Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.909
Aha..pa to znam..paradajz u liftu..jesam dobar a 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali to nisu foliranti. na samom pocetku iskreno ti kaze ko je i sta je i sta mozes da ocekujes od te osobe i ti ipak pogresis... Ne, to nikako nije folirant...

pih... kako ste neozbiljni... urnisaste temu...![]()
To je majstor-manipulator....Odmah ti je ISKRENO rekao...i naveo te svojom ISKRENOSHCHU da ga cenish...a onda kad te povredi ne snosi nikakvu odgovornost...pa lepo ti je rekao...

Evo ga slag na torti![]()

hehe... dacu ja tebi shlag...kako me nervirash ponekad...
![]()
..samo se ne sporazumemo na vreme

Svako ima nekog koga nema, baby!
Каже се код куће (локатив), а не кући (генитив).nisam... kazem ti, zadnja dva dana nisam bila kuci, a pre toga sam ushla s namerom da pogledam shta ima ali mi je neshto iskrslo pa vas nisam ni chitala... a sa posla se bash dugo nisam ukljuchivala...
hohohohokoliko ja znam to sa padezima ide ovako...Каже се код куће (локатив), а не кући (генитив).
Тако је сестро. Из личног примера потврђујем, јер сам такав. Добро, никада не откријеш све, пре свега мислим на детаље, али оно најбитније саопштиш. :wink: У мом животу постоје ствари око којих нема преговора. Ко прихвати, добро, ко неће неће, опет добро, али ако зна шта је моја доња граница трпељивости, а ипак пређе, ту више преговора нема.Ali to nisu foliranti. na samom pocetku iskreno ti kaze ko je i sta je i sta mozes da ocekujes od te osobe i ti ipak pogresis... Ne, to nikako nije folirant...
Поента је да неки од нас желе да у старту имају чисте рачуне на столу да после не буде нисамо знали и да заврши болно јер су односи грађени на лажима.Bravo Helena, to je poenta ove teme... ali, uvek postoji ono ali i ono ludo srce, koje bi silom da bude voljeno... sta onda, kad pogresis pa zavolis vise nego sto bi smeo???????
i opet na pocetku.
Не слажем се. Уопштено причаш и генерализујеш да су сви исти.jok, nego postene osobe...
to su takodje foliranti, koji na foliranje dodaju i neodgovornost.
zasto ti taj neko to govori?
zato sto vidi, ocekuje, zna da neka osecanje mogu da se pojave... i hoce da opere ruke.
to nisu ljudi koji ti kazu sta od njih mozes da ocekujes.
to su ljudi koji ti kazu da od njih ne mozes da ocekujes nista.
sto je sasvim razlicito.
Значи, на основу једног типа и твог искуства, то је законитост.jedan mi je tip rekao nesto u tom stilu na samom pocetku poznanstva.
ja rekla (ali doslovno) - e hvala i dovidjenja.
i otisla.
Драго ми је да сам гњида.vidi haljinice, postoji forma i postoji sustina.
formalno, povrsno gledano, on je "fer".
sustinski, (jer vrlo dobro znamo da proces zaljubljivanja cini mnogo neverbalnih poruka i signala koji se osecaju, prepoznaju i ohrabruju ili odbijaju), on je gnjida.
na osnovu svega sto si ovde napisao jasno je da me ne razumes.Уопште те не разумем.
Ja sam mali..jos ucimjes george... stalno neshto kasnish za mnom...
jao spark, znash li da obozavam jagode...![]()
..a i jagode nisu kao nekad..nesto su kiselkaste..presao sam na dinju i lubenicu.Проверам да ли још неко зна српски.nije genitiv nego dativhohohoho

Локатив је падеж мјеста. У савременом српском књижевном језику по облику је увијек једнак дативу, и стога су и питања за локатив једнака питањима за датив (коме? и чему?). Локатив се увијек употребљава само са приједлозима. Приједлози који стоје уз локатив су: на, у, о, по, према, при и др. Осим мјесто (на чему?, у чему?), локатив може да означава и предмет (о коме?, о чему?).koliko ja znam to sa padezima ide ovako...
lokativ: o kome, cemu?
kuci
inace, mogla je da kaze (i bilo bi pravilno i jedno i drugo):
1. bila sam u kuci.
2. bila sam kod kuce