Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a mene moji onda lagali:sad2: ja mislio da idem bas sutra ujutru na pijacu da kupim jedno kilu ipo sexa, a ti mi sad kazes da idem u javnu kucu:thumbdown: i jesu li oni dobro snabdeveni teglama? da mi ne daju u neku kesu, pa da pukne:think:

a ti mala sto imas 13 godina, ajd ti lepo kod mene, pa da zajedno ucimo jer ja imam hehe duziiii....... radni staz...(text iz pesme KOLIKO ME ZELIS:d).
jes da imam samo 15 godina ali ja mislim da mi nije vreme jos uvek:(

Mali si ti još...

Sex sa 15-16 pa i 17 godina je besmislen jer u tom periodu(znam po sebi) sam često menjala simpatije...te sladak je ovaj, posle mesec dana neki drugi, prodje malo pa se pojavi neki levi...tek kad se veže za jednu osobu, kada se oseća snažna privlačnost, međusobno razumevanje za želje i jednog i drugog-navali.
Sex troši kalorije:lol:. I oslobadja endorfine. A endorfini te čine srećnim. Poboljšava cirkulaciju. Tako da...yebite se za bolje zdravlje;)

Prvi put je bilo zaebano,znaci mislio sam da cu da umrem...bilo nas petoro u krugu i svi smo istu vrteli,kad je dosla do mene ja se slogirao,samo sto nisam pao..i povucem ti ja cim,i thc me direktno udari u zakmo..al sam stondirao,nije bilo zdravo :D
ali to bese ljubav na prvi pogled :mrgreen:

Back