Halo, tvoj avatar je bičy a ne komunistička brkata učiteljicaSvakako u cosak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Halo, tvoj avatar je bičy a ne komunistička brkata učiteljicaSvakako u cosak
vesticaВешта
Знаш ли ти како се зове вешта жена?

Nachi poenta price je da ako zelis voznju, treba da slucajno uletis sa ortakom u from dusk till dawn lokal u bg-u i da se tamo zateknu dve domine koje su u ego prepucavanju i mozda im se posreci.Sećam se jedne situacije koju sam čuo pre neku godinu.
Naime neka dva lika greškom zalutaju u podrum jedno lokala u BG-u koji je bio u BDSM fazonu i dole zatiču dve dominantne dame kako se prepucavaju koja od njih bolje dominira. Nakon pola sata konobar primeti da ovi ne izlaze te siđe dole i zatiče dole kako jedan od njih ljubi stopala prvoj, a drugi je razapet na st.andrews krstu dok mu ova nzm šta tačno radi i komentariše: auuu kako je ovo dobro![]()
vestica![]()

malo dete su uvek bile za vešca koji isijava ko sporovozni ćira na bb pruziIma ovde jedna vešta veštica, a ostale rospije i harpije hoće da je spale ...![]()

Bacile me vec na žarIma ovde jedna vešta veštica, a ostale rospije i harpije hoće da je spale ...![]()
Ma ne, samo usmeravanje da precizno da ošineš koga trebaBacile me vec na žar![]()

Super ste me usmerileMa ne, samo usmeravanje da precizno da ošineš koga treba
Ili bar koga ne treba![]()
pikili je legendaUuu...Pikac praviš nered ...
I Strvina...
zamuti vodu dok rečeš keks 
pikili je legendazamuti vodu dok rečeš keks
![]()

Da. Muskarac daje okvir
Super ste me usmerile
Naravno
skroz je OK i muškarcu ponekad dati volan
Pretpostavljam da taf grl to ne trebaKako ti znaš šta meni treba?

Slika ume da prevari,uostalom ne želim da se pravdam sta volim ili ne moja stvar...Pretpostavljam da taf grl to ne treba
A i nismo mi neke Grdane![]()
Dobro, tvoja stvar...budi princeza kad tako želišSlika ume da prevari,uostalom ne želim da se pravdam sta volim ili ne moja stvar...

Pikac piči - vozi nešto po svome...i tako to drži volan ili džojstik...![]()
Muškarac ako je zreo vozač gleda da suvozaču(ici) bude dobro i sam uživa u vožnjiТако је.
Не ваља само он да држи волан и вози ли вози, јер мушкарци пребрзо стигну на циљ. Такав им је принцип.
Жене то возе лаганије, около-наоколо, да оне стигну на циљ...
Muškarac ako je zreo vozač gleda da suvozaču(ici) bude dobro i sam uživa u vožnji
To kad je sam može da pojuri do cilja
A i žene umeju da voze oštro i prečicama
...Ma sve jasnoСтварно !?!
па то ти кажем - болд
Само нека она стигне на циљ, ја ћу касније......
Биће да је у здравим односима сасвим нормално да постоји моменат преузимања волана. Једна страна буде уморна, треба јој одмор... Онда друга ускаче.