Kad pre?

Pa valjda su se ****** mama i tata i to zato što im je cela kuća bila jedna soba. Života ti, kako to možeš da porediš sa stavljanjem deteta u krevet sa lipicanerom koji služi za jahanje i to da bi se okačilo na FB? Šta dete treba uopšte da traži na tom mestu pored tog tipa? Koja je poenta? Čemu to?

mozda je to buduci ocuh. mi to ne znamo...mozda se vencaju na kraju balade i on postane divan ocuh i domacin. otkud ti znas dal joj on sluzi samo za jahanje ili se konatju i na drugim nivoima?
alisa, zeno...prisvesti se, nisu se najverovatnije ebali na oci deteta, nego je slika namestena da izgledaju ako idilicna porodica. ljudi uvek gledaju da na fejsu budu u najboljem izdanju, iz svog ugla.

- - - - - - - - - -

i mogu da poredim jer svako ebanje pred detetom se uzima kao devijacija i nenormalnost. pa makar se ebali i mama i tata.

a sto su se vencavali u porodicnim krugovima, braca i sestre. pa onda ako muz pogine ili umre, brat preuzme snajku i tako....pa onda onaj ''divni'' obicaj da pravo prve bracne noci ima otac, a ne sin tjah muz snajke.

ja niit pravdam, niti osudjujem...jer svet je oduvek takav bio. pare i sex, sex i pare...osnova svega.

Ti se zezas a ja to stvarno mislim.
Sto bi cekala? Sta da ceka?
Zivot je jedan

/QUOTE]

Da ceka da se sredi, svoje misli, emocije. Da saceka da se privikne na novonastalu situaciju, na zivot bez supruga na cinjenicu da se detetu rasturila porodicu. Sta znaci, zivot je jedan? Kao zivot se zivi samo ako se bez pauze skoci sa jednog na drugog. Da ima naviku da zastane i razmisli verovatno ne bi uletela ni u brak iz kog je tako lako izletela.

Takav tip zene i to je to.

Ово, бре, све напредно :eek:

Чичак, колико година има та твоја другарица?

mozda je to buduci ocuh. mi to ne znamo...mozda se vencaju na kraju balade i on postane divan ocuh i domacin. otkud ti znas dal joj on sluzi samo za jahanje ili se konatju i na drugim nivoima?
alisa, zeno...prisvesti se, nisu se najverovatnije ebali na oci deteta, nego je slika namestena da izgledaju ako idilicna porodica. ljudi uvek gledaju da na fejsu budu u najboljem izdanju, iz svog ugla.

- - - - - - - - - -

i mogu da poredim jer svako ebanje pred detetom se uzima kao devijacija i nenormalnost. pa makar se ebali i mama i tata.
Mda, devijacija, a nije devijacija da svoje dete stavlja u krevet sa čovekom sa kojim je od juče u vezi ili joj je bio ljubavnik. Zahebavaj ti nekog drugog.

zato je ona to i okacila na fejs, a ne zato sto se ebala na oci deteta. nego je s namerom na fejs stavila da deluju idilicno i porodicno.
Idilicno i porodicno je moglo biti i za trepezarijskim stolom, u setnji, u kafani, u igraonici... Bracni krevet ipak spada u domen intime, iako su tako svi popakovani, tu meni vec pocne da pisti alarm. Pre dva meseca je bila u braku sa drugim, ali to je nista ne remeti da bracnu i porodicnu idilu prenosi iz kreveta u krevet, ili ta idila i nije tako idilicna cim se svima tako pokusava poturiti pod nos, sta li...

Nije ni meni, iako ne bih uzivala bas na nudistickoj plazi. Nije isto postaviti fotografiju sa plaze, u kojoj god hoces varijanti, i onu iz spavace sobe sa novim deckom gde si mozda daleko pristojnije obucen.
Nesto ide na rasprodaju, nesto ne ide.

e sto je meni ovo odvratno ne mogu da opisem
zena nije udovica
muz, ex joj ej ziv
detetov otac je ziv
a ona montira fotografiju iz kreveta nove srecne porodice
ovo opravdavam samo ako je ex narkomancina, alkoholicar, sizofrenicar sa najtezim oblikom bolesti koji je tukao svaki dan do neprepoznavanja
i ni u jednom drugom slucaju
ebali vas svaleri koje gurate na mesto zivih oceva

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
sluzi tome da se emotivno vratis u neko normalno stanje gde si ok sam sa sobom, ne patis za drugim, nacisto si da mozes cista srca da udjes u vezu sa novom osobom i da neces vuci tragove iz proslosti tipa da ti zadrhti srce kad prodjes pored bivseg na ulici ili ono kad ti lajkuje status na fejsisi :lol:

medjutim ljudi su razliciti i ne treba svima isti period. ja sam tip koji kad prekida to radi za sva vremena i onda patim intenzivnije i krajnje dramaticno ali relativno kratko. ono preseces, boli qqlele umrecu i onda posle kad kontas da nisi umro bude ti ok. ima i onih drugih ljudi koji kao prekinu al nesto neodlucno pa oce nece ne znam jao daj da pokusamo itd, e takvi znaju godinama da se "oporavljaju" uglavnom jer nisu ni krenuli jos sa pravim oporavkom valjda...onda imas i one koji su u vezi cisto da ne bi bili sami i eto jer je neko fin i simpatican iako im se zaista ne svidja kao muskarac/zena oni mogu sutra da te sutnu i prekosutra nadju nekog novog bez da trepnu...tako da nista nije jasno definisano i svako bi trebalo da postupa kako oseca da mu najvise prija. sad u njenoj situaciji je to malo teze jer ima dete, pa je mogucnost vracanja u tu neku zajednicu od pre verovatno veca :confused:

- - - - - - - - - -

zena nije udovica
muz, ex joj ej ziv
detetov otac je ziv
ovo opravdavam samo ako je ex narkomancina, alkoholicar, sizofrenicar sa najtezim oblikom bolesti koji je tukao svaki dan do neprepoznavanja
da i to ne razumem :confused:

zena nije udovica
muz, ex joj ej ziv
detetov otac je ziv

a meni je odvratna bezgresnost. :mrgreen:

pazi kada mene bas briga sta ce neko da radi i dal ce da montira sliku iz inata ili nekog drugog razloga. ali ocigledno da je slika montirana. sta treba automatski drvlje i kamenje na nekoga samo zato sto je namontirao sliku i odmah je tu i zlostavljanje deteta i ko zna sta jos vam se mota po glavama. zeni mozda ni deo onoga sto 4umska zajednica smisli ne pada na pamet.
montiraju se ljudi po fejsu, montiraju i decu, montiraju se i reci i smajliji na 4umu. a sto se tice deteta, pa mozda je bioloski otac deteta decko, a ne bivsi muz. pa se usled grize savesti razvela. ima i ta mogucnost. :mrgreen:

sta cu postizem dvojcu, a nadam se kada zavrsim neke obaveze da cu u zivot da dovedem i treceg. :zaljubljena:

tema maceha i ova :lol: ova bi s emogla nazvati postao sma ocuh :mrgreen:

pa onda na nekoj sledecoj, nisu roditelji oni koji dete naprave, nego koji ga odgaje
pa onda ne treba muskarcu nametati dete ako ga nece
pa onda....ma ima li nesto da valja.

Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Nema tu ništa čudno. Devojka je našla budalu, uhvatila ga na bebu, istovremeno zaradila alimentaciju i izdržavanje i sad može da se provodi. Tužna priča o proračunatoj ribi i naivnom tipu.
Na kraju je zanimljivo da tvoj prijatelj veruje u emocije, a ti ne. i ko je sad tu naivan

Nema tu ništa čudno. Devojka je našla budalu, uhvatila ga na bebu, istovremeno zaradila alimentaciju i izdržavanje i sad može da se provodi. Tužna priča o proračunatoj ribi i naivnom tipu.
Na kraju je zanimljivo da tvoj prijatelj veruje u emocije, a ti ne. i ko je sad tu naivan

ma sigurno ce od alimentacije da se provodi

zena nije udovica
muz, ex joj ej ziv
detetov otac je ziv

Čekaj bre, jel švalerisanje ok il nije? :dontunderstand:

Back