craizy girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.383
U **** te, pa vi ste baš konzervativni.
Ajde dajte bar jedan dobar, valjani razlog za vašu (pseudo)zabrinutost, ako ne želite da izgledate kao hrpa ljubomornih forumaša.
samo iznosimo svoje misljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde dajte bar jedan dobar, valjani razlog za vašu (pseudo)zabrinutost, ako ne želite da izgledate kao hrpa ljubomornih forumaša.
Reci mi, smetalo, da li voliš da ljudi kritikuju tvoje mišljenje na način na koji ti to sada radiš?
tkacio:ja sa 12 takoreci nisam znala sta je seks,a i nije me to ni najmanje zanimalo,jos uvek sam se igrala sa lutkama,verovala u bajke itd,tada sam crvenela kao sto decica crvene kad vide svoju simpatiju,a poljubac u obraz vinuo bi me do neba...
Lepota detinjstva...
Nema je vishe!
Jebenii 21. vek.tkacio:
Za mene bi bio idealan početak 20. vekaveć sam negde pisala razloge.

Tinejdžerima očigledno jeste...
A znate kad momci od 13 godina gube nevinost sa devojkama od 17?
E to je tek zabrinjavajuće...![]()
tkacio:AAAAUUUUU jeb*ote!
Ali ne kaze se za dzabe: "Pedofilija boles' najmilija!"

Majke ti gde ti vidis ovde savet, da ne pricam o misljenju.![]()

Choveche 12 godina! Pa josh nema ni sufix teen!
Sve je to OK i lepo, i ja sam se prvi put smuvao sa dvanaest, ali
pod 1 Sex mi nije bio na kraj pameti
pod 2 Nije bilo sa devojkom 5 godina starijom/mladjom od mene!!!!
Alo bre nauchi da vezujesh pertle pa onda prichaj neshto, a taj tvoj 91. taj je tek manijak!
U smuvao 96 svaka mu chast! Da nije to mozda zato shto devojke koje su prevalile 14 misle da nije OK za njih, kakav dziber, choveche!

AAAAUUUUU jeb*ote!
Ali ne kaze se za dzabe: "Pedofilija boles' najmilija!"
Ako je na taj post mislio, onda se nismo bas najbolje razumeli. Ja sam kritikovao ovaj post: