Kada se ustvari mladost zavrsava?

Ја имам 55 и нисам баба.

Naravno da nisi.
Energija koju neko emituje obicno diktira nas opsti utisak o necijim godinama. I to su realne godine za svakog. Za mnoge starije se desi da mislimo da su mladji jer njihov nacin komunikacije, oblacenja, ophodjenja, duh, deluje sveze i prosto privlace na druzenje. A neke mlade zaobilazim u sirokom luku, jer su skroz negativni, oklembeseni, pospani, inertni, deprimiraju sve u svojoj blizini, prosto da ne poverujes da im je 25.

Naravno da nisi.
Energija koju neko emituje obicno diktira nas opsti utisak o necijim godinama. I to su realne godine za svakog. Za mnoge starije se desi da mislimo da su mladji jer njihov nacin komunikacije, oblacenja, ophodjenja, duh, deluje sveze i prosto privlace na druzenje. A neke mlade zaobilazim u sirokom luku, jer su skroz negativni, oklembeseni, pospani, inertni, deprimiraju sve u svojoj blizini, prosto da ne poverujes da im je 25.

Зато и мрзим генерализацију у смислу 'имаш толико и толико и баба си'. Можда њихове жене то и јесу, ко зна.

Sa 65 godina se bioloski postaje baba ili deda.

Vidjenje starosti je u razlicitim zivotnim dobima drugacije.Svako mnogo stariji od nekog je star.

To što će neko u nekoj kancelariji napisati da je svako djeda ko napuni 65 godina , zabole me doope .
Imam 62 godine i ne osjećam se ni blizu djede . Pre tri godine sam se oženio po prvi puta i bilo je
urnebesnije neko kod većine mladih bračnih parova , to garantujhem . Kako će me gledati neka mlada
a zatucana osoba to je njena stvar . Inače se bez ikakvih generacijskih ograda družim sa puno mlađima od sebe .
Nekako je to i meni i njima normalno .Sa svojom generacijom se skoro i ne družim jer me ne interesuju priče
gdje je ko šta jeo ili pio a to su im uglavnom teme .

To što će neko u nekoj kancelariji napisati da je svako djeda ko napuni 65 godina , zabole me doope .
Imam 62 godine i ne osjećam se ni blizu djede . Pre tri godine sam se oženio po prvi puta i bilo je
urnebesnije neko kod većine mladih bračnih parova , to garantujhem . Kako će me gledati neka mlada
a zatucana osoba to je njena stvar . Inače se bez ikakvih generacijskih ograda družim sa puno mlađima od sebe .
Nekako je to i meni i njima normalno .Sa svojom generacijom se skoro i ne družim jer me ne interesuju priče

Као што видиш, и овде је многима храна алфа и омега форумског битисања.

Види ми кифлице је све што су икада написали.

Има баба и са тридесет. Навуку две капуљаче и шал преко уста док ја у мајици идем да бацим смеће.

Ovo drugo je na moj racun proracunata uvreda zbog one fotke.Vidis ja sam isto isla bez sala kapa rukavica jednog jutra a sada imam dozivotni problem zbog te nepromisljenosti sa kojim cu da zivim dok ne umrem bukvalno.
Nikada ne treba izlaziti tek tako napolje niti pisati to sto si napisala da neko zaista ne dobije posledice izlaska a da nije utopljen izasao,izasla u hladno.

Ovo drugo je na moj racun proracunata uvreda zbog one fotke.Vidis ja sam isto isla bez sala kapa rukavica jednog jutra a sada imam dozivotni problem zbog te nepromisljenosti sa kojim cu da zivim dok ne umrem.
Nikada ne treba izlaziti tek tako napolje niti pisati to sto si napisala da neko zaista ne dobije posledice izlaska a da nije utopljen.

Ти си се утоплила као да си на Камчатки, јбт. У Русији сам била у фебруару па нисам имала три слоја на глави.

Telo stari i 65 su godine sa kojima se dostize bioloska starost babe|dede.Ustanovili ljudi koji se bave time.
Mladjima od mene dosta ja sam znas to je normalno kao i da dosta stariji od mene budu za mene znas.
Mogu isto sa mnogim generacijama,spadam u mlade ali uvek ima mladjih,starijih.
Vreme prolazi.

baba je zena svojim unucima
a ovima nevaspitanima sljus preko poganih usta
to je za vas gospodja, ajde malo kultivisite se

- - - - - - - - - -

a kad se mladost zavrsava, nema univerzalonog odgovora, kad jedinka mentalno odraste, a to sve zavisi od pojedinca do pojedinca
imas infantilce u 50 imas starmale u 20

Back