Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozhe, al' sa 25, to je izgradjana lichnost, tezhe mozhe doci do nekog duhovnog pada, devojka sa 16 nije dovoljno sazrela ni pshihichki, a ni fizichki u potpunosti, mada opet ne znam....

Godine su retko kada nepobitan dokaz necije izgradjenosti kao licnosti.
Poznavala sam devojke koje su sa 22,23 reagovale nezrelije nego klinke od 15.
Sve je relativno.

I opet kazem.
Trauma je trauma.
Ostavlja posledice koliko god osoba godina imala.
Reakcija na tu traumu ne zavisi iskljucivo od zrelosti i godina neke osobe vec i od celog njenog mentalnog sklopa.
Osoba koja je sklonija slabosti, strahovima itd je takva i kao takva bice "potencijalna zrtva" i sa 15 i sa 25 i sa 50.

Sve je relativno.

I opet kazem.
Trauma je trauma.
Reakcija na tu traumu ne zavisi iskljucivo od zrelosti i godina neke osobe vec i od celog njenog mentalnog sklopa.
Osoba koja je sklonija slabosti, strahovima itd je takva i kao takva bice "potencijalna zrtva" i sa 15 i sa 25 i sa 50.
To za strahove stoji.

Pih sto se daje primer mladjima...svaka cast....koje nezrelo razmisljanje:thumbdown:..... no comment

haha, jao Barbara, srecemo se opet.

Da li ponovo treba da pricam pricu o pateticnim i animalnim izjednacavanjem sexa sa ljubavlju.
Sex nije ljubav niti ce ikada biti.
Seksom se ne dolazi do ljubavi. Nikada nije i nikada nece.
Iz prostog razloga sto je ljubav na jednom mnogo vishem nivou od fizickih potreba.
Devojke ne umeju da odele sex od ljubavi.
I sta dobijamo.
Dobijamo brdo klinkica, potencijalnih zrtava koje jadne misle da treba da se seksaju sa prvim frajerom koji im kaze " Mala volim te".
Zasto? Pa jao on ih voli, znaci da je sasvim normalna stvar da se poseksaju.
I sasvim je normalno da su samim time podloznije da se razocaraju i da im ostanu traume.

Seks je bio i ostao animalna radnja koja sluzi samo produzetku vrste i culnim zadovoljstvima.
Ljubav..ljubav je jedan uzviseni osecaj kome nije potreban seks kao izraz.

Seks je seks. Cisto fizicko zadovoljstvo, nista vise.
Seksati se moze svako..do ljubavi je put mnogo duzi

Poslednja izmena:
Sve je relativno.

I opet kazem.
Trauma je trauma.

U neku ruku i to je tacno! Ali starije osobe bi trebalo da imaju vise iskustva i te neprijatne situacije mogle bi i da izbegnu,dok mlade osobe bez iskustva to prozivljavaju traumaticnije jer prolaze kroz nesto novo,pa su samim tim psiholoske posledice vece....ali to samo po sebi i nemora da znaci

Da li ponovo treba da pricam pricu o pateticnim i animalnim izjednacavanjem sexa sa ljubavlju.
Iz prostog razloga sto je ljubav na jednom mnogo vishem nivou od fizickih potreba.
I sta dobijamo.
Dobijamo brdo klinkica, potencijalnih zrtava koje jadne misle da treba da se seksaju sa prvim frajerom koji im kaze " Mala volim te".

Seks je bio i ostao animalna radnja koja sluzi samo produzetku vrste i culnim zadovoljstvima.

Ja to vec znam...i meni to ne treba da pricas....!Citirala sam tvoj post iz drugog razloga,nebitno...pozdrav

Ne umes da mi objasnis pa bezis?
Pa nemoj tako draga Barbara.
Objasni mi gde lezi povrsnost mog posta?

Da li u tome sto mislim da je ljubav vrednija od seksa?
da li u tome sto mislim da mlade devojke misle da sex znaci ljubav pa su samim tim spremne da se daju svakom ko kaze da ih voli.?

I sta dobijamo.
I sasvim je normalno da su samim time podloznije da se razocaraju i da im ostanu traume.

Seksati se moze svako..do ljubavi je put mnogo duzi
Tako nekako...To da seks jeste ljubav je mit iz shpaskih serija....
I ljudi su na kraju krajeva zhivotinje, tezhe ka seksu i produzhenju svoje vrste tj. potomstvu.

Ne umes da mi objasnis pa bezis?
Pa nemoj tako draga Barbara.
Objasni mi gde lezi povrsnost mog posta?

Da li u tome sto mislim da je ljubav vrednija od seksa?
da li u tome sto mislim da mlade devojke misle da sex znaci ljubav pa su samim tim spremne da se daju svakom ko kaze da ih voli.?

Ne ,ne bezim,nisam takav tip...da sam bezala od svega ne bih stigla ovde gde sam!A u Bostonu je drugo vreme prema tome imam i ja druge obaveze nego da visim po krstarici citav dan! Forum mi dodje kao razonoda,ali necu sad o tome! Nije mi se svideo komentar sto sam ga i citirala pa sam na to i sama prokomentarisala! A ti si nas uvela u temu ljubav sex,da bi svoj komentar bacila "U zaborav"...pa si se nadovezala na nesto drugo....i u tome se slazemo!Danasnje devojke odnosno devojcice jer ih ima u veeelikom broju stupaju u sexualne odnose iz radoznalosti!!!!!A u slucaju da su sa nekim koga vole i ako im taj neko dokazuje ljubav uz to bi sexualni odnos bio mnooogo bolji!! Naravno ljubav i sex se ne treba mesati jer je ljubav emocija,a sex potreba coveka za zadovoljstvom! Ali mnooogo je lepse imati sex sa vvoljenom osobom nego iz cistog zadovoljstva! Ne bih vise nista da komentarisem jer mi je zabranjeno nerviranje! Pozz

Nije mi se svideo komentar sto sam ga i citirala pa sam na to i sama prokomentarisala! A ti si nas uvela u temu ljubav sex,da bi svoj komentar bacila "U zaborav"

Citirala si ga mahinalno zato sto nisi ni shvatila poentu istog.
Sto nije greh.
No jadno je sada mene optuzivati da " bacam svoj post u zaborav".
Nije sramota ne razumeti poentu no nije bas pristojno opravdavati sebe zbog toga na taj nacin sto ces izvrtati tudje ( u ovom slucaju moje) reci.
Prijatno Barbara i sledeci put prvo dokuci poentu pa onda citiraj i prevrci ocima:)

Ps. Nemam zasto da bacam svoj komentar u zaborav.
Moj komentar je sasvim na mestu i stojim iza njega.
Rado cu ga i opet citirati ako treba.
Mnogo je pametan <3

Poslednja izmena:
Ma da, uvek su momci krivi. Devojke uzivaju u sexu duplo vise od muskaraca, muskarac ne bi mogao da podnese to. A kao smo mi ti koji ne mogu bez sexa....da, da, ahaaaa...:lol:

Pa znas kako ima i devojaka koje su duplo gore od muskaraca sto se tice toga! Ali uglavnom muskarci potenciraju vise! I ne kaze niko da su momci uvek krivi...nekad si krive i devojke pa posto su slabiji pol,svoju krivicu prebacuju jacem,odnosno muskarcu! Ima i toga!

Back