wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Moze.
Oce to kad ljudi previse uzdizu sex i vrednost istog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozhe, al' sa 25, to je izgradjana lichnost, tezhe mozhe doci do nekog duhovnog pada, devojka sa 16 nije dovoljno sazrela ni pshihichki, a ni fizichki u potpunosti, mada opet ne znam....Pa to moze da joj se desi i sa 25.
Trauma je trauma, imala 16 ili 25
Mozhe, al' sa 25, to je izgradjana lichnost, tezhe mozhe doci do nekog duhovnog pada, sa devojka sa 16 nije dovoljno sazrela ni pshihichki, a ni fizichki u potpunosti, mada opet ne znam....
Moze.
Mozhe, al' sa 25, to je izgradjana lichnost, tezhe mozhe doci do nekog duhovnog pada, devojka sa 16 nije dovoljno sazrela ni pshihichki, a ni fizichki u potpunosti, mada opet ne znam....
To za strahove stoji.Godine su retko kada nepobitan dokaz necije izgradjenosti kao licnosti.
Poznavala sam devojke koje su sa 22,23 reagovale nezrelije nego klinke od 15.
Sve je relativno.
I opet kazem.
Trauma je trauma.
Ostavlja posledice koliko god osoba godina imala.
Reakcija na tu traumu ne zavisi iskljucivo od zrelosti i godina neke osobe vec i od celog njenog mentalnog sklopa.
Osoba koja je sklonija slabosti, strahovima itd je takva i kao takva bice "potencijalna zrtva" i sa 15 i sa 25 i sa 50.
Pih sto se daje primer mladjima...svaka cast....koje nezrelo razmisljanje..... no comment
Godine su retko kada nepobitan dokaz necije izgradjenosti kao licnosti.
Poznavala sam devojke koje su sa 22,23 reagovale nezrelije nego klinke od 15.
Sve je relativno.
I opet kazem.
Trauma je trauma.
Ostavlja posledice koliko god osoba godina imala.
Reakcija na tu traumu ne zavisi iskljucivo od zrelosti i godina neke osobe vec i od celog njenog mentalnog sklopa.
Osoba koja je sklonija slabosti, strahovima itd je takva i kao takva bice "potencijalna zrtva" i sa 15 i sa 25 i sa 50.
haha, jao Barbara, srecemo se opet.
Da li ponovo treba da pricam pricu o pateticnim i animalnim izjednacavanjem sexa sa ljubavlju.
Sex nije ljubav niti ce ikada biti.
Seksom se ne dolazi do ljubavi. Nikada nije i nikada nece.
Iz prostog razloga sto je ljubav na jednom mnogo vishem nivou od fizickih potreba.
Devojke ne umeju da odele sex od ljubavi.
I sta dobijamo.
Dobijamo brdo klinkica, potencijalnih zrtava koje jadne misle da treba da se seksaju sa prvim frajerom koji im kaze " Mala volim te".
Zasto? Pa jao on ih voli, znaci da je sasvim normalna stvar da se poseksaju.
Seks je bio i ostao animalna radnja koja sluzi samo produzetku vrste i culnim zadovoljstvima.
Ljubav..ljubav je jedan uzviseni osecaj kome nije potreban seks kao izraz.
Seks je seks. Cisto fizicko zadovoljstvo, nista vise.
Tako nekako...To da seks jeste ljubav je mit iz shpaskih serija....haha, jao Barbara, srecemo se opet.
Da li ponovo treba da pricam pricu o pateticnim i animalnim izjednacavanjem sexa sa ljubavlju.
Sex nije ljubav niti ce ikada biti.
Seksom se ne dolazi do ljubavi. Nikada nije i nikada nece.
Iz prostog razloga sto je ljubav na jednom mnogo vishem nivou od fizickih potreba.
Devojke ne umeju da odele sex od ljubavi.
I sta dobijamo.
Dobijamo brdo klinkica, potencijalnih zrtava koje jadne misle da treba da se seksaju sa prvim frajerom koji im kaze " Mala volim te".
Zasto? Pa jao on ih voli, znaci da je sasvim normalna stvar da se poseksaju.
I sasvim je normalno da su samim time podloznije da se razocaraju i da im ostanu traume.
Seks je bio i ostao animalna radnja koja sluzi samo produzetku vrste i culnim zadovoljstvima.
Ljubav..ljubav je jedan uzviseni osecaj kome nije potreban seks kao izraz.
Seks je seks. Cisto fizicko zadovoljstvo, nista vise.
Seksati se moze svako..do ljubavi je put mnogo duzi
wild child:da li u tome sto mislim da mlade devojke misle da sex znaci ljubav pa su samim tim spremne da se daju svakom ko kaze da ih voli.?
Ne umes da mi objasnis pa bezis?
Pa nemoj tako draga Barbara.
Objasni mi gde lezi povrsnost mog posta?
Da li u tome sto mislim da je ljubav vrednija od seksa?
da li u tome sto mislim da mlade devojke misle da sex znaci ljubav pa su samim tim spremne da se daju svakom ko kaze da ih voli.?
Nije mi se svideo komentar sto sam ga i citirala pa sam na to i sama prokomentarisala! A ti si nas uvela u temu ljubav sex,da bi svoj komentar bacila "U zaborav"
Ma da, uvek su momci krivi. Devojke uzivaju u sexu duplo vise od muskaraca, muskarac ne bi mogao da podnese to. A kao smo mi ti koji ne mogu bez sexa....da, da, ahaaaa...![]()
Sta sve necu cuti! 13 godina i ona misli da je vreme
Pa jos nije formirana ni da misli a kamoli fizicki!
Bre lastis da skaces da manje mislis jer ce biti bezbolnije i za tebe i za druge