- Poruka
- 10.130
pa zar se nisi dobrovoljno prijavila da im držiš svećuMhmmm...
Dvoje se tako igrali igrali igrali i nastala ja, pa vi vidite treba li vam ovakva budala u zivotu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zar se nisi dobrovoljno prijavila da im držiš svećuMhmmm...
Dvoje se tako igrali igrali igrali i nastala ja, pa vi vidite treba li vam ovakva budala u zivotu![]()

Pa toMislis da bolje ukrste DNK grancice pa nastane genije
Moze, ajde igrajte se
Sta sve necu ciniti za covecanstvo!
opa, pa to je vec ozbiljna produkcija, posto nemamo nikog za zvuk moraces ti da proizvodis zvukeMa jok, ti snimas, ja brinem o osvetljenju.

Samo jednom sam doživela odbijanje ali je to uradio na lep nacin,Par pitanja za naše dame
Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
Samo se nadam da nece to da koristi za odbijanje i za 20 godina.
Mada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.

Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
Danasnjim muskarcima to ne treba, oni nisu u lrilici da odbijajuMada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.

duša malaNisam mu stvarno zabranila haha, u sali sam mu rekla da moze da ima devojku tek kad napuni 50 i on ozbiljno shvatio. Sada je svakako mali za devojke![]()