde kratke pameti... karakteri, sta ces...![]()

...Kakvu temu? To su cinjenice...
Nego proguglaj kasnije negde kako i zasto su RATM ove nedelje uleteli direktno na #1 UK Top 40... vristao sam od smeha... luda nacija......

). Dvojica genijalaca odluce da to prekinu, i na Facebook-u formiraju grupu koja ce da podrzi RATM - Killing In The Name Of... da bude ovogodisnji #1. Zayebancija dodje do 950.000 clanova, koji su online kupili pola miliona primeraka singla!!! 
... BTW, alave kladionice su mislile da ce i tako pokupiti neke pare, pa su dale velike kvote da se to nece desiti... i izgubile milion i kusur funti!... 

!Bah, ukratko... vec nekoliko godina im je uoci Bozica (tradicionalno, je li) na prvom mestu po broju prodatih singlova pobednik X-Factora (e, to proguglaj, mrzi me da crtam!...). Dvojica genijalaca odluce da to prekinu, i na Facebook-u formiraju grupu koja ce da podrzi RATM - Killing In The Name Of... da bude ovogodisnji #1. Zayebancija dodje do 950.000 clanova, koji su online kupili pola miliona primeraka singla!!!
Sto je nadyebalo X-Factor winner-a za nekih pedesetak hiljada singlova... i napravilo nevidjenu foru na UK Top 40 chart-u, jer su uleteli direktno na #1!...... BTW, alave kladionice su mislile da ce i tako pokupiti neke pare, pa su dale velike kvote da se to nece desiti... i izgubile milion i kusur funti!...
RATM nisu imali pojma o ovome, i kad su saznali sta je u pitanju, obecali su da ce na Ostrvu napraviti besplatan koncert ako i posle NG ostanu prvi...
Sve u svemu, picvajz!...
Skidam kapu, mnogo jaka fora...!

Aaaaaaaaa...
Sada sam pametnija za ovaj podatak...![]()
![]()

Polako ti se puni HDD...
Sad si morala da izbacis iz njega par prijatelja...![]()

A ja mislio tebe svi vole...![]()

Kako te bre ne interesuje, pa osipa ti se drustvo?...
Ostaces sama, usedelica, sa mackom...![]()