Mima Laševska
Poznat
- Poruka
 - 7.338

bice sutra lepo vreme, idealno za prvi put
divno, još je i subota!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice sutra lepo vreme, idealno za prvi put
Zamisli sebe kad si imao toliko godina?
Mislio si na igračke, fudbal i pravljenje sranja...
A ona ima 12 godina, ima momka koji ima 17 godina i razmišlja o seksu...
eeeeej seks!
******, ne zna ni koje organe ima a misli na seks jebeni!
i to kaže najbolje oko osmog razreda, to je nekih 14 godina!
znaš šta to znači?
djeca od malena ne znaju za jebeni moral, nisam ni ja stariji od nje mnogo, ali ne bih mogao tek tako da povalim djevojku!
Danas svi žele da odrastu što prije, gdje je jebeno djetinjstvo, biće vremena za sve, ali vrijeme se ne može vratiti unazad!
ako ima imalo mozga, ako sad se **** sa nekim, jednog dana će je gristi savjest zbog toga... nažalost, ljudi su izgubili osjećanja pa je bitno samo zadovoljenje onog tjelesnog... ko ga **** ako ti je djevojka prije tebe imala deset-dvadeset momaka, važno je da sada tvoja...
zmožda imam pogrešna mišljenja u ovom vremenu, možda odudaram po glupim shvatanjima, ali krivo mi je što sa ovakvim ljudima dijelim vazduh... nije moje da sudim nikome, ali prosto želim da se držim što dalje od ovakvih ljudi... danas je to sve teže jer ih je sve više!
Hvala Bogu pa još uvijek ima šačica jadnika, koji znaju za moral i imaju svoje maleno JA!
Pa naravno, nek' se seksaju i to bez zaštite, koga briga?
Ko, kad, kako i sa kim hoće.![]()
Mima, nemoj citat' izmedju redova. Ne valja to, obicno daje pogresne rezultate.![]()

Najgore je što stvarno izgleda tako.Ajde dajte bar jedan dobar, valjani razlog za vašu (pseudo)zabrinutost, ako ne želite da izgledate kao hrpa ljubomornih forumaša.

Kako nema, pa twelveteen.Choveche 12 godina! Pa josh nema ni sufix teen!
Nemoj da vredjaš jadnike!Hvala Bogu pa još uvijek ima šačica jadnika, koji znaju za moral i imaju svoje maleno JA!

Ja želim da imam 12 godina i da se loptam, igram badminton, polivam ljude vodom skrivena iza kapije, da se vijam, trčim, smejem..

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

Najgore je što stvarno izgleda tako.
Kako nema, pa twelveteen.
Nemoj da vredjaš jadnike!
![]()
WHAAAAAAAAAAAAAAAT?!?!?!
A da nisi mozda malo mala za to.....................????????????????????????????
Koliko on ima god.......?????????????????????????
PS.U stwari je swejedno,i dalje mislim da je jos uwek PRERANO i da razmisljas o tome,a kamoli nesto wise...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovaj khm to je bilo pre 4 god.....

AAAAUUUUU jeb*ote!
Ali ne kaze se za dzabe: "Pedofilija boles' najmilija!"

) i koji se smuvao (na jednu noc) sa devojkom '93... UZAS. 

Пошто не разумеш књижевни језик ево ти онда жаргонски - пита колико дуго да му не да![]()
sta mi je ciniti kad dodje do tog famoznog trenutka za prvi put....
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

Cuj, nije to nista... Ima jedan lik sto je trenirao u mom klubu (koji je btw '84.) i koji se smuvao (na jednu noc) sa devojkom '93... UZAS.
![]()