Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jok bre kojice.... nikog ja ne maltretiram. lepo sam se dogovorio sa tabom da cu kulturno pisati ako me niko od njih ne drqa sa brisanjem najnormalnijih postova... i tako bese oko 2 meseca... i onda nisu mogli da pobegnu od svoje bolesne prirode za izivljavanjem... zato je ovo. nikad zbog mene vec zbog njih.

a maltretiranje ce tek da bude videces. ovo nije nista . dao sam im sansu da se javno izvinu za sve sto su mi radili i nijedna sisa od njih nije htela ni da zucne. nema obraza. zato djon.. aj uzivajte... samo turih shuqiju ovu pesmu koju sam mu juce rekoh da otqida ko god chuje... :lol:

...a što sa ovim telefonom? jel' ti treba još neko? ako treba evo ja...tj. ako je dobar, za stariju da naručim...rođendan joj je ol.ol.

Ma jok, to sam našao kod kuće pa mi je trebalo da iskopiram sebi link nekako da ga vidim na poslu :lol:
A mrzelo me da sam sebi šaljem mail :P

...a kad se ja nerviram u saobraćaju, ti se sprdaš sa mnom...
...a za Novu...ne znam što da ti kažem...evo 6 godina je kući dočekujem...a nema gdje je nisam dočekivala...najviše volim da negdje odem, u neki hotel na 3 dana...ili 5 još bolje...sve ti drugi organizuju i spreme...i super...
...nama slavlja počinju od ovog katoličkog božića, pa svaka dva dana je nešto...meni rođendan, ćerki rođendan, mojoj mami rođendan...božić...a i posao od mog čovjeka je takav da se od nove godine najviše zaradi...
...i mene nervira što ništa ne radi do l4...

Pa dobro ... drugo si ti ... ti si žensko :)

Cccc.... čim ti muž ima posla i nije kući ti napaljena :lol:

smiley_pile.gif

...a za Novu...ne znam što da ti kažem...evo 6 godina je kući dočekujem...a nema gdje je nisam dočekivala...najviše volim da negdje odem, u neki hotel na 3 dana...ili 5 još bolje...sve ti drugi organizuju i spreme...i super...
...nama slavlja počinju od ovog katoličkog božića, pa svaka dva dana je nešto...meni rođendan, ćerki rođendan, mojoj mami rođendan...božić...a i posao od mog čovjeka je takav da se od nove godine najviše zaradi...
...i mene nervira što ništa ne radi do l4...

A za novu, najbolja varijanta je ovako sa tebi dragom osobom :)

smiley_emoticons_silvester_feuerwerk01.gif

I posle "odbrojavanja" u Berkoviće ... da se zavališ u separe i kuliraš :D

...dobar dan...:)

...vidi ti...čudo, ala ste se vas dvoje raspričali....:):):)

...meni nije vrućina....em sam na dijeti..em nervozna...i tako....
...srećnici ne rade do 14-og...ovi drugi ne rade samo 1-og...:(

Otiš`o Mujo za Nemačku i ostao tamo 1 godinu. Nakon godinu dana, vraća se on i pita Fatu:

Fato, reci mi iskreno jesi li me varala?

Ona kaže, moram da ti priznam, jesam. Kad god sam te prevarila, ja sam stavila zrno graška ispod kreveta.

Pogleda Mujo ispod kreveta, kad ono 3 zrna graška. Misli se on, pa dobro nije mnogo ... 3 puta za ovoliki period ... ajd nema veze...

Kad on pogleda ispod drugog kreveta, a tamo 500 maraka. Pita, Fato šta je ovo?

Pa ybg mujo, znaš kako je ... zrno po zrno ... kilo graška 20 maraka ... ja prodavala z:shock:

Ja sam sad iz Podgorice.

Jedan drug otvara radnju, pa je uzeo dosta robe od mene pa sam mu pomagao da složi, objašnjavao mu šta je šta i dao mu neke predloge gde će šta da stavi :lol:

A uz to naravno, išao i da vidim jednu curu :per: ... drugaricu naravno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back