Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A šta ti je to stevca? Deluje mi kao kad ovi lokalci ovde izbace jedno "i" samo što ni oni tako ne pišu... :eek: missim je l to ili sam nešto pobrkala? :think:

uclanila sam se na krstu prije par mj , kad mi je labrador Stevo nestao, trazeci neki savjet..
posto ga ja inace krstim tepajuci u Stevcu, tako mi je nick ostao...:)
i tako se Stevo vratio, a ja ostala Stevca na forumu..

Poslednja izmena:
Dakle, iako polazim od onoga kako je puno ruznije videti pijanu zenu nego pijanog muskarca, i iako verujem da je vecina vas prerasla one srednjoskolske faze opijanja, isto tako verujem da se jos uvek moze dogoditi da se napijete.
Pod pojmom napiti se mislim na ona pijanstva kada jedva hodate, idete cik cak, petlja vam se jezik da jedva uspevate izgovoriti ono sto hocete...
A onda ujutro rupa koliko hocete, pola toga se ne secate i iamte onaj glupi osecaj srama.
:oops:
Onda? Kad ste se napile poslednji put?
Jel vas bilo sram ujutro?

Ajte, pricajte... Slusam...

hmmmm... iako nemam mnogo god, prerasla sam srednjoskolske faze opijanja, a prosli put sam se napila (i uopste pila bilo koji alkohol) prosle god krajem septembra za drugov rodjendan.... ponosna sam na sebe koliko se stvari secam, a razlog zasto vise ne pijem je taj kako me je dragi treznio (mlekom) :bljak: :bljak: :bljak: ... tako da.... sam sa 20 god rekla goodbye alkoholu :D

да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.
нека хард кор прича, разумети ви ту мене...

Миле, ја једном замало била у таквом стању...Лежала три дана код цимеркиног момка Суданца у стану, са све цимерком, исто мамурном као ја што сам била...
А попиле смо мнооого, и нисмо баш сигурне како смо стигле до Петроварадина по ужасном снегу и хладноћи...

да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.

Prvi beer fest u BG.
Nas 5-6 krenulo zajedno, oblesavili se od onoliko štandova, pa još piva kojih nije bilo kod nas u prodaji, pa k'o deca među slatkišima: naručiš, uzmeš gutljaj, a onda eksiraš, jer si već fokusirao sledeće koje ćeš da piješ....
Dobra muzika, cupkamo, srećni kao prasići i od štanda do štanda....:dash:
Elem, kolektivno se unakazimo :sad2:
Sećam se pred kraj da nisam mogla da platim piće jer mi se ljuljao novčanik pa nisam mogla da uhvatim novčanicu. Posle nekog (dužeg) vremena, pružila sam novčanik devojčici da sama izvadi pare :dash:
I sećam se da sam na jednom štandu tražila da mi daju neotvoreno, neko super crno pivo da ponesem ćaletu, rekli su mi "nema više piva, zatvorili smo" :rumenka:
Posle toga se ničeg ne sećam.

o da...na nekoj zurci se "neko" pravio mnogo pametan pa je u koktele stavljao uvek duple kolicine alkohola ... bilo je strasno
mislim, strasno je zvucalo ono sto su mi sutra pricali :rumenko:

i nije bilo mnogo davno

Back