Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TI NISI NORMALNA KAKAV PRVI PUT! JA IMAM 14 I TO ME NE PRIVLACI UOPSTE ! MADA IMAM ORTAKINJA KOJE SU PAMETNE KO I TI !!!!!!!!!!!! MISLIM TO JE TVOJE ALI PAZI STA RADIS TO JE ZA TVOJE DOBRO! IMALA SAM I JA DECKA 2 MESECA PA NISAM MISLILA NA TO! IMA VREMENA ZA SVE!!!!!

OVA NIJE NORMALNA O CEMU RAZMISLJA?:dash::dash::dash::dash:

E JA NE ZNAM STA JOJ RADE MAMA I TATA KAD OVAKO RAZMISLJA

E ODAKLE SI TI AKO SMEM DA PITAM

Poslednja izmena od moderatora:
Ako naletim na još jedan ovakav post, kao što je ovaj iznad, izvršavam samoubojstvo. :D
E i ja,leba mi!
wcsmiley-1.gif

Ajoj... :lol:
˝Imam jedno pitanje za vas, chika tarotdzijo. Kad ja de izvrshim prvi sex?˝
˝Znash kako, zvezde ti bash i naklonjene. Sexijus ti je u prvoj kuci, a svrshijus u desetoj, a to ne sluti na dobro. Sachekaj ti josh malkice, pa mi se opet javi.˝

WI STE LOODI SWI
KAKAW SEX PRIJE 18 GODINA?
IMA WREMENA ZA MENE POONO
TREBA ČEKATI DA SE UDAŠ/OŽENIŠ PA ONDA BUŠI DO BESWIJESTI

:mrgreen:

Prosli put jesam,ali sada se necu sloziti sa tobom! Postujem svacije misljenje,ali recimo zasto moras da sacekas da se ozenis ili devojka da ceka do braka??Nema potrebe za tim,ali ako je to necija zelja ok! A evo sada cu da ti kazem i zasto! Udjes u brak i eto i njoj i tebi prvi put...i posle duzeg perioda u braku ustanovis da nije sex sa tom osobom onako kako je u tvojoj masti i dobijes zelju da to isprobas sa nekim drugim! Brak se zasniva na ljubavi,slozi,poverenju,istini........a pre svega i na dobrom sex-u.

Back