sONE_SR
Zainteresovan član
- Poruka
 - 345

Ja 20 ona 19 !
U raznim situacijama sam komplikovan slucaj, a od ove nema komplikovanije(bar po meni) !

U raznim situacijama sam komplikovan slucaj, a od ove nema komplikovanije(bar po meni) !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..mislim da je par meseci dosta strpljenja..sONE_SR:Bas jesam pazljiv, trudim se i nema sta nisam do sad sve radio, a pri tom je uopste ni blizu nisam spopadao i ona zna da bi ucinio sve za nju ali . . .
Da li je dovoljno biti strpljiv par meseci ?
posesivac:..mislim da je par meseci dosta strpljenja..
..reci joj direktno i konkretno...nema lazi nema prevare...kontas..hoces-neces...skratices sebi i muku i agoniju dal' ovo ili ono...
mozda je ovo srz problema,mozda ona ne konta tvoju ljubav...dal je prijateljska ili ljubavna...a ako je to razjasnjeno...sONE_SR:Ona zna sve, da je volim svim srcem kao najboljeg prijatelja i da mogu vise od toga, ali ona to ne vraca ni najmanje. Sa svima je super, a kada je sa mnom, uvek je hladna i ni na koji nacin ne pokazuje da joj nesto znacim. Uvek govori da joj je stalo, ali ja to jos nikad nisam ni video ni osetio.
Preko zime smo bili dobri i extra, a sada nekako sve vise i vise ide konta, malo po malo.
Sada se bojim da se nisam zaljubio u nju, jer ako jesam onda sam ga skroz ugasio. Mozda je i to moguce jer malo po malo smo bili sve bolji i bolji, a ja mozda preterao. Takodje razlog moze biti zasto sam sad u ovolkom sranju je to da nisam imao nikog vec 3 godine, a kada sam imao, druge stvari su me vise zanimale. (tj sam bio glup)
Zapravo uglavno mi je bilo do jaja i sve extra, i odjednom pre par godina sve krenulo nizbrdo i koliko god bio srecan sad s'tim sto jedva i imam i nemam i sta god radio, kao da jos vise ide na dole !
  :| batali...ne voli te kao ti nju...samo prijateljstvo,i to ti je to..
 Superior:To je vec druga prica, ja sam mislila da ste mladji. Mnogo mladji. Imas 20 godina (samo jednom), delujes kao ok decko... Naici ce neka koja ce to znati da ceni, volece te do neba, voleces je duplo vise. Mislim da ne bi trebalo da gubis vreme sa ovom devojkom, jer mi se cini da te malo zavlaci. Dobar si prema njoj, yebe te mesecima, tu si kad treba, a u stvari, ti patis... Naravno, sve ovo ne vazi, ukoliko je bila u nekoj duzoj vezi, ako je bila gadno povredjena or slicno.

posesivac:ma,jok...samo se polako grupisemo...![]()
i ne znam sta se ovo desava .....kao da nije prolece....hm... :-?

sONE_SR:Vec je receno i ona to zna. Zna da je nikad ne bi mogao povrediti ni na koji nacin. Rekao sam joj da je nekad uopste ne razumem, da ne kontam sta nekad radi. Sve u svemu po njenoj ne zainteresovanosti i hladnoci, mislim da je moj problem : Kako da prestanem da volim, kad je srce jace od razuma !
Ako gresim ispravite me !
PS Ako nisi procitaj post 24 .
EDIT
Hmmm. . .
Mislim da nisam skonto odma, ali ako je to to, mislim da ne zna da sam se mozda zaljubio u nju, ali zna da je volim.

Za pocetak, prestani da se samosazaljevas...sONE_SR:Kada toliko volimo, a nije uzvraceno. Kada znamo da ne vredi, a i dalje volimo, kada je srce jace od razuma. Kada ni ne ne znamo zasto volimo, a ne mozemo da prestanemo.
Sta da radim, kako da se sredim, ajde ljudi pomagajte.![]()
NovaIsta:pocni da se samozadovoljavas HEHEHEHHEHEHEHEHE
Ivo Afrikanac:Za ove klasicne probleme tipa sam sam, tuzan, ostavljen(a), nesrecan zbog tog i tog mozemo da pocnemo da dodeljujemo brojeve. Pa je krace za pisanje. Samo kazes broj 67 i svi znamo da si ostavljen zbog drugog tipa. Ili 102, imas mali... novcanik. Itd...