- Poruka
- 89.439

Ti imaš protekciju. Možeš da maltretiraš moderatore, a ja ne mogu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...a što sa ovim telefonom? jel' ti treba još neko? ako treba evo ja...tj. ako je dobar, za stariju da naručim...rođendan joj je ol.ol.

...a kad se ja nerviram u saobraćaju, ti se sprdaš sa mnom...
...a za Novu...ne znam što da ti kažem...evo 6 godina je kući dočekujem...a nema gdje je nisam dočekivala...najviše volim da negdje odem, u neki hotel na 3 dana...ili 5 još bolje...sve ti drugi organizuju i spreme...i super...
...nama slavlja počinju od ovog katoličkog božića, pa svaka dva dana je nešto...meni rođendan, ćerki rođendan, mojoj mami rođendan...božić...a i posao od mog čovjeka je takav da se od nove godine najviše zaradi...
...i mene nervira što ništa ne radi do l4...

...a za Novu...ne znam što da ti kažem...evo 6 godina je kući dočekujem...a nema gdje je nisam dočekivala...najviše volim da negdje odem, u neki hotel na 3 dana...ili 5 još bolje...sve ti drugi organizuju i spreme...i super...
...nama slavlja počinju od ovog katoličkog božića, pa svaka dva dana je nešto...meni rođendan, ćerki rođendan, mojoj mami rođendan...božić...a i posao od mog čovjeka je takav da se od nove godine najviše zaradi...
...i mene nervira što ništa ne radi do l4...

Cccc.... čim ti muž ima posla i nije kući ti napaljena
![]()
....hm...većinom ima posla...i većinom nije kući...

Obozavam te, na zaista bolestan nacin......
P.S.![]()

...neeee

... drugaricu naravno