totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.360
https://gifcandy.net/wp-content/uploads/2016/04/gifcandy-public-sex-58.gifNaravno
skroz je OK i muškarcu ponekad dati volan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://gifcandy.net/wp-content/uploads/2016/04/gifcandy-public-sex-58.gifNaravno
skroz je OK i muškarcu ponekad dati volan
Takmičimo se. Ko pobedi - vozi.
Nzm ako ste nekada čuli pesmu od Deepeche Mode-a Behind the Weel?
Pesma govori o predaji kontrole nekoj osobi – najčešće se tumači kao partnerski odnos u kojem se neko oseća bolje kada druga osoba vodi, dok on postaje pasivniji ili „putnik“.
Konkretno ovde je slučaj da muškarac predaje kontrolu (volan) devojci.
Dakle momci koliko vam je primamljivo/prihvatljivo da predate kontrolu/prepustite se nekoj devojci?
Devojke da li vas radi ideja da vi preuzmete volan od vašeg muškarca?![]()
Mama tako vaspitala ili si samo još jedan Krstin bolesnik
Pesma govori o predaji kontrole nekoj osobi – najčešće se tumači kao partnerski odnos u kojem se neko oseća bolje kada druga osoba vodi, dok on postaje pasivniji ili „putnik“.
Dakle momci koliko vam je primamljivo/prihvatljivo da predate kontrolu/prepustite se nekoj devojci?
pa on se uvatio volana a ona menjača. podelili su ulogeMama tako vaspitala ili si samo bolesnik

Prepušta,hmmm ali u čemuJa nešto ne vidim da se pesma odnosi uopšte na kontrolu
U pitanju je predanje. Ja sam kaže noćas jeftin
Prepušta joj se (noćas)
Ovo kao da je po pravilu volan u muškim rukama, msm koji je ovo vek jbt. Ja mslimo mene pregazile godine, kad ono ja najmoderniji.
Ok, kapiramo te...kad je teško - glаvić!
Ahahhahhahah jaooooOk, kapiramo te...
Trpaj sve i tojaš,I sve sto bi moj drug rekaoAAAAAA, Sveeeeee!!!
Daaa,totalno si upravu smoric jeZna biti odlično, ali samo ako je jedna od onih koje se ne srame u tom trenutku izgubiti razum i zadovoljiti prije svega sebe.
Ako jaše samo da muškom isprazni jaja, onda je bezveze.
Odakle ti znaš kako je nama muškima?Daaa,totalno si upravu smoric je
Kako misliš sumnjiva? Misliš da sam decak?Odakle ti znaš kako je nama muškima?
Sumnjiva si...
![]()
Nisam decak,ali mogu biti
On se uhvatio volana, ali pusti njega, ti se uhvati mozgapa on se uvatio volana a ona menjača. podelili su uloge![]()
e to nemogu. nemam ga.On se uhvatio volana, ali pusti njega, ti se uhvati mozga
Bila bi zanimljivija temaја баш много волим да возим - аха не причате стварно о вожњи, ништа онда
Ne svidja ti se tema?Bila bi zanimljivija tema