Ma, klasika... Sex on the Beach...
Sjebana koristiš Sex........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, klasika... Sex on the Beach...

Na Vojinovom koncertu.Dobar je Vojin ali je mnogo divlji.

missim je l to ili sam nešto pobrkala?
 missim je l to ili sam nešto pobrkala? 
A šta ti je to stevca? Deluje mi kao kad ovi lokalci ovde izbace jedno "i" samo što ni oni tako ne pišu...missim je l to ili sam nešto pobrkala?

Sva sreća pa nije Lesiuclanila sam se na krstu prije par mj , kad mi je labrador Stevo nestao, trazeci neki savjet..
posto ga ja inace krstim tepajuci u Stevcu, tako mi je nick ostao...
i tako se Stevo vratio, a ja ostala Stevca na forumu..

ne pamtim!tolko sam na mukama poslednjih dana da nemam vremena ni da se napijem ko covek!evo sad sam uzela malo sangrie da me zelja mine dok se bakcem nekim radom i prezentacijama inace nista
Dakle, iako polazim od onoga kako je puno ruznije videti pijanu zenu nego pijanog muskarca
Uauuuuu,ovo bas zvuci grozno:dash
Dakle, iako polazim od onoga kako je puno ruznije videti pijanu zenu nego pijanog muskarca, i iako verujem da je vecina vas prerasla one srednjoskolske faze opijanja, isto tako verujem da se jos uvek moze dogoditi da se napijete.
Pod pojmom napiti se mislim na ona pijanstva kada jedva hodate, idete cik cak, petlja vam se jezik da jedva uspevate izgovoriti ono sto hocete...
A onda ujutro rupa koliko hocete, pola toga se ne secate i iamte onaj glupi osecaj srama.
ops:
Onda? Kad ste se napile poslednji put?
Jel vas bilo sram ujutro?
Ajte, pricajte... Slusam...

... tako da.... sam sa 20 god rekla goodbye alkoholu
 ... tako da.... sam sa 20 god rekla goodbye alkoholu 

да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.
нека хард кор прича, разумети ви ту мене...

да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.
нека хард кор прича, разумети ви ту мене...