gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
di su svi...da nisu postali ziloti?????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle im neko kriv kada se zatvore kafane....
A ne znaju da sasvim lepo može da se priča i bez vrijeđanja...
Pozdrav ljudi,nisam Vas video ni čuo 100 godina....

... za Chris Cornell-a...
 ... za Chris Cornell-a... 

Pa gde si analitik... odavno nas nisi posetio... od onda...

... kratak presek desavanja...

Pa davno beše... jel ono ribe pamte samo jedan dan, ili tice?

"What we do for life echoes in eternity..." ...

Odjekuje, nego šta... meni još uvek zvoni u glavi... i kaže: pamti, pa vrati...

Dosta njih je ovde kratke pameti... karakteri, sta ces...

...
...Kakvu temu? To su cinjenice...
Nego proguglaj kasnije negde kako i zasto su RATM ove nedelje uleteli direktno na #1 UK Top 40... vristao sam od smeha... luda nacija......

). Dvojica genijalaca odluce da to prekinu, i na Facebook-u formiraju grupu koja ce da podrzi RATM - Killing In The Name Of... da bude ovogodisnji #1. Zayebancija dodje do 950.000 clanova, koji su online kupili pola miliona primeraka singla!!!
). Dvojica genijalaca odluce da to prekinu, i na Facebook-u formiraju grupu koja ce da podrzi RATM - Killing In The Name Of... da bude ovogodisnji #1. Zayebancija dodje do 950.000 clanova, koji su online kupili pola miliona primeraka singla!!! 
 ... BTW, alave kladionice su mislile da ce i tako pokupiti neke pare, pa su dale velike kvote da se to nece desiti... i izgubile milion i kusur funti!...
 ... BTW, alave kladionice su mislile da ce i tako pokupiti neke pare, pa su dale velike kvote da se to nece desiti... i izgubile milion i kusur funti!... 

!
 !Bah, ukratko... vec nekoliko godina im je uoci Bozica (tradicionalno, je li) na prvom mestu po broju prodatih singlova pobednik X-Factora (e, to proguglaj, mrzi me da crtam!...). Dvojica genijalaca odluce da to prekinu, i na Facebook-u formiraju grupu koja ce da podrzi RATM - Killing In The Name Of... da bude ovogodisnji #1. Zayebancija dodje do 950.000 clanova, koji su online kupili pola miliona primeraka singla!!!
Sto je nadyebalo X-Factor winner-a za nekih pedesetak hiljada singlova... i napravilo nevidjenu foru na UK Top 40 chart-u, jer su uleteli direktno na #1!...... BTW, alave kladionice su mislile da ce i tako pokupiti neke pare, pa su dale velike kvote da se to nece desiti... i izgubile milion i kusur funti!...
RATM nisu imali pojma o ovome, i kad su saznali sta je u pitanju, obecali su da ce na Ostrvu napraviti besplatan koncert ako i posle NG ostanu prvi...
Sve u svemu, picvajz!...
Skidam kapu, mnogo jaka fora...!

Aaaaaaaaa...
Sada sam pametnija za ovaj podatak...

Polako ti se puni HDD...
Sad si morala da izbacis iz njega par prijatelja...

A ja mislio tebe svi vole...

Kako te bre ne interesuje, pa osipa ti se drustvo?...
Ostaces sama, usedelica, sa mackom...