Kad pogresis...

na osnovu svega sto si ovde napisao jasno je da me ne razumes.
kao sto ne razumes kada se koji padez uporebljava,
Није него.

kao sto ne razlikujes postenje od iskrenosti a ni ta dva pojma od manipulacije.
Јес, јес. :roll:

ali ja razumem da bi bilo uzaludno objasnjavati ti, pa necu ni da pokusavam.
sto sam imala rekal sam u nekoliko psotova na temi. i nisam generalizovala. odgovorila sam haljinici, na osnovu ovoga sto je ona napisala.
Нема проблема. Има још чланова форума који другачије мисле, нисам једини (мало рационализације није на одмет :D).

aha, a ja sam kraljica od sabe.
ti bese onaj iskreni? :lol::lol::lol:
Омакло ми се у куцању. Паралелно сам куцао две поруке, мислио сам на тебе срећо Соломонова.
laughing012.gif

Поента је да неки од нас желе да у старту имају чисте рачуне на столу да после не буде нисамо знали и да заврши болно јер су односи грађени на лажима.
logicki neodrziva izjava.
ako se odnos GRADI, ti onda ne znas NJEGOVE GRANICE UNAPRED.
ako ga ne gradis (sto je situacija kada se nesto unapred ogradi), onda je svejedno da li ga ne gradis na "iskrenosti" ili na "lazima".
i to onda i nije odnos.

Naposletku...
Ti si dobro znala ko sam ja...
Otkud sad te suze, moja mila?
Rekla si da se za tocak bršljen ne hvata...
Zalud izgužvana svila...
To je tako...

Da li vam je iko to rekao, a ti pogresis, pa zavolis vise nego sto bi smeo?

Poslednjem decku sam rekla da necu da se upustam u vezu, jer imam obicaj da se samo jednog jutra probudim i vidim da mi mesto nije tu i odem... Da sam hirovita i da me ponese trenutak... Ali on je patrijarhalno vaspitan i sa njim se moglo samo u vezu. : )
I tako posle nekog vremena, ja sam se stvarno u trenutku ohladila i otisla... I on nije znao sta ga je snaslo, a ja sam mu bas rekla ono sto je neko vec napisao ovde: "Pa, upozorila sam te u startu, nemas pravo da se bunis... :confused: "
I tako... : )

jednom sam bila u takvoj ``situaciji``:(, ne mogu da kazem vezi..

krenuli smo oboje sa neobaveznom pricom ;-)..nista vise od toga nisam htela ni ja, a ni on..;-)

ne znam sta se desilo :roll:..on je poceo da se ponasa kao neko ko izgradjuje vezu ..ja izgubila kontrolu..i otisle emocije tamo gde nisu trebale :heart:..

trebalo mi je prilicno vremena da se oporavim..:cry:

kad sam podigla emotivan zid..opet se pojavio..:roll:

ne hvala, vise se ne igram sa onima koji ne postuju pravila.:thumbdown:

Naposletku...
Ti si dobro znala ko sam ja...
Otkud sad te suze, moja mila?
Rekla si da se za tocak bršljen ne hvata...
Zalud izgužvana svila...
To je tako...

...........ja to kazem svakoj ,a ona nek odluchi donja granica da li joj odgovara ,na njoj je da li ce izvuci od mene maximum ili cu ostati staro dobro prase ............:lol:;-)

To je majstor-manipulator....Odmah ti je ISKRENO rekao...i naveo te svojom ISKRENOSHCHU da ga cenish...a onda kad te povredi ne snosi nikakvu odgovornost...pa lepo ti je rekao...

Hm...ne mogu da se slozim bas.
Ako ti osoba u startu kaze ili iz bilo kog razloga postavi neku vrstu ogranicenja.....ipak je tvoja odluka da to stavis po strani ili zanemaris.
Ja ipak mislim da jeste iskreno reci i da to nije manipulacija.
Manipulacija bi bila kada bi se nesto bitno precutalo, ili iznelo naknadno kao razlog a bilo je poznato sve vreme.

Jer ako ti neko na primer kaze da je imao los brak i da nema nameru da se zeni, a ti to zanemaris, ako posle par meseci ili godina on to misljenje ne promeni, mislim da nije fer ljutiti se jer ti je to bilo poznato od pocetka.

Manipulacija bi bila da se to precuti, a onda odjednom, niotkuda iznese kao razlog koji je postojao od pocetka.

Back