Kad vas odbije

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako se ponašate kad vas žena odbije

• Samopouzdanje vam se sroza i izdeprimirate se

glasova: 4 30,8%
  • Samopouzdanje vam se sroza i hejtujete žene

glasova: 3 23,1%
  • Ego lečite tako što lažete - Šalio sam se, nisam mislio ozbiljno

• Ego lečite tako što projektujete (lažete sebe), a posle i otvoreno i druge da je ona vas muvala

• Vrebate priliku da je sretnete negde u javnosti da je oblatite i uvredite

glasova: 2 15,4%
  • Udružite se sa još nekim da je zajednički javno oblatite i izmislite laži

• Ne želite da je sretnete više

• Psihički ste zreli i u stanju da imate normalnu komunikaciju ako se sretnete

glasova: 5 38,5%
  • Analitički ste, introspektivni, samopouzdanje vam je do neba i nije vam problem da opet pokušate

glasova: 6 46,2%

• Ukupno glasova
    13
Ta opcija nije ironija. Ne bih je bez vez stavila da ne dešava. Ne treba polaziti od sebe.
Pa ja polazim od sebe

Je l tebe neko muvao

I kako je to izgledalo

Šta je hteo od tebe

Kad neko kaže da muva nekoga

To može samo da znači da je tražio seks

Samo u tom slučaju mi jasno muvanje

Kao smuvao sam je za jedno veče ili par dana i to je to

A ne vidim da možeš da smuvaš nekoga za ozbiljnu ili dužu vezu

Je l to smuvao sam je deluje kao obmana ili prevara i ne funkcioniše na duže staze

Mada postoje mazohisti koji se tako smuvaju i budu u vezi samo da ne budu sami a ne mogu očima da se gledaju

A postoji i veliki broj žena triperki kojima kažeš ćao i one pomisle vidi ja mu se sviđam

Muva me

A jedno obično ćao

Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Nikad se ne svetim niti me to pogadja, ako se neko grubo ponasa to vise govori o samopuzdanju te zene. Mladjim momcima to moze da napravi problem ,da izgubis samopuzdanje itd .Zene su cesto mnogo vise grube u odnosu na muskarce, nikad mi se nije desilo da nekog grubo odbijem.

Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Pa muskarci su navikli na odbijanje, to je za muskarca bukvalno kao dobar dan. Mi smo obican krac, i navikli smo na ispale, poraze i odbijanje. Ma nebitni smo skroz.

Bolje je da otvoris temu kako zene podnose odbijanje, to je bukvalno kao erupcija Krakatau-a.

Moje samopouzdanje u tom slučaju raste jer sam bar nešto probao i uradio po tom pitanju.

Pa ja polazim od sebe

Je l tebe neko muvao

I kako je to izgledalo

Šta je hteo od tebe

Kad neko kaže da muva nekoga

To može samo da znači da je tražio seks

Samo u tom slučaju mi jasno muvanje

Kao smuvao sam je za jedno veče ili par dana i to je to

A ne vidim da možeš da smuvaš nekoga za ozbiljnu ili dužu vezu

Je l to smuvao sam je deluje kao obmana ili prevara i ne funkcioniše na duže staze

Mada postoje mazohisti koji se tako smuvaju i budu u vezi samo da ne budu sami a ne mogu očima da se gledaju

A postoji i veliki broj žena triperki kojima kažeš ćao i one pomisle vidi ja mu se sviđam

Muva me

A jedno obično ćao
Ima i toga. Ali u pretpostavci teme nije samo - Ćao, javljam ti se da razmenimo utisak o onom filmu.
I ne mora muškarac bukvalno otrcano da muva, ali se ta ideja spominje, mogući seks ev, ili samo flert koji nije uzvraćen

Pa muskarci su navikli na odbijanje, to je za muskarca bukvalno kao dobar dan. Mi smo obican krac, i navikli smo na ispale, poraze i odbijanje. Ma nebitni smo skroz.

Bolje je da otvoris temu kako zene podnose odbijanje, to je bukvalno kao erupcija Krakatau-a.
Ali nisu svi. Polaziš od sebe.

Neki ne mogu da podnesu. Mora se biti veoma obazriva, skoro pa profesionalni profajler, u suprotnom da desi erupcija nezadovoljastva.
Ko nije doživeo... (a normalni strejt muškarci uglavnom nisu)

Ali u pravu si, pitanje je trebalo da bude upućeno ženama - kako ste podnele posledice odbijanja

Neki ne mogu da podnesu. Mora se biti veoma obazriva, skoro pa profesionalni profajler, u suprotnom da desi erupcija nezadovoljastva.

Ali u pravu si, pitanje je trebalo da bude upućeno ženama - kako ste podnele posledice odbijanja
Naravno da nisu svi, to vazi uvek i za sve, pricam generalno.

Ne mislim ni da ima neke veze sa musko-zenskom prirodom.

Jednostavan zakon ekonomije i sociologije.

Muskarci ranije nauce da su krac, naviknu se na 1000 odbijanja.

Zene dozivljavaju to redje, i kada je nesto redje, to je vrednije i eksplozivnije.

Ne mislim ni da ima neke veze sa musko-zenskom prirodom.

Jednostavan zakon ekonomije i sociologije.

Muskarci ranije nauce da su krac, naviknu se na 1000 odbijanja.

Zene dozivljavaju to redje, i kada je nesto redje, to je vrednije i eksplozivnije.
Da, većina muškaraca shvati do puberteta da je krac, neki odbijaju da se pomire s tim pa prosipaju frustracije i bes posvuda, drugi padnu u čemer, a treći, nakon prvobitnog koprcanja, vremenom prihvate situaciju i ounuju sudbu koja im je zakatančena.

Na keca odbijem srpkinju i ona poludi. Odmah kažem da ja nisam jeftin i da me seks ne zanima. Da me interesuje brak i deca. Odlepe na tu foru.

Druga je da im pričam kako sam nevin to sam do 50e furao žene ne pitaju puno odmah navale.

Odbijanje je isključeno.

Evo baš sam imao takvu situaciju nedavno. Onako sam elegantno frendzonovan na finjaka iako sam bio prilično siguran da tu ima nešto više i sa njene strane.
Tako da, naivno sam naleteo kašikom na buldožer kao mlad majmun.
Sad, da me je to nešto pogodilo, ne mogu da kažem da jeste jer, kao što neko reče ovde, nema ona obavezu da joj se ja svidim. Samo što ne znam sad ni kako da je otkačim čak i tu frendzonu jer mi se previše poverava i zivka svaki čas. I te neke kojekakve priče o privatnim stvarima i ko je sve startovao.

Što se tiče nekih osveta i izdrkavanja, to su stvari baš za neke nezrele paćenike. Šta sad, ti si samo jedan od 5 milijardi muškaraca na svetu koji sa tom ženom neće imati ništa. I to uopšte nije loša uteha. 😁

Back