Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno sam mislila na nesto tipa tog trcanja po kisi,ovo skrnavljenje spomenika ne znam koga normalnog bi ucinilo srecnimУ ствари, зависи шта подразумеваш под ''лудошћу''.Ето, за моју другарицу је врх авантуризма да оде до радње...
Мислим, када је речено ''нешто лудо, непромишљено и детињасто'' ја сам помислила на СТВАРНО такве ствари, не на трчање по летњој киши, ноћно купање на мору или скакање банџијем...
Помислила сам на ...шта знам...неке трке мотором где се клинци (стварно лудо и непромишљено) зајуре један према другом па је изгубио онај ко први скрене с пута... На пијано рушење надгробних споменика и исцртавање пентаграма по њима...јер је то баш ''кул зезање''... На ходање по симсу деветог спрата за опкладу...или тако нешто...нешто ЗАИСТА непромишљено и лудо!![]()
Definitivno sam mislila na nesto tipa tog trcanja po kisi,ovo skrnavljenje spomenika ne znam koga normalnog bi ucinilo srecnimIli zapalis sama na more...
Sto da ne,na tom moru, voznju na motoru s nekim zgodnim mestaninom,dok ti vetar mrsi kosu...i bole te uvo ko ce sta jesti kuci,da li su placeni racuni,tko ce kad nema tebe drzati sve pod konac...zivot je lep![]()

Ma kakvo razilazenje zelja i mogucnosti...ko kaze da taj mestanin mora biti u cvetu mladosti kad ti budes imala 78,dobrodrzeci 70godisnjak,preplanuo,govori ti da izgledas kao da nemas ni 60,zasmejava te i lepo ti je,prosetacete pored mora,a onda kad vas zabole noge,sesti na neko picence...smejaces se i reci sebi:"Nisi jos za staro gvozdje,jos te drzi onaj tvoj sarm cim si ovakvog baju osvojila!"Онда сам ја млада!
Али, сад заиста не могу да замислим који би ме мештанин лудо возио на мотору кад будем имала 78...
Не значи да нећу и тад пожелети.
Можда старост почиње кад нам се жеље и могућности почну разилазити.![]()

Онда сам ја млада!
Али, сад заиста не могу да замислим који би ме мештанин лудо возио на мотору кад будем имала 78...
Не значи да нећу и тад пожелети.

Ах, маслина је неообранаааа...

Мислиш да ће и тад возити мотор?
Додуше, можда бисмо могли седети у његовом маслињаку, пити оно вино за које је добио златну плакету и маштати о лудим вожњама, то је тако младалачки, зар не?![]()

ljudi bre,mladost vam prođe na ovoj temi...17 strana![]()

to je već neko rekao...
ali što bi reko heraklit...sve teče,ni u jednu istu rijeku ne može se dvaput ući...
je l heraklit ovo rekao?![]()

...to već ne bih znala...a ne možemo ni da ga priupitamo...

to je već neko rekao...
ali što bi reko heraklit...sve teče,ni u jednu istu rijeku ne može se dvaput ući...
je l heraklit ovo rekao?![]()

Зна Ванда. Слушала га је ЛИЧНО.![]()

Ne bih se slozila. Mladost se na ovoj temi prilicno mistifikuje - sve se moze, hoce, ume, sve svakom ide super...itd.
A i starost se mistifikuje takodje. Odjednom svi mudri, stalozeni, srecni i zadovoljni.
Hoces par primera da nije uvek a bogami ni cesto tako?
I da mladost nije uvek svemoguca a ni da je starost uvek mudra?

Можда је ово тема на којој бих могла да цитирам пасус на који сам данас наишла:
''Лепота и мистерија овога света искрсавају једино кроз пажњу, занимање и нежност који се свету указују. Ако желите да живите у рају - онда отворите четворе очи и сагледајте овај свет, обрћајући пажњу на његове боје, појединости и досетке.''
Орхан Памук ''Зовем се црвено''

Mladost je vrlo relativan pojam. Čovek može i u 50 godina da obavlja sve ono što je radio pre 30.Samo ako je zdrav. Fizički,mislim!