Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Потреба да се дође и комуницира је добар знак.
Jeste, jos pogotovo u ovom obliku ... moglo bi se reci da u profilu forumasa stoji i mlad duh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потреба да се дође и комуницира је добар знак.

Mladost nije fizicki pojam, no duhovni ...
Onog trenutka kad nevinost i simpaticnu naivnost zamijeni proracunatost, okorjelost, trenutak kad se ostane bez idela, stremljenja u nesto nesebicno, trenutak kad dusa zamre i ne veseli je ljepota, igra vise ... onda kad postanemo vise zli nego dobri ... tad mozemo reci da nam je mladost zavrsila.
I kad se tacno omatorava ?
Znaci budes mlad i odjednom budes mator...a izmedju ?

E dobro je sad mi lakse
a taman sam onako sjeban citajuc potonje retke svrsto sebe medj starce

Ti si verovatno mlad u godinama : )
Jeste i fizički, kako nije, pa celo telo ti se menja i spolja i iznutra, ja sa 20 i sa 44 nebo i zemlja, a to sam još pristojno prošla...
Ti si verovatno mlad u godinama : )
Jeste i fizički, kako nije, pa celo telo ti se menja i spolja i iznutra, ja sa 20 i sa 44 nebo i zemlja, a to sam još pristojno prošla...
Osim što, nažalost, postoje ljudi koji su proračunati, okoreli i bez ideala i u mladosti.

Imam 36, tako da i jesam mlad po godinama, fizicki nam tijelo slabi, omeksava, jer mu istice rok trajanja ... staro tijelo ne cini covjeka starim. Neki ljudi jako brzo ostare, ne izadju ni iz puberteta kako valja, a vec su stari ... mladost nije bioloski pojam, nije fizicki pojam, iako sve to moze biti ... vjeruj mi kad ti kazem da je to cisto duhovni pojam

Onog trenutka kad nevinost i simpaticnu naivnost zamijeni proracunatost, okorjelost, trenutak kad se ostane bez idela, stremljenja u nesto nesebicno, trenutak kad dusa zamre i ne veseli je ljepota, igra vise ... onda kad postanemo vise zli nego dobri ... tad mozemo reci da nam je mladost zavrsila.

Ако за полазну тачку изаберемо чувену крилатицу "Младост - лудост" онда је потпуно јасно да се младост скроз на скроз
завршава тек оног тренутка кад умремо.
Кад почиње да се завршава? Захваљуујући Гуедеу схватио сам да се моја младост почела завршавати када сам имао четири године
и два месецаса, са мојим првим даном у вртићу.
Тог дана у вртић сам ушао као младост пуна идеала, ентузијазма, елана, жеља, визија... и као такав одмах дошао у сукоб
са снагама режима (васпитачицама), а на моје ужасно изненађење, рођени родитељи су стали уз снаге режима, а контра мене.
Након тога дошло ми да се рокнем, но нагон за преживљавањем био је јачи па сам већ другог дана у вртићу почео да калкулишем,
прорачунавам, мерим, вагам... и она невина и симпатична наивност изгуби се занавек.
И ето тако, бар у мом случају, поче младост да се завршава у вртићу, а лудост остаде, како ствари стоје све до смрти.

Mladost završava kad se predaš životu i dopustiš da nekim problemima shebe tvoju vedrinu i optimizam.
Nekima se mladost nikada ne završi, to su retki, izuzetni, obično okolina na njih gleda kao na lude, otkačene. Žalim tu okolinu.
Nekima, i ti su retki, mladost nikada ni ne počne. Žalim te pojedince.
To što si ti nešto vidjela u četrdesetoj ne znači da će to svi vidjeti u četrdesetoj .Ja ti verujem, tu nema problema
Nego, videćeš i sam posle četrdesete, za ovaj fizički deo...
To što si ti nešto vidjela u četrdesetoj ne znači da će to svi vidjeti u četrdesetoj.
Moj bivši komšija se u februaru ( bilo je toplo ) skine go do pojasa i prekopa
ašovom oko 10 ari bašte za dva tri dana . Meni bi trebalo za taj posao sigurno
deset dana mada sam tada imao manje od 50 godina i imao iza sebe nekih
30 godina treniranja . Ja sam inače genetikom iznad prosjeka ali postoje likovi
za koje važe drugačija pravila .
Komšija je u to vrijeme imao 70 godina .

Neam pojma...dal su kompleksi il sta je pojma neam al se ka nekako ne osecam ko da iam kolko iam

Neam pojma...dal su kompleksi il sta je pojma neam al se ka nekako ne osecam ko da iam kolko iam

Mlad si dokle god možeš da se zaljubiš i dok ti je ljubav
važnija od kvadrature stana i kubikaže auta .
Meni već trideset godina govore da sam ostario a to mi
govore oni koji nikada nisu bili mladi .