Kada vas muškarac odbije?

Par pitanja za naše dame 😉

Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Ništa, ostajem chill. Moje je da probam i priđem, bolje da priđem nego da se posle kajem što nikad nisam probala.
Nemam pojma koliko se često dešava a razlog je prost mislim ne sviđaš se ili ti njemu ili on tebi.
Moja iskustva su okej, kao što sam rekla, ostaneš chill i to je to. Samo da se ne kaješ što nisi prišao posle. Priđi pa šta bude, iskrenost je ekstra stvar.

Ja sam posle neko vreme mesec dana bio ignorisan kad je sretnem , a iz daleka mrko me nišanila. Mogu da zamislim kletve i uvrede.

cat GIF

Ništa, ostajem chill. Moje je da probam i priđem, bolje da priđem nego da se posle kajem što nikad nisam probala.
Nemam pojma koliko se često dešava a razlog je prost mislim ne sviđaš se ili ti njemu ili on tebi.
Moja iskustva su okej, kao što sam rekla, ostaneš chill i to je to. Samo da se ne kaješ što nisi prišao posle. Priđi pa šta bude, iskrenost je ekstra stvar.
Pa koliko si puta prisla nekome

Neke cimnem da blejimo prvo u provod pa onda ispadne nesto Ali to direktno nikad
Zar nije bolje da se odmah stavi do znanja ako si romantično zainteresovan za neku osobu? Da se odvoji od drugarstva? Jer mi je tako glupo kad moram ja na primer da kažem nekome da ja nemam interesovanja za njega (retko se dešava jer baš iz tog razloga uvek muškarcima za koje nisam zainteresovana pričam jako džiberski tipa brateeee - na taj fazon.) i ako pored toga taj muškarac i dalje tera svoje moram da ga zaustavim ali doslovno zaustavim i kažem slušaj izvini ali ja te ne gledam u smislu i nisam zainteresovana.
I tako mi posle bude glupo što to odmah nije rečeno

Zar nije bolje da se odmah stavi do znanja ako si romantično zainteresovan za neku osobu? Da se odvoji od drugarstva? Jer mi je tako glupo kad moram ja na primer da kažem nekome da ja nemam interesovanja za njega (retko se dešava jer baš iz tog razloga uvek muškarcima za koje nisam zainteresovana pričam jako džiberski tipa brateeee - na taj fazon.) i ako pored toga taj muškarac i dalje tera svoje moram da ga zaustavim ali doslovno zaustavim i kažem slušaj izvini ali ja te ne gledam u smislu i nisam zainteresovana.
I tako mi posle bude glupo što to odmah nije rečeno
Pa ne onda nema rizika da si nabilda ego unapred nego ako se desi desilo se bez obzira sto ti se dopada Ili ti mozda njoj...a bio Sam predprosle godine sa jednom curom na bir fest celo vece insistirala da se smuvamo a ja u sustini so hteo da zablejimo...I sto ti kazes nije joj bilo jasno do samog odlasaka sa bira I kad smo se razdvojilo na bus

Svaka čast @white_warg

Što se mene tiče, desi se da se ja zainteresujem za nekog ko nije za mene, ili čak nastavim da volim nekog ko ne želi više sa mnom da bude.

To se normalno dešava, krivo mi, ali znam da moram da ispoštujem tu osobu i poštujem njene želje i ličnost i izbor itd, tako da se povučem i nenamećem. Lakše mi je kad mi se otvoreno kaže, a ne volim kad mi se obraća u šiframa.

Pa ne onda nema rizika da si nabilda ego unapred nego ako se desi desilo se bez obzira sto ti se dopada Ili ti mozda njoj...a bio Sam predprosle godine sa jednom curom na bir fest celo vece insistirala da se smuvamo a ja u sustini so hteo da zablejimo...I sto ti kazes nije joj bilo jasno do samog odlasaka sa bira I kad smo se razdvojilo na bus
Ne znam, meni je bolje odmah da se stavi do znanja. Ne mogu da bacam graške šta je u nečijoj glavi.

Pazi, odbiti da opereš sudove, spremiš ručak ili nedobog da središ kupatilo mož se provučeš s batinama, ali da odbiješ sex to je takvo nasilje na njen libido, da ne može ni sledećih 2 sata da se kresne s ljubavnikom....tuga božja...

Kada sumiram svoja iskustva definitivno sam više devojaka odbio nego što sam se upustio u nešto sa njima, mada to je mahom jer prilično dobro znam šta mi paše, a šta ne. I ono kada kroz priču dođemo do nečega što mi deluje kao da će da bude problem u budućnosti gledam da skrenem sa tog romantičnog puta jer mislim da vodi u provaliju.

Back