- Poruka
- 42.590
ma ne sekiram se ja za tebe, dok god ti taj potpis stoji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zar ni vi, teta wanda, necete da priznate da niste mladi.. zar samo ja da budem.. zar samo ja da ne budem mlad![]()

svakidasnja jadikovka
ali moram da ti kazem, da je meni ta pesma vise odgovarala kad sam imala 20 god
sad sam ..nesklona jadikovanju![]()

)Ако је по прескакању козлића и прављења колута унапред и уназад, млада сам..

a el vam se desi nekad da ne preskocite kozlic.. ono, ne zaletite se dobro, pa samo naskocite.. a?![]()

Ви мене завитлавате, а ја одговорила на тему једно петрнаест пута!
Значи, ако је по изласцима са друштвом, млада сам. Ако је по изгледу, онда имам година колико имам. Ако је по прескакању козлића и прављења колута унапред и уназад, млада сам, ако је по кувању, веома сам искусна, што ће рећи - стара...
Ако је по искуству, онда сам вррло стара, иако живим већ седамнаести живот...

e i ja...
a po sexu?![]()
Šta je, stvarno, andropauza?
htedoh reci, ja se tu ni pod tackom razno ne bih menjala sa onom sobom od 20 godinaЕ, ту још не знам да ли се рачунају године или искуство, нико није дефинисао..
Хтедох рећи, нисам млада ни у једном случају...![]()
vidjećemo...ko se poslednji smeje,najslađe se smeje...![]()

da, da.. ebacu vam kevu, sve cu vas nadziveti![]()
Nego,mora postojati trenutak kad će i taote shvatiti da je mladost prošla...mladost...a ne život...ebi ga....ništa nije vječno...htedoh reci, ja se tu ni pod tackom razno ne bih menjala sa onom sobom od 20 godina![]()
Хтедох рећи, ни ја...Nisam baš tako mislila...Nego,mora postojati trenutak kad će i taote shvatiti da je mladost prošla...mladost...a ne život...ebi ga....ništa nije vječno...

Pa, naravno, shvatiću ja to, čim ti shvatiš da je tvoja mladost prošla!![]()

vidjećemo...ko se poslednji smeje,najslađe se smeje...![]()
Nema sa kim da deli mladost....hahahah..nisko, shinko, niskone brigate, ne bi ni oni sa fama...hohoho.. ( ;

Moja je prošla...ja to već znam...Sve je isto...ništa isto nije...
![]()

'Ajde ne kukaj tu!![]()

htedoh reci, ja se tu ni pod tackom razno ne bih menjala sa onom osobom od 20 godina![]()
Čekajte malo, treba valjda neko i Nju da pita? Evo, saću ja.Хтедох рећи, ни ја...
![]()

e ovo je divno![]()