Kada srce boli ?

sONE_SR:
Bas jesam pazljiv, trudim se i nema sta nisam do sad sve radio, a pri tom je uopste ni blizu nisam spopadao i ona zna da bi ucinio sve za nju ali . . .
Da li je dovoljno biti strpljiv par meseci ?
..mislim da je par meseci dosta strpljenja..
..reci joj direktno i konkretno...nema lazi nema prevare...kontas..hoces-neces...skratices sebi i muku i agoniju dal' ovo ili ono...

posesivac:
..mislim da je par meseci dosta strpljenja..
..reci joj direktno i konkretno...nema lazi nema prevare...kontas..hoces-neces...skratices sebi i muku i agoniju dal' ovo ili ono...

Vec je receno i ona to zna. Zna da je nikad ne bi mogao povrediti ni na koji nacin. Rekao sam joj da je nekad uopste ne razumem, da ne kontam sta nekad radi. Sve u svemu po njenoj ne zainteresovanosti i hladnoci, mislim da je moj problem : Kako da prestanem da volim, kad je srce jace od razuma !
Ako gresim ispravite me !

PS Ako nisi procitaj post 24 .

EDIT

Hmmm. . .
Mislim da nisam skonto odma, ali ako je to to, mislim da ne zna da sam se mozda zaljubio u nju, ali zna da je volim.

To je vec druga prica, ja sam mislila da ste mladji. Mnogo mladji. Imas 20 godina (samo jednom), delujes kao ok decko... Naici ce neka koja ce to znati da ceni, volece te do neba, voleces je duplo vise. Mislim da ne bi trebalo da gubis vreme sa ovom devojkom, jer mi se cini da te malo zavlaci. Dobar si prema njoj, yebe te mesecima, tu si kad treba, a u stvari, ti patis... Naravno, sve ovo ne vazi, ukoliko je bila u nekoj duzoj vezi, ako je bila gadno povredjena or slicno.

sONE_SR:
Ona zna sve, da je volim svim srcem kao najboljeg prijatelja i da mogu vise od toga, ali ona to ne vraca ni najmanje. Sa svima je super, a kada je sa mnom, uvek je hladna i ni na koji nacin ne pokazuje da joj nesto znacim. Uvek govori da joj je stalo, ali ja to jos nikad nisam ni video ni osetio.
Preko zime smo bili dobri i extra, a sada nekako sve vise i vise ide konta, malo po malo.

Sada se bojim da se nisam zaljubio u nju, jer ako jesam onda sam ga skroz ugasio. Mozda je i to moguce jer malo po malo smo bili sve bolji i bolji, a ja mozda preterao. Takodje razlog moze biti zasto sam sad u ovolkom sranju je to da nisam imao nikog vec 3 godine, a kada sam imao, druge stvari su me vise zanimale. (tj sam bio glup)

Zapravo uglavno mi je bilo do jaja i sve extra, i odjednom pre par godina sve krenulo nizbrdo i koliko god bio srecan sad s'tim sto jedva i imam i nemam i sta god radio, kao da jos vise ide na dole !
mozda je ovo srz problema,mozda ona ne konta tvoju ljubav...dal je prijateljska ili ljubavna...a ako je to razjasnjeno... :arrow: :| batali...ne voli te kao ti nju...samo prijateljstvo,i to ti je to..

sONE, sad ja ne razumem...kako volis...pa mozda zaljubljen...pa rekao joj da je volis...pa... :roll:

Da sam na njenom mestu, ni meni nista ne bi bilo jasno...mi zeMske smo ti komplikovane biljke... :lol:

Moj savet bi ti bio da ti njoj lepo i natenane sve ponovo kazes... napises...kako god...bolje, mozda da napises... :wink:

Superior:
To je vec druga prica, ja sam mislila da ste mladji. Mnogo mladji. Imas 20 godina (samo jednom), delujes kao ok decko... Naici ce neka koja ce to znati da ceni, volece te do neba, voleces je duplo vise. Mislim da ne bi trebalo da gubis vreme sa ovom devojkom, jer mi se cini da te malo zavlaci. Dobar si prema njoj, yebe te mesecima, tu si kad treba, a u stvari, ti patis... Naravno, sve ovo ne vazi, ukoliko je bila u nekoj duzoj vezi, ako je bila gadno povredjena or slicno.

Hmmmm. . .
Ne znam sta treba da znaci, izgleda da je sad jos komplikovanije.

Bila je do prosle god. u ovo vreme zaljubljena neopisivo(oko 2 god) i ma sta on radio i kako god je ispalio, opet bi se ponovilo isto. Znaci raskidali su i mirili se jedno 20 puta.
I onda je prosle god. naisao neko drugi, u koga se ona opet zaljubila. Bili su u oblacima, delovalo je . . . . I onda posle 3-4 meseca se posvadjaju(naravno on je napravio njesra). Bilo joj je sve losije i losije, i ja sam naleteo sasvim slucajno, pre nove godine kada joj je bilo najgore i prosao sa njom kroz sve to, pomogao joj, itd. . . .
PS. Poznajem je od srednje, ali ponekad se osetim kako neznam nista o njoj.

jujujujujujujujujujujujujujujuju

Pored vas sam se i ja sludio, ajd sad ispocetka !
Volim je kao najboljeg prijatelja(ali izgleda previse) i ona to zna, ali bojim se da se mozda nisam zaljubio !
Mislim da je moj prvobitni problem pravi Kako da prestanem da volim, kad je srce jace od razuma !

@Sandrina Izgleda da si u pravu da me zavlaci, ali kada joj pomenem nesto na tu temu, ona se usprotivi, negira i govori kako ima drugih problema i kako joj je stalo do mene i ne zeli da izgubi najboljeg prijatelja. Kada joj kazem da ne primecujem nista od nje kaze kako je zatvorena emocionalno i da ume da bude hladna, ali Ledena Kraljica . . . . Ne kontam . . . .

Nema ljutnje uopste, tj nikad kod mene, nego sam samo pitao !

Ajde pomozi kako da saznam, jel imas neki recept da je namamim, da budem siguran 100%, mislim da cu samo tako biti cist i skinuti teret sa ramena, a ako ne budem znao . . .

PS Ima i muskih komplikovanih biljaka samo da znas !

Pazljivo sam procitala tvoj slucaj i mislim da ona tebe voli, ali samo kao prijatelja.
Ti si onaj "dobri drug" koji zenama ponekad prija kad prolaze kroz buran period sa deckom kojeg vole...i nisi joj nista vise od toga.
Ne zeli da te izgubi kao eventualnu podrsku koja joj moze zatrebati u zivotu, ali tu se prica i zavrsava za nju.
Govori ti da joj je stalo, jer racuna da ako te ohladi izgubice te i kao prijatelja, tacnije lakse joj je da te drzi uz sebe ako ti da malo nade, al ne previse.
Ti mozes da budes prisutan u njenom zivotu i da se nadas da ces je jednom ugrabiti u pauzi izmedju dve veze ili mozes da prekines taj odnos odmah.
U prvom slucaju tvoja osecanja ce rasti il biti na istom, u drugom slucaju tvoja osecanja ce vremenom izbledeti.
I meni delujes ok, pa bih ja na tvom mestu izabrala ovo moje resenje pod b, jer zasto cekati? To nije to.

Koliko sam ja procitala....nit voli ona tebe, nit volis ti nju....ustvari, volite se ali samo kao prijatelji....ti si poceo, da umisljas nesto i sam sebe ubedjujes kako si se mozda zaljubio i to ce te proci za koji mesec ...

P.s. koja kuknjava na forumu,....Sta vam je ljudi u zadnje vreme?...al bolje da kukate ovde no da radite gluposti u RL.... :D :p

Pa super ti je,zar ne vidis???? Postoji osoba u tvom zivotu koja je vredna tvoje ljubavi,pa to je vise nego sto mnogi i pozeleti mogu... Uzvraceno ili ne-svejedno. Sredices se kad shvatis da ne morash da posedujesh ono sto volish.

Za ove klasicne probleme tipa sam sam, tuzan, ostavljen(a), nesrecan zbog tog i tog mozemo da pocnemo da dodeljujemo brojeve. Pa je krace za pisanje. Samo kazes broj 67 i svi znamo da si ostavljen zbog drugog tipa. Ili 102, imas mali... novcanik. Itd...

sONE_SR:
Vec je receno i ona to zna. Zna da je nikad ne bi mogao povrediti ni na koji nacin. Rekao sam joj da je nekad uopste ne razumem, da ne kontam sta nekad radi. Sve u svemu po njenoj ne zainteresovanosti i hladnoci, mislim da je moj problem : Kako da prestanem da volim, kad je srce jace od razuma !
Ako gresim ispravite me !

PS Ako nisi procitaj post 24 .

EDIT

Hmmm. . .
Mislim da nisam skonto odma, ali ako je to to, mislim da ne zna da sam se mozda zaljubio u nju, ali zna da je volim.

Brate,dok smo mladi sve devojke su nase,pocni to tako malo da gledas,znam da ti nije lako, ali moras da ides dalje, nema vise povratka ,potrudi se,mlad si, stariji sam malo od tebe,ali znam da mozes, bice jos devojaka,pa kad prodje ova ti ces da se smejes,pokusaj... izadji malo provodi se,vidces kako to deluje... :arrow:

Ivo Afrikanac:
Za ove klasicne probleme tipa sam sam, tuzan, ostavljen(a), nesrecan zbog tog i tog mozemo da pocnemo da dodeljujemo brojeve. Pa je krace za pisanje. Samo kazes broj 67 i svi znamo da si ostavljen zbog drugog tipa. Ili 102, imas mali... novcanik. Itd...

Ova ideja mi se svidja ;)

76 301

Back