mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sad i sa tim sahom da preterujes. Sledeca faza je da hranis golubove na Kalemegdanu.
Kod mene sve naopacke - sa 20 mi se nije preterano izlazilo, na zurke su me terali pod pretnjom smrti pa sam tek onda sam poludela.Tad mi uopste nije prijala ni masa ljudi, ni glasna muzika ni sve redom sto ide uz izlaske. A s druge strane nisam mogla da podnesem "sedeljke", usiljene razgovore, strebere, parove...itd.
Volela sam free climbing, putovanja, par prijatelja, pricanje/duvanje/pijenje do ujutro, citanje...itd.
Tek negde posle 27-me sam pocela da "podnosim" masovna okupljanja, lude zurke, skakanje u bazen, igranje, gay clubove, i tome slicno.
To sve uopste ne mora da ima veze sa godinama. Prosto ne treba biti pod pritiskom da se nesto mora, da je nesto u skladu sa godinama a nesto nije. Treba covek da slusa sebe i da radi sta mu se radi i da ga bas briga kako to izgleda, ako se on oseca dobro.

Da,tacno.
Uostalom,poznajem ljude koji su sa svojih 18 tako bezivotni,smoreni,nezadovoljni ...a opet vidim ljude koji se blize 50-toj,i vedri,pozitivni,rekla bih "ludi"
To je samo pitanje odnosa prema zivotu.
hocu i ja ponovo da imam 18 
младост се завршава кад мозак почиње да ти трокира, кад она краткотрајна меморија почиње да ти попушта. кренеш нешто да урадиш а у међувремену заборавиш шта.
mene stižeee 
I da li je ustvari iko ikada spreman da odraste? I zashto?
Imam nekako utisak da je sa zavrshetkom mladosti...nekako sve zavrsheno. Od sada pa nadalje sve treba da bude po nekom JUS-u...Radish nekako sve ono shto se ochekuje od tebe...
...Sedim i razmishljam.... I osecam se kao da se moja zavrsava...Da li ste nekad osecali kao da vam mladost izmice iz ruku, a vi se grcevito trudite da je zadrzite?
I kad se ona to stvarno zavrsava? Kad postajemo odrasli, zreli,odgovorni i mudri?
Sa prvim pravim ljubavnim razocarenjem?
Mozda sa zavrsetkom fakulteta?
Sa trenutkom kada svecano kazes da ispred maticara?
Kad shvatis da ces postati roditelj?
U sustini u mom zivotu se nije promenila skoro ni jedna od navedenih stavki, ali se osecam kao da mi je ona prava mladost prosla, kad sam apsolvirala na fakultetu. I njemu se nekako blizi kraj, a ja kao da zmurecki zavrshavam ove poslednje ispite, jer ne zelim da odrastem...
I nekako...koliko god se trudila da budem ono shto sam bila...ne ide mi...Sad sam nekako odgovornija, opreznija...nisu mi zanimljive te stvari koje su mi tad bile...i nekako me...to boli...
Nedostaje mi onaj osecaj kad sam mogla da udahnem vazduh punim plucima, da uradim neshto shto zelim a da ne razmishljam o posledicama...da ne razmishljam o sutra...
I tako...
Imam nekako utisak da je sa zavrshetkom mladosti...nekako sve zavrsheno. Od sada pa nadalje sve treba da bude po nekom JUS-u...Radish nekako sve ono shto se ochekuje od tebe...

:Хмм...
Умеће живљења између осталог подразумева и способност адаптирања на нове ситуације, прихватања своје несавршености и несавршености света (шта год та реч подразумевала), и што је најважније - уживање у свим детаљима живота!!! Да ли си способна за то???![]()

((Imam nekako utisak da je sa zavrshetkom mladosti...nekako sve zavrsheno. Od sada pa nadalje sve treba da bude po nekom JUS-u...Radish nekako sve ono shto se ochekuje od tebe...