A ipak si im bildovao nekadA dojadilo mi bildati im ego ima Ovi mladji entuzijasti

Dok si još bio u fazi muvanja, pre sadašnje faze ispipavanja i čekanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ipak si im bildovao nekadA dojadilo mi bildati im ego ima Ovi mladji entuzijasti
Uf, to je zeznuto, iz startne mačo pozicije prebaciti se na trans imidž, pa se onda ponovo desi twist u strejt muškarcaJa obrnuto cure pomisle da Sam macho ja se onda okrenem I kazem razmisljam o promeni spola
Da, ženama to prija, i kad su strejt, onako neobavezno.Većini žena imponuje interesovanje druge žene, te je flert na obostranu korist - i meni i njima pumpa ego. Ovo naravno pod uslovom da nijedna strana ne želi ništa više, ali to nije tema, jelte.
A dobro da recimo sad mi ortakinja namesta drugaricu izaslo smo x puta ja Jos nista kao samo blejimoA ipak si im bildovao nekad
Dok si još bio u fazi muvanja, pre sadašnje faze ispipavanja i čekanja
Ta opcija nije ironija. Ne bih je bez vez stavila da ne dešava. Ne treba polaziti od sebe.Vrebam priliku da je sretnem negde u javnosti
Da je oblatim i uvredim
Ili pomisle da sam lak za ispumpavanje onda ja udarim pricu jedva sastavljam kraj s krajemUf, to je zeznuto, iz startne mačo pozicije prebaciti se na trans imidž, pa se onda ponovo desi twist u strejt muškarca
Pa ja polazim od sebeTa opcija nije ironija. Ne bih je bez vez stavila da ne dešava. Ne treba polaziti od sebe.
Nikad se ne svetim niti me to pogadja, ako se neko grubo ponasa to vise govori o samopuzdanju te zene. Mladjim momcima to moze da napravi problem ,da izgubis samopuzdanje itd .Zene su cesto mnogo vise grube u odnosu na muskarce, nikad mi se nije desilo da nekog grubo odbijem.Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.
To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.
Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Pa muskarci su navikli na odbijanje, to je za muskarca bukvalno kao dobar dan. Mi smo obican krac, i navikli smo na ispale, poraze i odbijanje. Ma nebitni smo skroz.Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.
To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.
Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Moje samopouzdanje u tom slučaju raste jer sam bar nešto probao i uradio po tom pitanju.Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.
zene vole hrabre momkeMoje samopouzdanje u tom slučaju raste jer sam bar nešto probao i uradio po tom pitanju.
Ima i toga. Ali u pretpostavci teme nije samo - Ćao, javljam ti se da razmenimo utisak o onom filmu.Pa ja polazim od sebe
Je l tebe neko muvao
I kako je to izgledalo
Šta je hteo od tebe
Kad neko kaže da muva nekoga
To može samo da znači da je tražio seks
Samo u tom slučaju mi jasno muvanje
Kao smuvao sam je za jedno veče ili par dana i to je to
A ne vidim da možeš da smuvaš nekoga za ozbiljnu ili dužu vezu
Je l to smuvao sam je deluje kao obmana ili prevara i ne funkcioniše na duže staze
Mada postoje mazohisti koji se tako smuvaju i budu u vezi samo da ne budu sami a ne mogu očima da se gledaju
A postoji i veliki broj žena triperki kojima kažeš ćao i one pomisle vidi ja mu se sviđam
Muva me
A jedno obično ćao
Ali nisu svi. Polaziš od sebe.Pa muskarci su navikli na odbijanje, to je za muskarca bukvalno kao dobar dan. Mi smo obican krac, i navikli smo na ispale, poraze i odbijanje. Ma nebitni smo skroz.
Bolje je da otvoris temu kako zene podnose odbijanje, to je bukvalno kao erupcija Krakatau-a.
Dobro, ovo je druga tema, poludela ostavljena žena.vs Women getting rejected:
Naravno da nisu svi, to vazi uvek i za sve, pricam generalno.Ali nisu svi. Polaziš od sebe.
Neki ne mogu da podnesu. Mora se biti veoma obazriva, skoro pa profesionalni profajler, u suprotnom da desi erupcija nezadovoljastva.
Ko nije doživeo... (a normalni strejt muškarci uglavnom nisu)
Ali u pravu si, pitanje je trebalo da bude upućeno ženama - kako ste podnele posledice odbijanja
Kami postavlja videe prorežimskog alo-a. Ovo su zaista poslednja vremena.vs Women getting rejected:
Ne mislim ni da ima neke veze sa musko-zenskom prirodom.Ali nisu svi. Polaziš od sebe.
Neki ne mogu da podnesu. Mora se biti veoma obazriva, skoro pa profesionalni profajler, u suprotnom da desi erupcija nezadovoljastva.
Ko nije doživeo... (a normalni strejt muškarci uglavnom nisu)
Ali u pravu si, pitanje je trebalo da bude upućeno ženama - kako ste podnele posledice odbijanja
Da, većina muškaraca shvati do puberteta da je krac, neki odbijaju da se pomire s tim pa prosipaju frustracije i bes posvuda, drugi padnu u čemer, a treći, nakon prvobitnog koprcanja, vremenom prihvate situaciju i ounuju sudbu koja im je zakatančena.Ne mislim ni da ima neke veze sa musko-zenskom prirodom.
Jednostavan zakon ekonomije i sociologije.
Muskarci ranije nauce da su krac, naviknu se na 1000 odbijanja.
Zene dozivljavaju to redje, i kada je nesto redje, to je vrednije i eksplozivnije.