електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Никада се не осећам посебно битном, то је смешно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj danas.....vec 27 godinaBaš si primer snalažljivog čoveka... tako gro nas danas živi, a verovatno ćemo ko zna još koliko dugo...
Ćuti! Ne spominji 27 godina! lakše mi je da kažem "danas" nego 27 UKRADENIH godina... Mojne pred spavanjacCuj danas.....vec 27 godina
Ocu ti reci priviklo se i uslo u rutinu.....Ćuti! Ne spominji 27 godina! lakše mi je da kažem "danas" nego 27 UKRADENIH godina... Mojne pred spavanjac
Kada natocite pun rezervoar?
Kad napunite kolica u megamarketu?
Kad u restoranu ostavite pristojan baksis na solidan racun?
Kada vam kao potrosacu prodavci titraju?
Uzivate li u ulozi potrosaca i da li kad niste u mogucnosti da trosite osecate nelagodu
Kada vam kao potrosacu prodavci titraju?
I sad sasvim sigurno znam da sam sasvim nebitan prodavcu, ali sam na neki način bitan prijateljima.
I nista mi više od toga u životu nije potrebno.
dobro nisi ni prodavcu sasvim nebitan
uu znas kad su oni bitniS obzirom da nisam nikakav direktor, menadzer i sl. i ni o cemu ne odlucujem, ne osecam se bitnom.
Pa jesu svojim radnicimauu znas kad su oni bitni
Bez para si mu nebitan.
Sećam se situacije od pre desetak godina, kada sam u jednoj arapskoj zemlji razgledao jednu od onih njihovih zlatara. Arapin pokušava da sazna odakle sam, pa nagađa: Portugal, Espanja, Italia...
Kada sam spomenuo Srbiju, prezrivo je odmahnuo rukom, uz komentar: "Aaaa, Serbia... Samo gledam..."
Naravno, iz inata nisam ništa kupio u toj radnji...
(Ili, bolje rečeno, nisam ni imao namere da bilo šta kupim, što je prodavac sasvim dobro procenio, i automatski me svrstao u kategoriju nebitnih.)
a ti si smeshna sa tim inatomМени се нешто слично десило у Риму. Ја сам, пак, купила те прескупе ципеле које сам гледала. За инат.
te stvari su totalno nebitne
ono shto ja hocu ili necu da uradim je meni merodavno
Ima i onih situacija kad hoćeš, ali ne možeš.
I druga situacija, kad nećeš, ali moraš.
I onda na videlo izbija tvoja nebitnost, koja bi se, uz neko pomagalo, mogla pretvoriti u bitnost... ako uspeš nabaviti pomagalo.![]()
ma ok je to, al vi pominjete inat prema prodavcu i hocu ili necu kupiti cipele , shecernu vunu etc : )