Када жена флертује!

Прблем може бити и када једна особа жели више од флерта а ова друга не може то да јој пружи .Ипак се мора водити рачуна и са ким се флертује , да се не повреди осећај друге особе ..мада су мушкарци више склони флертовању у циљу да нахране свој его него жене .
Neko se primi, a neko ne. Zato treba ići mic po mic i ako se vidi da se kod nekoga to razvija, npr kolega sa posla, onda treba prekinuti. Ako neko to lepo nosi i hendluje, onda što da ne. Ne znam kako to ide po polovima, ali naši muškarci ovde u Bgdu slabo flertuju.

Neko se primi, a neko ne. Zato treba ići mic po mic i ako se vidi da se kod nekoga to razvija, npr kolega sa posla, onda treba prekinuti. Ako neko to lepo nosi i hendluje, onda što da ne. Ne znam kako to ide po polovima, ali naši muškarci ovde u Bgdu slabo flertuju.
Pa gomila zena to koristi da se ucari. Jbg.. Pocev od smeska da je pustis u redu za pekaru do toga da joj pravi drustvo i placa pica dok joj je drugarica sa deckom. Mislim da nije da oni ne flertuju, vec je prorodno evoluirano stanje. 21 je vek. Pogled u nebo, na vrhu kule i drzim maramicu a princ nek doleti, vise ne radi. Ne zato sto on nije princ (a i nije), vec se princeza ispostavila toliko puta da je samo baner.
To se primi samo neko ko ne zna da od toga najverovatnije nema nista i gubljenje je vremena.

Pa gomila zena to koristi da se ucari. Jbg.. Pocev od smeska da je pustis u redu za pekaru do toga da joj pravi drustvo i placa pica dok joj je drugarica sa deckom. Mislim da nije da oni ne flertuju, vec je prorodno evoluirano stanje. 21 je vek. Pogled u nebo, na vrhu kule i drzim maramicu a princ nek doleti, vise ne radi. Ne zato sto on nije princ (a i nije), vec se princeza ispostavila toliko puta da je samo baner.
To se primi samo neko ko ne zna da od toga najverovatnije nema nista i gubljenje je vremena.
Ako ti kažeš, ali to je i moj utisak, da uglavnom svi znaju da od toga nema ništa
Nego po tvojim opisima ja i ne ličim na neku ženu, uopšte ne flertujem.
Nekako mi glupo neznancima da se smeškam zbog reda u prodavnici? Deluje tupavo, yar ne?

Muškarci jednostavno ne umiju da čitaju suptilne znakove.Evo na primjer pogled mi se ukrsti sa jednom rasnom crnkom neki dan.Moj briljantni um odmah dodje do zaključka da želi seks sa mojom animalnom pojavom.Medjutim,nakon nekolko dana čujem preko zajedničkih poznanika da se žalila da je neki manijak blenuo u nju i da joj je bilo neprijatno.Sad se osjećam malo glupo što sam joj poslao🍆 u inbox,mada istini za volju razmišljam da joj pošaljem opet jer šta imam da izgubim??

Ako ti kažeš, ali to je i moj utisak, da uglavnom svi znaju da od toga nema ništa
Nego po tvojim opisima ja i ne ličim na neku ženu, uopšte ne flertujem.
Nekako mi glupo neznancima da se smeškam zbog reda u prodavnici? Deluje tupavo, yar ne?
Osetis energiju i sam osmeh se mami ili ne. E sad je pitanje da li ces da kocis taj osmeh u sebi. Koliko si kao osoba ispoljiva. Uzevsi u obzir sve okolonosti. Neznanac nije opravdanje, jer svi smo mi neznanci dok se ne upoznamo. Niti osmeh ni treba da znaci: "ajmo kod mene na gajbu", vec iskrenu zainteresovanost i otvorenost za to da se medju nama moze desiti nesto super. Ako ne, nikom nista, lepo iskustvo.
Ovde je pre stvar sto je taj prelep nacin upoznavanja uprljan manipulacijama, praznom potrebom za paznjom i koje kakvim glupostima i opravdanjima u zivotu.
I tu je taj momenat gde zena, danas, mora da istupi. Jer nije isto danas i 11 vek. I takva zena koja ne istupa i drzi se u okvirima izmesanih signala, gde kad uzmes sve i saberes, nigde ni minus ni plus, je fejk. Doduse ako zeli komplet iskustvo - iskreno i potpuno. Ako zeli da je neko izmanipulise i skakuce oko nje, masti je sudbinama, otvori se Sezame, vodicu te bilo gde, kako je jedinstvena i posebna (a ona ko tele da prostis):

Muškarci jednostavno ne umiju da čitaju suptilne znakove.Evo na primjer pogled mi se ukrsti sa jednom rasnom crnkom neki dan.Moj briljantni um odmah dodje do zaključka da želi seks sa mojom animalnom pojavom.Medjutim,nakon nekolko dana čujem preko zajedničkih poznanika da se žalila da je neki manijak blenuo u nju i da joj je bilo neprijatno.Sad se osjećam malo glupo što sam joj poslao🍆 u inbox,mada istini za volju razmišljam da joj pošaljem opet jer šta imam da izgubim??
Sto je najgore, mnoge koje bi i htele nesto salju iste signale.
Posle nekog vremena te napadne sa pricama: sta je tebi? Sto si takav, zar khm khm ne kapiras? Ne citas mi zenice?
A izraz lica i ponasanje: u gradskom sam prevozu zurim.

Ne znam, flert što napisa Moca nije samo da se smeškaš sa nekim, tu su i posebni pogledi, naročiti, neki gestovi, može se to razdvojiti. Mada i u tom slučaju još uvek nije jasno šta želi.

U tome je zapravo i uloga flerta. Pristojni ljudi znaju da je flert jedan lep način da bude prijatno, ali ništa konkretno. Recimo, mnoge osobe koje su u braku i ne žele van toga ništa, ali opet ako imaju neku simpatiju vole povremeno da malo sa njom flertuju. E sad, neki bi išli i korak dalje, ali tu je već potrebno mnogo više interakcije, zajednička kafa, vreme i slično.

Прблем може бити и када једна особа жели више од флерта а ова друга не може то да јој пружи .Ипак се мора водити рачуна и са ким се флертује , да се не повреди осећај друге особе ..мада су мушкарци више склони флертовању у циљу да нахране свој его него жене .
Flert je moja omiljena igra. Jednostavno volim to. Nekada naiđem na nekoga ko hoće i zna a nekada ima i fraera koji potpuno pogrešno tumače.
Nekako se lepse flertuje u Gradu. Kada sam u nekom turističkom mestu češće se desi da "pomisle" da nije flert nego poziv.
Fler je po meni divna igra ali ipak na ivici noža. Može da se desi da se i jedna i druga strana okliznu.
Kada je neko u vezi ili braku zanimljiv je flert.
Živeo flert.

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Tako i zene isto misle za muskarce...

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Ne zanima me sta ona misli i hoce ja hocu sex i ako mi se osmehne jebacu je

Пази , мислим флертујеш онако безазлено , типа погледаш , насмејеш се ..не значи да желиш секс или то значи ономе са ким флертујеш ?
Podignes na viši nivo da popricas s njim o njemu , da vidis ko je i sta je. Mozda se eto vidite ako je u komšiluku gde prodajes fast food , pa te saceka dok ti ne dodje taxi. On ti da pare za taxi.

Back