Kada ona preuzme volan

Sećam se jedne situacije koju sam čuo pre neku godinu.
Naime neka dva lika greškom zalutaju u podrum jedno lokala u BG-u koji je bio u BDSM fazonu i dole zatiču dve dominantne dame kako se prepucavaju koja od njih bolje dominira. Nakon pola sata konobar primeti da ovi ne izlaze te siđe dole i zatiče dole kako jedan od njih ljubi stopala prvoj, a drugi je razapet na st.andrews krstu dok mu ova nzm šta tačno radi i komentariše: auuu kako je ovo dobro :hahaha:
Nachi poenta price je da ako zelis voznju, treba da slucajno uletis sa ortakom u from dusk till dawn lokal u bg-u i da se tamo zateknu dve domine koje su u ego prepucavanju i mozda im se posreci.

Naravno

skroz je OK i muškarcu ponekad dati volan

Тако је.

Не ваља само он да држи волан и вози ли вози, јер мушкарци пребрзо стигну на циљ. Такав им је принцип.

Жене то возе лаганије, около-наоколо, да оне стигну на циљ...

Pikac piči - vozi nešto po svome...i tako to drži volan ili džojstik... :kafa:
tenor.gif

ne moze niko da vozi, samo ja.
jer sam nametljiv i apsulutista i bezobrazan i sebican i manijakalni psihopata koji svoju superiornu inteligenciju koristi da se uklopi u opstu populaciju krijuci se iza naizgled naivnog kolekcionara kinder igrackica (posebno ponosan na serije iz devedesetih) i tako dalje a i sire

Тако је.

Не ваља само он да држи волан и вози ли вози, јер мушкарци пребрзо стигну на циљ. Такав им је принцип.

Жене то возе лаганије, около-наоколо, да оне стигну на циљ...
Muškarac ako je zreo vozač gleda da suvozaču(ici) bude dobro i sam uživa u vožnji
To kad je sam može da pojuri do cilja

A i žene umeju da voze oštro i prečicama

Back