Kada se ustvari mladost zavrsava?

zar ni vi, teta wanda, necete da priznate da niste mladi.. zar samo ja da budem.. zar samo ja da ne budem mlad :cry:

Ви мене завитлавате, а ја одговорила на тему једно петрнаест пута! :mrgreen:

Значи, ако је по изласцима са друштвом, млада сам. Ако је по изгледу, онда имам година колико имам. Ако је по прескакању козлића и прављења колута унапред и уназад, млада сам, ако је по кувању, веома сам искусна, што ће рећи - стара...

Ако је по искуству, онда сам вррло стара, иако живим већ седамнаести живот...

Ви мене завитлавате, а ја одговорила на тему једно петрнаест пута! :mrgreen:

Значи, ако је по изласцима са друштвом, млада сам. Ако је по изгледу, онда имам година колико имам. Ако је по прескакању козлића и прављења колута унапред и уназад, млада сам, ако је по кувању, веома сам искусна, што ће рећи - стара...

Ако је по искуству, онда сам вррло стара, иако живим већ седамнаести живот...

e i ja...
a po sexu?:manikir:

Šta je, stvarno, andropauza?

već sam rekao: adropauza je i vrlo slična uzrocima, manifestacijama posledicama menopauze kod žena
vezana je, takođe, za godine...od 60. kod m. nastupaju karakteristične promene u organizmu.same hormonske promene u smenjenju lučenja testosterona se 100% leče terapijom.. za razliku od žena, proizvodnja hormnona koji utiču na plodnost je održiva i nakon 6. decenije, ali ima i sve posledice na koje može da utiče andropauza npr. neke psihosomatske efekte, depresija i tako to, su iste kod oba pola, pa se time bavi i novija psihoterapeutska praksa, da bi ljudi lakše izgurali taj neprijatni period žifota....

crazy_aunt.jpg

Back