Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Proctalah tvoju temu...i mogu ti reci da si isuvise poranila za sve!! Imas 13 godina a u vezi si 3 godine...jok u vrticu sre karajte!! Mislim da su ove generacije ne poranile nego prolupale u mozak definitivno!!!! Kada je vreme za prvi put??Slusaj mlada damo vreme za prvi put je negde izmedju 16-te i 17-te.....ti treba fizicki da budes zrela ,a treba i umno da sazris!! Ti mislis to se radi tek tako..neee,neee ako krenes time neces stati...moraces da koristis antibebi pilulice koje se piju 21 dan po pocetku menstrualnog ciklusa....to je mnoooogo komplikovano za tebe jer si dete!!!!!Ne devojka vec dete!! Dzaba tebi sto si u vezi tri godine.....kad ne znas kako se dobija sida,i na koji nacin se koristi kontracepcija! I ne treba da znas! Jedan savet od ove lude Barbare sto ti je mozda pokvarila temu ali mozda ti posluzi !!! Budi srecana i uzivaj dok si dete jer posle nema poratka!!Momci ce doci kasnije....ima vremena za sve.....
Ja sam inace iz Srbije,u Americi zivim par godina!!Starija sam od tebe reeecimo 7 godina .....zivela sam u Jagodini,tamo imam i mladju sestricu kojs je starija od tebe godinu dana...ona je 94!! mogu ti reci da je sasvim normalna....normalno je to razmislati o sex-u,samozadovoljavanje je takodje normalo,ali nije normalno upraznjavati sex sa 13 godina...eeeej!!Gde ti je mozak.....u koliko imas sex pre 15 ,16 mozes dobiti u kasnijem dobu rak grlica materice...i tad ce doci kraj tvom sexualnom zivotu!!A tad ce biti najsladje....ali ovde su sve posizele generacije,ne vredi njima pricati...toliko od mene sto se toga tice...pozdrav i bez ljtnje na mene...sve sto sam rekla je tacno,mozes se raspitati kod nekog ginekologa mada sumnjam da ce te primit za neki vazniji pregled kada vdi da si dete....svakako savet dobijas sa njegove strane,a nesto konkretno morace sama da nabavis ili uz prisustvu roditelja ........ pitaj majku uostalom ona ce ti bolje pojasniti situaciju i stvari o sex-u drago detence.....

Back