- Poruka
- 16.741
sinmbad:..da...
...slažem se u potpunosti,sa gore navedenim činjenicama....
I treba da se slazes... 8-)
Ti si mi novi drug...drug...drugo...stanje.. :shock:
p.s. Salim se... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinmbad:..da...
...slažem se u potpunosti,sa gore navedenim činjenicama....
...da da...SANDRINAbg:I treba da se slazes... 8-)
Ti si mi novi drug...drug...drugo...stanje.. :shock:
p.s. Salim se... :wink:
A na sta konkretno mislis ? Do pre nekog vremena, spominjao sam ovde, smo bili ne otvoreni jedno prema drugom, nego sta god ti padne na pamet, a sada . . . .SANDRINAbg:sONE, ne kaki...ja mogu da garantujem da ti njoj nista konkretno nisi ni rekao...![]()
To sto ti mislis...okaci macku o rep...sorry, nista licno...samo bih zelela da pomognem, bar tebi...sebi ne umem, al' to je vec standardno...mis'im, da smo pametniji kada dajemo savete nekom drugom, a kada smo sami u pitanju...eeeee, tu je, braco pomagajte...![]()
sONE_SR:E kakav si lik ! Ja u raspadu sistema, a ti tako. Ustvari i nisam toliko, kad malo bolje razmislim pomazete vi ovde dosta, a neprimetno, nekako mi je lakse, ono izbacio sam to iz sebe i tudim se da ne razmisljam. Provodim vreme sa sebi slicnim trenutno.
Sada mi je samo zajeb kako da joj objasnim da mi nije potrebna, posto kolko vidim vise nisam ni ja njoj. Doslo lepo vreme, vratili se prijatelji koji nisu bili tu kad su bili najpotrebniji i sad su oni ne znam ni ja sta, a tebe ko yebe. Ti si svoje odradio i sad si dovidjonsi.
Pa da budem iskren, spominjao sam ja te stvari njoj i okolisao, ali shvatila je i okrenula se i od tada nisam nista spominjao.
retvaraju se da su ortaci a ovamo samo rasteruju likove i balave po kupatilu a ona im veruje...ne kazem da je to ovde slucaj,ali...Pipi Langstrumpf:Pa dobro je rek'o. Ako se ona pravila da je prijatelj da bi ga iskoristila-pravac solja. Ali izgleda da se on pravio da je prijatelj da bi je iskoristio, tako da bi on sam sebe trebao u solju. To je mislim nesto najgnusobnije kod nekih muskih likova (rade to i zene,ali redje)retvaraju se da su ortaci a ovamo samo rasteruju likove i balave po kupatilu a ona im veruje...ne kazem da je to ovde slucaj,ali...

Pipi Langstrumpf:Pa dobro je rek'o. Ako se ona pravila da je prijatelj da bi ga iskoristila-pravac solja. Ali izgleda da se on pravio da je prijatelj da bi je iskoristio, tako da bi on sam sebe trebao u solju. To je mislim nesto najgnusobnije kod nekih muskih likova (rade to i zene,ali redje)retvaraju se da su ortaci a ovamo samo rasteruju likove i balave po kupatilu a ona im veruje...ne kazem da je to ovde slucaj,ali...
Ne bih se slozila, ali kako god....sONE_SR:Sta te konkretnije zanima ?
Na kraju nista jos, provalih da me koristi, sada jos samo treba da smislim nesto opusteno da joj objasnim da nema vise sta da trazi u mom zivotu ni kao prijatelj niti nesto slicno, mozda kao poznanica, jer je tako cinila i sad joj se vratilo.
Ostaje mi malkice da istugujem jer sam verovao da je bolja i voleo je neopisivo, a ja magarac bio. . .
:shock: :shock: :shock:sinnke:Nije ona tebi nikakav prijatelj, nego cista matematicarka kao i njih puno. Tu si kad joj trebas da se ima kome zalit. Da ti je prijatelj ona bi se s tobom maznula s vremena na vreme, a pogotovo kad nema decka.
Nemoj si dozvoljavat da te kuja voza. Ma ako imas filing, svaka u odredjenom momentu pogotovo velike razocaranosti moze pasti onda pocnes sex polako sve nezno i kad se unese onda joj sibni u guzu i isponizavaj je kao kravu.Ali to samo ako ti je dosadno jer taj momenat se moze predugo cekati.
Nisam bas sve pratila, tako da me ispravi ako pogresim negde...sONE_SR:Pa hajde objasni i pomozi ako mislis drugacije. Zasto smo svi ovde ?
Odakle ti ideja Godinama?Superior:Lepo sam ti rekla sinoc, a ti neces da slusas.Bitno da si napokon skapirao, pa ces sledeci put biti pametniji. Mada, moramo joj odati priznanje. Ipak te je uspesno vozala godinama...
Pa zelim, ali neznam sta ! Nije mi uopste lako, a neko mi kaze ovako neko onako, nemogu da skontam sta je najbole.Anca Valo:Nisam bas sve pratila, tako da me ispravi ako pogresim negde...
Ovako, ne mozes ti tek tako "sam" da odlucujes da li ces da prekines kontakt sa njom... Jbte, ti treba da pricate, i nemoj nas da slusas.. Mi jedino mozemo da budemo neka pasivna podrska... Treba da pricate, vas dvoje... Reci joj sta mislis i otkaci ako mislis da te je "vozala".. Ali je prvo saslusaj...
sinnke:Pazi mozemo mi po njoj pljuvat do sutra, ali ako je od samog pocetka bilo na prijateljskoj bazi a tebi se stvorile emocije onda ona nije kriva.
Ali ako nije tako nego te vozala, vreme ti je da naucis tehniku glave u wc solji.
sONE_SR:Zelim da ostanemo u neku ruku prijatelji, da se cujemo i vidimo s'vremena na vreme, ali hocu da joj objasnim neke stvari samo ne znam kako posto nekad ume da bude bas tvrdoglava i mora biti po njenom. Pre neki dan smo se videli da bi popricali o nasem odnosu, [/B] sve je krenulo lepo, dok nismo stigli(tj ona) na njene bivse. Tada smo morali ici, neznam ni ja zasto, to ona zna i rekao sam joj da nismo zavrsili, tek ce ona kao grom iz vedra neba "Kako kad jesmo".
sinmbad:...da da...
...znaš onu priču,mi se družimo i ti u meni vide samo druga, a ja ljubav novu.... :razz:
...e mogli bi da napravimo par stihova,možda i prodamo koji tekst....

posesivac:[/B]
...ako nevidis dobro...da ti podebljam.....boli je uvo za vas kao par.......shvati..ocigledno je.. :-( ...nastavi da zivis zivot bez nje..nadji devojku..meni se cini,da tu ni od prijateljstva nema nista... :-(

Ne znam ! Ustvari znam, ali nikako da naletim na neku . . .SANDRINAbg:I ja mislim...zao mi je sONE...![]()
'Ebi ga drugar...batali ti to...znas koliko divnih devojaka ima oko tebe...![]()