Kad pre?

koje su sledece procedure..Starateljstvo nad detetom,on je sa njom
morace da ucestvuje u svemu.To dete treba da odraste,on ima potpunu odgovornost kao roditelj čim je prihvatio majku .
Sve je to ok ali ako nije glup onda ostaje samo teza da su odavno u vezi i sve je vec dogovorena igra,

Ne mora da znaci. Nije mi jasno sto uvek mora da bude negativno i vecito neke teorije zavere?

Instant ljubav, instant brak.

Mada, nema tu pravila. Neko se hladi jos u vezi i kad dodje do raskida, onda je stvarno kraj i u srcu i u glavi. Neko raskine glavom pa jos dugo u srcu nosi tugu i ne moze da prevazidje. Neko nije za raskid ni srcem ni glavom pa pati dugo. Zavisi da li si ostavljen ili ostavljas...zavisi da li je veza prekinuta u zaru tvoje ljubavi ili si se davno ohladio/la a veza ili brak je opstajao radi reda.

U sustini, mislim da ako si nekoga stvarno voleo, treba dosta vremena da prodje da sve to prebolis, svaris i budes spreman za neku novu veliku i zdravu emociju. Ako uleces u novu vezu, ona ti u pocetku da neki zanos i pomogne da ne mislis toliko, podigne ti uruseno samopouzdanje posle kraha tvoje ljubavi i to kratkorocno, a dugorocno te uvlaci i jos vece probleme kada sve ono potisnuto krene da izbija na povrsinu a to se desi onda kada zanos i zaljubljenost zbog nove veze pocne da opada. Onda nemas vise samo jedan problem, nego dva...ne samo osecanja i emocije po pitanju kraha stare ljubavi nego i problem sa novom osobom. Ali kao sto rekoh, nema tu mnogo pravila jer niko ne zna kako se neko oseca. Mozda se zena davno ohladila, a mozda jos uvek voli bivseg bez obzira sto je u novoj vezi. Cesto stvari nisu onakve kakve izgledaju na prvi pogled. Odgovor zna samo on i njena dusa.

Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Pa ona se zbog toga i razvela, jer je nasla drugog.

Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Blago njoj...ni brige,ni pameti...Zivjece sto godina...

Postoje neke drustvene norme ponasanja, ne ide direktno poslije razvoda kaciti slike sa novim deckom iz kreveta. Svak normalan ce pomisliti kad prije?!

uh jaka norma
čovek kad ga puste s robije
oće da se nadiše vazduha i da trči
i oće da se zna da je slobodan i da mu je dobro

brak vredi najviše zbog razvoda
mene je uvek palio taj osećaj slobode
kad iz sputanosti se oslobodiš ispišaš se po celom sistemu
a adrenalin lupa :)))

pa imaš opciju da filtriraš sadržaj
pa imaju i oni opciju da ne objavljuju :lol: . bole me uvo da podesavam moj profil u skladu sa drugim ljudima i to da personalizujem po grupama ili jednog po jednog. meni ne smeta i onako samo bacim pogled na objave kratko i ne ulazim u detalje jer me ne zanima sem ako nije neko blizak u pitanju.ali sustina je da ako se objavljuju to je jer zele da budu vidjeni. missim u vezi sa onim sto je regina rekla...

uh jaka norma
čovek kad ga puste s robije
oće da se nadiše vazduha i da trči
i oće da se zna da je slobodan i da mu je dobro

brak vredi najviše zbog razvoda
mene je uvek palio taj osećaj slobode
kad iz sputanosti se oslobodiš ispišaš se po celom sistemu
a adrenalin lupa :)))
Ne ulazis u brak ako smatras da je isti robija.
Cemu muciti sebe?

Back