_guru_
Primećen član
- Poruka
- 674
Bas me zanima sta ce da kazu ljudi sledeceg predsednika SAD (OBAME)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prve albanske demonstracije za nezavisnost bile su 1968. godine. Nakon tih demonstracija komunisti u ustavu iz 1974. godine, daju albancima drzavu u drzavi tj autonomiju u okviru Srbije po kojem se Srbija nije pitala nista na tom delu svoje teritorije.
I opet nisu bili zadovoljni pa su napraivli rusilacke demonstracije 1981. godine sa lajtmotivom "Kosova Republjik" tj nastavili su da traze nezavisnost.
Eto da recimo nije bilo milosevica i seselja dali bi albanci odustali od nezavisnosti i otcepljenja?
Naravno da ne bi.
Dokaz da sam ja u pravu jeste cinjenica da recimo Albanci koji su ostali da zive u Srbiji, na jugu Srbije, danas pod demokratama imaju sva moguca i nemoguca prava pa opet oni ne odustaju od velike Albanije i zalazu se pripajanje Preseva, Bujanovca i Medvedje albanskom Kosovu.
To je najbolji dokaz DA TI NEMAS VEZE BLAGE SA ZIVOTOM
Jesu li i srpske kuće u RSK palili Milošević i Šešelj ili ove tvoje patriJote, došao si ovde da pričaš o agresiji i zločinima a ne vidiš ove svoje ubice, kakav li će tek vama bumerang da se vrati posle onolikih zločina u Oluji, prema tome vi nikada ne biste imali pravo da privirite tamo, šta ste sve uradili.kako ovi radikali vole izvrtat riječi to je STRAHOTA I SRAMOTA bre!!!!:shock:
nije rekao da je Jeremić licemjeran...već u stilu da je licemjerno da se nakon politike službene Srbije 90ih prema nesrpskom stanovništvu na prostoru cijele bivše Juge, te agresijom JNA gotvo protiv svih koji nisu više htjeli zajedno sa Srbijom biti u istoj državi zvanoj SFRJ vršio grozan teror te da je nepravda koja je vršena prema svim ostalim narodima ko bumerang se vratila srpskom narodu ...a za to zahvalite Slobodanu Miloševiću i Šešelju te radikalima koji još i dan danas imaju u glavama takvu politiku
Ja mislim da je i zbog toga kriva velikosrpska politika, bolje da odmah priznamo, nego da nas neki ljubitelji lika i dela Ante Pavelića ovde, kao i neki naši jevropejci suoče sa "činjenicama" o našoj umešanosti....a zasto Baski i Irci hoce drzavu...jel` i tamo neki Milosevic problem

Halooo!!! Ti i dalje teraš tvrdoglavo svoju radikalsku politiku uz pomoć koje samo Srbi dobijaju batine. Haloooo!!! Shvataš li ti uopšte suštinu bilo čega? Niko nam nije kriv što se na Kosovu desilo ono što se desilo. Može sad Koštunica da kuka i govori kako je to nepravda, ne vredi mu. Možete da organizujete još hiljadu mitinga, kakva korist od toga?
Shvataš li ti da ti isti Albanci na Kosovu NIKADA nisu želeli da žive u istoj državi sa Srbima. Nikada. I strpljivo su, decenijama i decenijama radili na ostvarenju svog cilja, lobirali tamo gde treba, bili u dobrim odnosima sa velikim silama, a mi smo to sve onako blentavo posmatrali sa strane, bez ikakve ideje šta bi trebalo da uradimo da to sprečimo. I kad se to posle mnogo decenija i desilo, mi smo naravno iznenadjeni, pošto nismo bili obavešteni da će se to desiti. To su radile komunjare posle drugog svetskog rata, to je radio Milošević, to je radila Koštuničina vlada.
I šta sada? Sad ćemo ponovo po starom dobrom običaju mi dobiti batine, po stoti put, zato što nikada nećemo naučiti da se politički planovi u ozbiljnoj državi ne prave od danas za sutra, već za više decenija unapred.
Pusti me tih Kalimero priča, već počnite da razmišljate trezveno i koristite za promenu mozak umesto buzdovana.

Tako nekakone gospodjo. to sto je bilo ne mozemo da promenimo. mozemo samo da pogledamo unazad , sagledamo greske i napravimo plan za buducnost.
e ja sam taj plan napravio.
taj plan ukljucuje ekonomsku, demografsku i vojnu obnovu kapaciteta i naroda Srbije i pripremu drzave i nacije na akciju oslobodjenja Kosova i Metohije i proterivanje i ubijanje poslednjeg siptara sa njega kad nam medjunarodne okolnosti budu isle na ruku da uradimo tako nesto.
Ja nisam da se sad mi svi samoubijemo zbog gubitka Kosova, ali i nisam da ga definitivno izdamo i prepustimo siptarskim okupatorima. Ja sam za trajni i dugorocni plan njegovog oslobodjenja i ciscenja od siptara tog dela Srbije.
A da bi smo to postigli prvo moramo ocistiti od kukolja sopstvene redove, moramo se resiti takvih izdajnika i negativaca kao sto se vi. Jer sa vama neizvesnosti nema - propast nam je zagarantovana.
Nemam ja licno nista protiv vas, samo protiv vasih antisrpskih stavova, vi ste samo rak rana na zdravom tkivu moje srpske nacije, te vas u borbi za njeno ocuvanje moramo poraziti po svaku cenu . Ili to ili da pustimo da bolest koja je zahvatila vas mozak, zahvati i nase pa da svi grupno dozivimo sudbinu Hazara, Vizantijaca, Mohinaca , Vavilonaca , Asiraca i drugih nekada slavnih a danas nestalih nacija.
Ja znam da vi ne delite moju viziju, no to me ne zabrinjava uopste, vasi i moji stavovi su kao oko i dupe . Sto kaze Toma Zdravkovic - dva smo sveta razlicita .
ne gospodjo. to sto je bilo ne mozemo da promenimo. mozemo samo da pogledamo unazad , sagledamo greske i napravimo plan za buducnost.
taj plan ukljucuje ekonomsku, demografsku i vojnu obnovu kapaciteta i naroda Srbije i pripremu drzave i nacije na akciju oslobodjenja Kosova i Metohije i proterivanje i ubijanje poslednjeg siptara sa njega kad nam medjunarodne okolnosti budu isle na ruku da uradimo tako nesto.
Ja nisam da se sad mi svi samoubijemo zbog gubitka Kosova, ali i nisam da ga definitivno izdamo i prepustimo siptarskim okupatorima. Ja sam za trajni i dugorocni plan njegovog oslobodjenja i ciscenja od siptara tog dela Srbije.
A da bi smo to postigli prvo moramo ocistiti od kukolja sopstvene redove, moramo se resiti takvih izdajnika i negativaca kao sto se vi. Jer sa vama neizvesnosti nema - propast nam je zagarantovana.
Nemam ja licno nista protiv vas, samo protiv vasih antisrpskih stavova, vi ste samo rak rana na zdravom tkivu moje srpske nacije, te vas u borbi za njeno ocuvanje moramo poraziti po svaku cenu . Ili to ili da pustimo da bolest koja je zahvatila vas mozak, zahvati i nase pa da svi grupno dozivimo sudbinu Hazara, Vizantijaca, Mohinaca , Vavilonaca , Asiraca i drugih nekada slavnih a danas nestalih nacija.
Ja znam da vi ne delite moju viziju, no to me ne zabrinjava uopste, vasi i moji stavovi su kao oko i dupe . Sto kaze Toma Zdravkovic - dva smo sveta razlicita .
Sve sto si pametno rekao si zasro ovom recenicom. Pa po cemu bismo se onda razlikovali od njih? Takva pobeda nam ne treba. A sto se tice vojske, ona je duzna da stiti sve gradjane jednako pored toga sto stiti teritoriju.
ne gospodjo. to sto je bilo ne mozemo da promenimo. mozemo samo da pogledamo unazad , sagledamo greske i napravimo plan za buducnost.
Napustio veceru? E bas steta.A cuo sam da je corbica bila extra.
Ma mrzim siptarska govna, mrzim ih sve!
Kad tad ameri ce se povuci, onda ce vam i Tirana biti prevelika!
Da sargarepa i brokoli!
kako ovi radikali vole izvrtat riječi to je STRAHOTA I SRAMOTA bre!!!!:shock:
nije rekao da je Jeremić licemjeran...već u stilu da je licemjerno da se nakon politike službene Srbije 90ih prema nesrpskom stanovništvu na prostoru cijele bivše Juge, te agresijom JNA gotvo protiv svih koji nisu više htjeli zajedno sa Srbijom biti u istoj državi zvanoj SFRJ vršio grozan teror te da je nepravda koja je vršena prema svim ostalim narodima ko bumerang se vratila srpskom narodu ...a za to zahvalite Slobodanu Miloševiću i Šešelju te radikalima koji još i dan danas imaju u glavama takvu politiku
a da ja tebi odgovorim kontrapitanjem a ko je arlaukiao "velika Srbija"? Ko je ukidao pokrajne Vojvodinu i Kosovo? Ko je koristio JNA (vojsku svih naroda u bivšoj SFRJ) za stvaranje Velike Srbije?
ne kažem da odgovornosti nema i na albanskoj, muslimanskoj, hrvatskoj i slovenačkoj strani...IMA i te koliko...al jedan OGROMAN dio jna mašinerije bio je u rukama Srbije, službenog Beograda i Miloševića...nemojmo se zavaravati
u redu Albanci su još osamdesetih hztjeli van iz Juge....koji razlozi su bili? sjeti se malo?
zašto ih je 90ih trebalo "tamaniti" ....zar nije bilo dovoljno da im se da prava da u pokrajini imaju svoje predstavnike...a vođe separatiste pozatvarati
ČEmu ubijati? i to najviše su stradali oni koji nisu bili krivi
imam još mnogo pitanja..al nije tema..
otvorih ja jednom davno pod drugim nickom prikladniju temu o svemu tome...i napisao svoja stajališta...al tada niste imali šta reći i tema pala u zaborav...
kako ovi radikali vole izvrtat riječi to je STRAHOTA I SRAMOTA bre!!!!:shock:
. A sto se tice vojske, ona je duzna da stiti sve gradjane jednako pored toga sto stiti teritoriju.
Ja sam zato da se uvedu rasni zakonii da se Šiptari konačno proglase za nižu rasu kao što i jesu. Nešto između životinja i ljudi što obavezno treba ograditi visokim zidom da se nemože nikako miješati sa višom rasom.![]()