- Poruka
- 18.758
kakve sad veze ima dobra riba sa ovim sto sam ja napisala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije dovoljno biti mlada da bi bila dobra riba.
Још један аксиом by Milanche
kakve sad veze ima dobra riba sa ovim sto sam ja napisala?
jel nije?
То ти је на нивоу оног - боље бити богат и здрав него сиромашан и болестан.
i kakve to veze ima sa temom?

znaci,vitalni i zdrav cika od 60 je mlad?![]()
Cudno.Ова тема је постала фестивал кича.
napolju je dan
Onog trenutka kad nevinost i simpaticnu naivnost zamijeni proracunatost, okorjelost, trenutak kad se ostane bez idela, stremljenja u nesto nesebicno, trenutak kad dusa zamre i ne veseli je ljepota, igra vise ... onda kad postanemo vise zli nego dobri ... tad mozemo reci da nam je mladost zavrsila.
Onog trenutka kad nevinost i simpaticnu naivnost zamijeni proracunatost, okorjelost, trenutak kad se ostane bez idela, stremljenja u nesto nesebicno, trenutak kad dusa zamre i ne veseli je ljepota, igra vise ... onda kad postanemo vise zli nego dobri ... tad mozemo reci da nam je mladost zavrsila.
Ako postoje mladost, odraslo doba pa starost, mladost prestane kada nam neko drugi postane važniji od nas samih, a starost je to doba kada se neki prozle i nekako odustanu od svega lepog
Bas naprotiv, u starosti onaj ko nema djecu, apsolutno nema nekog ko mu je vazniji .... a mladost cesto zbori kako je to i drug ...
... i da, odustajanje od ljepote, je predaja duha koja cesto prati starost
Ko nema decu može i ne mora imati nekog važnijeg od sebe... a kada se to ne prođe na vreme, verujem da starost može biti strašna
Strasan ili ne, sve je to do stanja duha ... a zalostan je samo onda kad izgubi ljepotu. Stoga, starost nije nuzna, ona je izbor
Није лоше речено.
Uzmi krstaricu na primjer, ovdje su svi mladi![]()