Kad ''prijatelji'' vređaju...

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam ja.

Milosevic i Seselj su krivi sto su preko zvanicnih i nezvanicnih drzavnih organa ubijali te Albance. I na taj nacin zapusili usta tebi i slicnim govnima. S druge strane, na taj nacin su Milosevic i Seselj dali legitimitet velikoalbanskoj ideji.

prve albanske demonstracije za nezavisnost bile su 1968. godine. Nakon tih demonstracija komunisti u ustavu iz 1974. godine, daju albancima drzavu u drzavi tj autonomiju u okviru Srbije po kojem se Srbija nije pitala nista na tom delu svoje teritorije.

I opet nisu bili zadovoljni pa su napraivli rusilacke demonstracije 1981. godine sa lajtmotivom "Kosova Republjik" tj nastavili su da traze nezavisnost.

Eto da recimo nije bilo milosevica i seselja dali bi albanci odustali od nezavisnosti i otcepljenja?

Naravno da ne bi.

Dokaz da sam ja u pravu jeste cinjenica da recimo Albanci koji su ostali da zive u Srbiji, na jugu Srbije, danas pod demokratama imaju sva moguca i nemoguca prava pa opet oni ne odustaju od velike Albanije i zalazu se pripajanje Preseva, Bujanovca i Medvedje albanskom Kosovu.

To je najbolji dokaz DA TI NEMAS VEZE BLAGE SA ZIVOTOM

kakva gomila gluposti.

kao sto sam pitao jednog drugog hrvatskog forumasa pitacu i tebe:

ako su krivi milosevic i seselj, zasto su se albanci bunili jos 1981. godine pa je morala da intervenise tenkovima i pendrecima cak i policija iz Hrvatske, i zasto su jos tada trazili nezavisnost?

Tada nije bilo ni milosevica ni seselja?

imas li odgovor?

a da ja tebi odgovorim kontrapitanjem a ko je arlaukiao "velika Srbija"? Ko je ukidao pokrajne Vojvodinu i Kosovo? Ko je koristio JNA (vojsku svih naroda u bivšoj SFRJ) za stvaranje Velike Srbije?

ne kažem da odgovornosti nema i na albanskoj, muslimanskoj, hrvatskoj i slovenačkoj strani...IMA i te koliko...al jedan OGROMAN dio jna mašinerije bio je u rukama Srbije, službenog Beograda i Miloševića...nemojmo se zavaravati

u redu Albanci su još osamdesetih hztjeli van iz Juge....koji razlozi su bili? sjeti se malo?
zašto ih je 90ih trebalo "tamaniti" ....zar nije bilo dovoljno da im se da prava da u pokrajini imaju svoje predstavnike...a vođe separatiste pozatvarati

ČEmu ubijati? i to najviše su stradali oni koji nisu bili krivi

imam još mnogo pitanja..al nije tema..

otvorih ja jednom davno pod drugim nickom prikladniju temu o svemu tome...i napisao svoja stajališta...al tada niste imali šta reći i tema pala u zaborav...

kako ovi radikali vole izvrtat riječi to je STRAHOTA I SRAMOTA bre!!!!:shock:

nije rekao da je Jeremić licemjeran...već u stilu da je licemjerno da se nakon politike službene Srbije 90ih prema nesrpskom stanovništvu na prostoru cijele bivše Juge, te agresijom JNA gotvo protiv svih koji nisu više htjeli zajedno sa Srbijom biti u istoj državi zvanoj SFRJ vršio grozan teror te da je nepravda koja je vršena prema svim ostalim narodima ko bumerang se vratila srpskom narodu ...a za to zahvalite Slobodanu Miloševiću i Šešelju te radikalima koji još i dan danas imaju u glavama takvu politiku

Recimo da je tako! I po tebi, koliko vekova će Srbi i Srbija da plaćaju greške Slobe i Šešelja?
Kao Jevreji, barem 2000 godina!?:D

a da ja tebi odgovorim kontrapitanjem a ko je arlaukiao "velika Srbija"? Ko je ukidao pokrajne Vojvodinu i Kosovo? Ko je koristio JNA (vojsku svih naroda u bivšoj SFRJ) za stvaranje Velike Srbije?

...

JNA je prestala biti vojska svih naroda kada su Hrvati i balije masovno dezertirali iz nje!

Ako Srbi u Hrvatskoj nisu imali ni AP-Oblast, kamoli pokrajinu, zašto bi je imali ostali!?:D:D

ne kažem da odgovornosti nema i na albanskoj, muslimanskoj, hrvatskoj i slovenačkoj strani...IMA i te koliko...al jedan OGROMAN dio jna mašinerije bio je u rukama Srbije, službenog Beograda i Miloševića...nemojmo se zavaravati

u redu Albanci su još osamdesetih hztjeli van iz Juge....koji razlozi su bili? sjeti se malo?
zašto ih je 90ih trebalo "tamaniti" ....zar nije bilo dovoljno da im se da prava da u pokrajini imaju svoje predstavnike...a vođe separatiste pozatvarati

imam još mnogo pitanja..al nije tema..

otvorih ja jednom davno pod drugim nickom prikladniju temu o svemu tome...i napisao svoja stajališta...al tada niste imali šta reći i tema pala u zaborav...

albanci su oduvek sanjali veliku albaniju prve demonstracije sa ciljem otcepljenja su napravili 1968 godine i zbog toga su im komunisti popustili i dali im drzavu u drzavi tj autonomnu pokrajinu Kosovo, no i pored toga Albance to nije zadovoljilo pa su krenuli korak dalje sa demonstracijama iz 1981 godine za zahtevom da Kosovo dobije status federativne republike sa pravom otcepljenja.

Sve u svemu to je dokaz da je albanska politika razbijanja srbije dugorocan projekat i da imena tu nista ne menjaju. Znaci sa Albancima je pokusano mirno i civilizovano , data su im najveca moguca prava koja postoje za manjine, dato im je da mogu da studiraju u stranoj drzavi od osnovne skole do fakulteta na svom albanskom jeziku! Nista od toga ih nije zadovoljilo tako da je drzavi Srbiji, kao jedina opcija za cuvanje sopstvenog integriteta ostala gola sila.

Znaci probali smo mirno i civilizovano, nije pomoglo, nudili smo im i ove 2007 godine najsiru mogucu autonomiju koja postoji u svetu, nisu prihvatili vec su proglasili jednostranu nezavisnost i time nam ostavili SILU kao jedinu mogucu opciju u celoj prici.

Zato nam je jedino resenje

Da silom oslobodimo Kosovo, da ih zatim poubijamo i proteramo iz Srbije kad nam to dozvole medjunarodne okolnosti .

Za koliko ce to vremena biti ne znam, al znam sigurno da ce biti , jer mi Srbi ne prastamo nikada i nasa osveta ce biti strasna.

Turcima smo cekali da se osvetimo 500 godina, pa je 1912. godine srpski vojnik stojao ispod tvrdjave Jedrene, zadnje odbrane Istambula a albancima da se osvetimo i da ih istrebimo cekacemo ako treba i 5000 godina.

Jer siptari kosovo nece natovariti na rame i odneti ko zna gde. Bice ovde i ostace ovde a mi cemo vrebati pravu priliku da ih unistimo i istrebimo sa okupiranog dela nase otadzbine.

Pa tom Bernsu dovoljno je videti facu i odmah ti je jasno koliko je sati.Taj ako ne ispusi 10-ak qrceva dnevno dan smatra propalim.I taj da nam pridikuje.
2njc2kk.jpg

A taj Jeremic ako ima i malo muda treba da ga napusi najzesce sto moze a ne da mu neka retardirana izoblicena fukara soli pamet.

Ruzan li je, do boga miloga!!!

albanci su oduvek sanjali veliku albaniju prve demonstracije sa ciljem otcepljenja su napravili 1968 godine i zbog toga su im komunisti popustili i dali im drzavu u drzavi tj autonomnu pokrajinu Kosovo, no i pored toga Albance to nije zadovoljilo pa su krenuli korak dalje sa demonstracijama iz 1981 godine za zahtevom da Kosovo dobije status federativne republike sa pravom otcepljenja.
da se razumijemo...i da me se nebi krivo shvatilo i/ili citiralo
na samoodređenje u bivšoj SFRJ imale su SAMO republike...dok se AP jamčilo na njihovoj autonomiji unutar Juge danas Srbije

tako da s pravnog stajališta Kosovo nemože biti samostalno...ali tu dolazi onaj sudbonosni i veliki ALI pošto je nacionalsitička politika Slobodana Miloševića ukinula te pokrajine i oduzelo im pravo autonomnosti u Srbiji zajedno sa krvoprolićem mnogih albanaca 90ih ...te ako se uzme u obzir da garnitura takve politike 90ih još danas egzistira u Srbiji u vidu stranke SRS i SPS ...onda radi sigurnosti je možda i jedino pravo rješenje nazavisnost Kosova

da ste sa Miloševićevom politikom u potpunosti raskrstili 90ih ne bi danas Albanci imali nezavisno Kosovo

Sve u svemu to je dokaz da je albanska politika razbijanja srbije dugorocan projekat i da imena tu nista ne menjaju. Znaci sa Albancima je pokusano mirno i civilizovano , data su im najveca moguca prava koja postoje za manjine, dato im je da mogu da studiraju u stranoj drzavi od osnovne skole do fakulteta na svom albanskom jeziku! Nista od toga ih nije zadovoljilo tako da je drzavi Srbiji, kao jedina opcija za cuvanje sopstvenog integriteta ostala gola sila.
A zašto im je to sve onda uzeto/ukinuto 90ih?

Znaci probali smo mirno i civilizovano, nije pomoglo, nudili smo im i ove 2007 godine najsiru mogucu autonomiju koja postoji u svetu, nisu prihvatili vec su proglasili jednostranu nezavisnost i time nam ostavili SILU kao jedinu mogucu opciju u celoj prici.
tu se mogu na neki način i složiti (mislim na ovo boldovano)

Zato nam je jedino resenje
Da silom oslobodimo Kosovo, da ih zatim poubijamo i proteramo iz Srbije kad nam to dozvole medjunarodne okolnosti .
užas...

Za koliko ce to vremena biti ne znam, al znam sigurno da ce biti , jer mi Srbi ne prastamo nikada i nasa osveta ce biti strasna.
to ti verujem...pogotovo radikalska..već viđeno

Turcima smo cekali da se osvetimo 500 godina, pa je 1912. godine srpski vojnik stojao ispod tvrdjave Jedrene, zadnje odbrane Istambula a albancima da se osvetimo i da ih istrebimo cekacemo ako treba i 5000 godina.
:roll:
ajmo počet od kamenog doba...jel može?:roll:

Jer siptari kosovo nece natovariti na rame i odneti ko zna gde. Bice ovde i ostace ovde a mi cemo vrebati pravu priliku da ih unistimo i istrebimo sa okupiranog dela nase otadzbine.

Masovne grobnice. Majmune maloumni.

I on se ubio. Kao i njegova mama. On je izvrsio samoubistvo. Skot je bio nevidjena *****.

Cemu vredjanje? Ne razumem. Zar vi toliko ne mozete da trpite kada neko iznosi drugacije misljenje?

Gde su te masovne grobnice? Moje misljenje je da je vecina njih fabrikovana kao i vecina "srpskih zlocina"!!!

Evo malo edukativnog materijala za sve isprane mozgove. Inace ovi video zapisi su dela zapadnoevropskih samostalnih produkcija koje se bave istrazivackim, PRAVIM novinarstvom!

Pokusaj da sagledas stvar sa svih strana a ne da posmatras suzenom perspektivom koju ti namecu neki mediji!

I nemoj vise da vredjas jer to uopste nije lepo od tebe!

da se razumijemo...i da me se nebi krivo shvatilo i/ili citiralo
na samoodređenje u bivšoj SFRJ imale su SAMO republike...dok se AP jamčilo na njihovoj autonomiji unutar Juge danas Srbije

tako da s pravnog stajališta Kosovo nemože biti samostalno...ali tu dolazi onaj sudbonosni i veliki ALI pošto je nacionalsitička politika Slobodana Miloševića ukinula te pokrajine i oduzelo im pravo autonomnosti u Srbiji zajedno sa krvoprolićem mnogih albanaca 90ih ...te ako se uzme u obzir da garnitura takve politike 90ih još danas egzistira u Srbiji u vidu stranke SRS i SPS ...onda radi sigurnosti je možda i jedino pravo rješenje nazavisnost Kosova

da ste sa Miloševićevom politikom u potpunosti raskrstili 90ih ne bi danas Albanci imali nezavisno Kosovo

zrtva si velikohrvatske antisrpske propagande.

pokrajine u srbiji NIKADA NISU UKINUTE (cak ni danas).

Samo je ukinuto da pokrajine budu drzave u drzavi tj da budu ravnopravne u odlucivanju sa maticnom republikom . Tako je uostalom i u tvojoj hrvatskoj. Zupanije su ispod republicke vlasti a nisu jednake sa republickom vlascu.

Zbog ukidanja te drzave u drzavi i mogucnosti da se Kosovo otcepi od Srbije, Albanci 1989. godine odlucuju da bojkotuju sve institucije drzave Srbije. 1990. godine organizuju ilegalni referendum na kojem odlucuju da je Kosovo republika i samostalna drzava otcepljena od Srbije. Milosevic je da te podsetim u Srbiji na vlast dosao tek 1991. godine istovremeno kad i Franjo Tudjman.

Tako da je ovo sve sto ti navodis totalna neistina.

Srbija je i prosle 2007 godine nudila albancima najsiru mogucu autonomiju i da to sve nadgledaju evropske i svetske institucije ali oni za tako nesto nisu bili zainteresovani.

Pa uostalom sve su to imali i dosad. Zato su proglasili ilegalnu nezavisnost od Srbije uz pomoc nacistickih drzava zapada.

naravno ne ocekujem da ti kao hrvat ovo razumes i shvatis. pa uostalom vi mrzite nas srbe iz dna duse i poubijali bi ste nas isto kao i siptari. to ste uostalom i pokazali 2 puta u 20tom veku - u periodu od 1941 do 1945 kao i u periodu od 1991 do 1995 godine.

zato meni nije jasno sta se ti licemeru jedan hrvatski uzasavas na proterivanje i ubijanje albanaca , kad ste vi hrvati to nama srbima uradili vec DVA PUTA U JEDNOM VEKU

E budaletino, misljenje je kao dupe.

Nije stvar u "misljenju". Stvar je u cinjenicama. Ja sam za razliku od tebe gledao u lice Aleksandra Vucica koji prica do detalja opisuje sta "smo im radili" u visokim pecima.

Ti i dalje vredjas? Koje cinjenice? Sta su cinjenice? Daj definiciju cinjenice! To sto si rekao da si ga gledao u lice moze biti isto toliko izmisljotina kao i vecina "srpskih zlocina.

Ti si sine ogrezao u mrznji. Samo se zapitaj malo koga toliko mrzis! Zapitaj se! A kladim se da ti neko da oruzje i da ti kaze da ces biti amnestiran pobio bi sve svoje neistomisljenike, onako kako te je ucio tvoj politicki mentor Nenad Gering Canak!

Nemoj toliko da mrzis nego moli Boga za oprost. Ja prastam svima koji me napadaju i zelemi zlo, i molim se za njih, kao i za tebe, ali ne zato sto ti to zelis nego zato sto se ja tako priblizavam svom Bogu i on me za to nagradjuje zdravljem i srecom u mojoj porodici.

Ti si samo ljudska skoljka ispunjena mrznjom. Pokaj se.

moguce da sam neki i preskocio - svi su takvi.
a moderatori su inace ovo sigurno procitali i nece da intervenisu sto valjda dovoljno govori zbog kojih iskompleksiranih i isfrustriranih meteopata je ovaj forum pukao.
i neka je :rolleyes:

Ma to i ja kazem. Nije to Kosovo i Metohija pa da se nerviramo, to je samo forum. Neka ga Siptarima, hocu reci Shitarima. Neko mi rece da je pravilno Shitar, idem da konsultujem Klajna...

:think:

Jeste pravilno je reci Shitar...

Back