Kad vas odbije

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako se ponašate kad vas žena odbije

• Samopouzdanje vam se sroza i izdeprimirate se

glasova: 4 30,8%
  • Samopouzdanje vam se sroza i hejtujete žene

glasova: 3 23,1%
  • Ego lečite tako što lažete - Šalio sam se, nisam mislio ozbiljno

• Ego lečite tako što projektujete (lažete sebe), a posle i otvoreno i druge da je ona vas muvala

• Vrebate priliku da je sretnete negde u javnosti da je oblatite i uvredite

glasova: 2 15,4%
  • Udružite se sa još nekim da je zajednički javno oblatite i izmislite laži

• Ne želite da je sretnete više

• Psihički ste zreli i u stanju da imate normalnu komunikaciju ako se sretnete

glasova: 5 38,5%
  • Analitički ste, introspektivni, samopouzdanje vam je do neba i nije vam problem da opet pokušate

glasova: 6 46,2%

• Ukupno glasova
    13
Da, većina muškaraca shvati do puberteta da je krac, neki odbijaju da se pomire s tim pa prosipaju frustracije i bes posvuda, drugi padnu u čemer, a treći, nakon prvobitnog koprcanja, vremenom prihvate situaciju i ounuju sudbu koja im je zakatančena.
Zato što još kao dečaci dopustite wanna be alfi da se kočoperi umesto da na vreme bude postavljen gde mu je mesto. Mislim, sve to ne (samo) radi žena i nekog takmičenja nego zbog normalnog poretka. Posle stvarno umisli da je bogom dan i ne može se od njega više disati. Pritom posledično upropasti i vas i (vaše) žene. Ok, nekima padne klapna, oteraju alfa-budalu u k i ščepaju ženku.

Kod žena je malo drugačije. Mi ostavimo jedna drugoj prostora, bodrimo se, pazimo da ona druga ne potone. Potomstvo je bitnije od ega. Desi se da se neka razmaše ali takva bude više smešna nego što je neka alfa ženka konkurencija.

:mrgreen:

Zato što još kao dečaci dopustite wanna be alfi da se kočoperi umesto da na vreme bude postavljen gde mu je mesto. Mislim, sve to ne (samo) radi žena i nekog takmičenja nego zbog normalnog poretka. Posle stvarno umisli da je bogom dan i ne može se od njega više disati. Pritom posledično upropasti i vas i (vaše) žene. Ok, nekima padne klapna, oteraju alfa-budalu u k i ščepaju ženku.

Kod žena je malo drugačije. Mi ostavimo jedna drugoj prostora, bodrimo se, pazimo da ona druga ne potone. Potomstvo je bitnije od ega. Desi se da se neka razmaše ali takva bude više smešna nego što je neka alfa ženka konkurencija.

to postavljanje alfi na mesto bi trebalo da bude zenski posao primarno,
ne bi se oni kocoperili da ne znaju da takvo ponasanje izaziva adekvatnu zensku reakciju

Nije prijatno kada nekog muškarca odbije žena koja mu se baš sviđa. Kad me odbije neka koju muvam iz zezanja ili dosade baš me briga ali u drugom slučaju nije mi baš sve jedno. Ali brzo prebolim i idem dalje, takav je život, šta da se radi.

Samo što ne znam sad ni kako da je otkačim čak i tu frendzonu jer mi se previše poverava i zivka svaki čas. I te neke kojekakve priče o privatnim stvarima i ko je sve startovao.
Мораш да јој саопштиш да је фри трајал период истекао и да ако хоће да настави да користи твоје услуге мора да купи лиценцу. То тако иде кад нудиш фри трајал а друга страна није свесна тога.

Tako stvari funkcionišu i kod ostalih vrsta sličnih nama, pa tako i mi, samo umotano u oblandu društvenih kodeksa, civilizacijskih tabua i sl. Alfa se nameće kao neko ko ima pravo na sve ženke u plemenu (Totem i Tabu), ali znaš kako kažu 'dve bete ubiše alfoša'. Međutim, kvaka je što velika većina non-alfa muškaraca i nema neke osobite kvalitete kojima bi mogla da se nametne, a ako još nisu na oko markantni, onda se značajno smanjuje grupacija žena kojoj mogu biti interesantni. U vreme kada nema neugovorenih brakova i odustva pritiska očinske figure ili društva na žene, gigantska porcija muškaraca neće preneti svoj gen na narednu generaciju (sve statistike pokazuju da sexlesness kod moida raste astronomski), što je realan pokazatelj stanja zapravo.

U stvari, kad pominješ Alfe, mislim da su oni najmanje rezistentni na ispalu, navikli su da se oko njih obigrava, jer ih je malo, a i poželjni su, bar u adolescenciji (možda manje za brak i neku dugotrajniju zajednicu)

'dve bete ubiše alfoša
:lol:🤣
Tako stvari funkcionišu i kod ostalih vrsta sličnih nama, pa tako i mi, samo umotano u oblandu društvenih kodeksa, civilizacijskih tabua i sl. Alfa se nameće kao neko ko ima pravo na sve ženke u plemenu (Totem i Tabu), ali znaš kako kažu 'dve bete ubiše alfoša'. Međutim, kvaka je što velika većina non-alfa muškaraca i nema neke osobite kvalitete kojima bi mogla da se nametne, a ako još nisu na oko markantni, onda se značajno smanjuje grupacija žena kojoj mogu biti interesantni. U vreme kada nema neugovorenih brakova i odustva pritiska očinske figure ili društva na žene, gigantska porcija muškaraca neće preneti svoj gen na narednu generaciju (sve statistike pokazuju da sexlesness kod moida raste astronomski), što je realan pokazatelj stanja zapravo.

U stvari, kad pominješ Alfe, mislim da su oni najmanje rezistentni na ispalu, navikli su da se oko njih obigrava, jer ih je malo, a i poželjni su, bar u adolescenciji (možda manje za brak i neku dugotrajniju zajednicu)
Ma ja se to zezam. Ne verujem u te podele. Alfoš i betoš su stanja psihe. Ima ih mnogo talentovanih u nekom gama zapećku uma, a sa iste stranae, manji je broj toliko nekvalitetno da nema ama baš ništa da prenese. Onda bi to važilo i za žene. A ne važi 🤷‍♀️

Ali gde odosmo...

Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Не мувам без јасних сигнала. Зато никад нисам попио корпу. Једино ако рачунамо приласке у клубовима, а и ту сам ретко прилазио.
Више ме терају другари као пијемо пиво и ајд да прилазимо. Добијао сам бројеве, а кад позовем зажалим питам се шта ми је требало то у животу.
Клубови више никад.

Потцењујеш бете и прецењујеш алфе. Алфе су само бучни. Често тешке тупаџије.

Потцењујеш бете и прецењујеш алфе. Алфе су само бучни. Често тешке тупаџије.
Ne potcenjujem i ne precenjujem. Alfe su zanimljive ženama u fazi ovuliranja, ali sa betama se zasnivaju veze. Ili, ako hoćeš sklonije su alfama dok su mlađe, ali u kasnijim fazama života biraš nekog s kim je moguće zasnovat trajnu zajednicu.

Nevezano za kategoriju kojoj pripada, recimo većina na ovom forumu je žešča propast, a situacija ni u stvarnosti nije mnogo drugačija. Hvala drago JHWH što se neće dalje razmnožiti 🙏

Мораш да јој саопштиш да је фри трајал период истекао и да ако хоће да настави да користи твоје услуге мора да купи лиценцу. То тако иде кад нудиш фри трајал а друга страна није свесна тога.

Pa dobro , zvuči kao korisna ideja. Ali mi to nekako surovo. Žao mi.

Lako, zrelo i normalno podnosim odbijanje.

Ali nije mi za mene, kako će, ovaj, mučnik da podnese silna odbijanja.... šmrc...

1000036710.jpg

Ne potcenjujem i ne precenjujem. Alfe su zanimljive ženama u fazi ovuliranja, ali sa betama se zasnivaju veze. Ili, ako hoćeš sklonije su alfama dok su mlađe, ali u kasnijim fazama života biraš nekog s kim je moguće zasnovat trajnu zajednicu.

Nevezano za kategoriju kojoj pripada, recimo većina na ovom forumu je žešča propast, a situacija ni u stvarnosti nije mnogo drugačija. Hvala drago JHWH što se neće dalje razmnožiti 🙏

Mislim da je ovo totalna zabluda izmišljena da bi se beta muškarci nadali da bi i oni jednom mogli da dođu na red kod tih ženki koje baš mogu da biraju (a njih je mnogo) pa makar i onda kada ona postane ispušena muštikla. To se nikada ne dešava. Ako ćemo već o tim podelama.
Žena će radije roditi dete alfa mužjaku kom stremi i biti samohrana majka nego čak i samo stupiti u vezu sa beta muškarcem.
Muškarac je spreman na kompromis jer je svestan svojih (ne)mogućnosti. On se hvata ovih debelih, starijih žena ili višestruko razvedenih sa gomilom dece jer dalje od toga ne može da dobaci. Kod žena to nije slučaj.

Sa "betama" zasnivaju veze ne zato što su bete nego što napokon postanu muškarci i reše se kompleksa. I provale da su alfe
Често тешке тупаџије.
Privlačnost ide iz glave, psihe, daleko smo mi složenije bića od životinja. Ukratko- za seks je dovoljno da si fizički zdrav i ne baš Kvazimodo, ostalo je stvar uma.

Problem je što muškarac objektifikujući i potcenjujući sebe počne da potcenjuje i žene. I tu više nema pomoći

Back