Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хтео сам и раније да напишем, али заборавих., Лимун је у праву... све је то лепо, с неким си дуго и редован секс и све то, али откуд ја да знам да јој одједном није пало на памет да ме ухвати на бебу? :confused: Ето тако дође јој одједном да би било кул да се венчамо, имамо довољно година, да кажем спремни смо за тако нешто, зрели (иако тај њен поступак не доказује њену зрелост) и тако она мене фарба, као пије пилуе држ не дај и само један дан... колико видиш људи испред себе? Једну? Само мене? Е па погрешио си има нас двоје :eek:

Нека хвала... :)

Хтео сам и раније да напишем, али заборавих., Лимун је у праву... све је то лепо, с неким си дуго и редован секс и све то, али откуд ја да знам да јој одједном није пало на памет да ме ухвати на бебу? :confused:
:aaa: :aaa: Ne mogu da verujem da neko o tome razmishlja... Meni kad bi dechko to reko, il kad bi reko da bi samo s kondomom... :roll:

:aaa: :aaa: Ne mogu da verujem da neko o tome razmishlja... Meni kad bi dechko to reko, il kad bi reko da bi samo s kondomom... :roll:

Па мораш размишљати јер кад се деси нема назад :) Јел' хоћеш да кажеш да то није могућ сценарио? Ево види... ја овако леп, паметан, сналажљив, културан једном речју - идеалан :mrgreen: свака би се служила недозвољеним средствима да ме што више задржи поред себе :D

**** kontracepciju kad je kondom sigurniji za polno prenosive bolesti...
a i ne trebaš da se brineš hoćeš popiti tabletu ili nećeš...
iskoristi/baci i svako sebi...

Kao što Tina reče, ne koristiš pilulu za bilo koga.
Mislim da je u ozbiljnoj vezi mnogo bolje rešenje od kondoma. Ako si pametna, onda paziš da piješ redovno i sve bude kul. A ne, u momentu, daj kondom, otvaraj... nekad sam mislila da je to samo jedan glup argument ali kondom zaista ubija spontanost.

Хтео сам и раније да напишем, али заборавих., Лимун је у праву... све је то лепо, с неким си дуго и редован секс и све то, али откуд ја да знам да јој одједном није пало на памет да ме ухвати на бебу?

ae samo neka proba, mamicu joj krvavu. Licno bih joj to dete izvadio... :twisted: :evil:

A ova verzija s bebom... nažalost ću morati da se složim s Tinom i kažem da je jako tužno da neko ne veruje rođenoj devojci.

I ne znam, u principu, nijedan takav slučaj u svojoj okolini (a iz grada sam u kom svako sve zna :roll: )
:lol: Извини, али ''рођеној девојци'' :lol:

Иначе не разумем Тину и тебе. Ја сам се више зајебавао, али сад ме озбиљно занима да ли стварно мислите да је тако нешто немогуће? Обе помињете поверење, али колико времена треба да би се стекло толико поверење? Да се не лажемо, ако би се тако нешто и догодило то би био повелики белај... назвао бих то и животним проблемом јер ће то после утицати на цео ваш живот. Колико времена треба да се стекне ''животно поверење''? Иначе, проблематика се може поставити и потпуно обратно... како ви да будете сигурне да ће дечко да вади на време? То је чак можда и гора варијанта, јер може да се догоди да не преузме никакву одговорност...

Дакле, не заступам ниједно мишљење, него само правим дискусију.

ae samo neka proba, mamicu joj krvavu. Licno bih joj to dete izvadio... :twisted: :evil:
''Мамицу јој крваву'' :lol: човече откад нисам чуо :rotf::super:

Ne znam koliko vremena treba, ali mislim da je potrebno da se razumete, da znate kakvi su čiji prioriteti, ili prostije rečeno, da znate da onaj drugi nije lud da u ovom momentu ima bebu. Jer da, to menja ceo život. A ja za to sada nisam spremna.
I ljubav. Uz ljubav i poštovanje mi nekako ne ide da ''ne vadi na vreme'' samo zato što je njemu lepo.

edit: @rođena devojka... pa to je ono baš.. razumeš.. devojka devojka :mrgreen:

A ova verzija s bebom... nažalost ću morati da se složim s Tinom i kažem da je jako tužno da neko ne veruje rođenoj devojci.

I ne znam, u principu, nijedan takav slučaj u svojoj okolini (a iz grada sam u kom svako sve zna :roll: )
Vidish kako se mi slazemo... :mrgreen:
Ni ja ne znam ni za jedan sluchaj, ni u shiroj ni u daljoj okolini... :roll: To sam videla samo u sapunicama... :neutral:

@Vlada
Mislim, ne znam sa kakvom ti manipulantkinjom morash da budesh da ne shvatish na vreme da je devojka takva... Posle nekog vremena upoznash osobu dovoljno da bi joj verovao da ce redovno piti pilule. :roll:
A i nema dechko shta da vadi il ne vadi na vreme- kondom il pilule u ruke...

San svake devojke, posebno maloletne je da uhvati svog decka na bebu.
Oh otkako mi grudi propupeshe ja sanjah da menjam pelene i perem noge svom muzu ljuljajuci pritom kolevkicu drvenu.

Oh ti pusti snovi i prokleti kondomi, oh ko vas izmisli.
A dosad sam desetoro dece mogla imati sa deckom koga vlim...prokleta je sudba ta:(

Poslednja izmena:

Back