Kad pogresis...

aha tu si...ma ti bi rekao, znash shta...:roll: aj ne ..... leba ti... svidja ti se riba extra i ona ti sve to predochi... ti se lepo zaljubish u nju, shto podrazumeva da zelish da provodish maksimum svog vremena sa njom... to o povremenim vidjanjima i kres varijantama prichaj nekom drugom... nema tu mnogo mudrosti george... shto bi rekli uzmi il ostavi... ti bi, ona ne bi... nastavicesh po njenim pravilima neko vreme ili cesh prekinuti, ali, ono shto sigurno necesh moci jeste da vec postojece emocije transformishesh u neke trece... zato stipu tu prichu za malu decu... odoh u krevet bre... laku noc...:D
:DOvo su za mene stvarno bajke..kakvo zaljubljivanje..ja nastavim po necijim pravilima..ti bas mislis da sam klinac..to kad mene ne pali :)

da ti taj nije pošteno rekao na startu, ko zna kako ti je srce moglo pućiovako si se okrenula i otišla
pošteno...
nije moje srce budala - imam jedno vrlo pametno i veliko srce. :)

postenje je reci nekom na startu da ne ocekuje dublji odnos???
ajde da gvirnemo malo iza motiva da se tako nesto uradi, i u psihologiju koja tako nesto radi.

prvi motiv je da decko lepo vidi da mu se ja ne dopadam nesto posebno, i da sem nekog traljavog seksa tu nema prostora za nesto vise... kad je pre uspeo to da vidi, pa jos da mi tako arogantno saopsti ko sam ja i koje su granice mog utiacaja na njegov zivot? (usput, taj pomenuti u mojoj prici me je posle godinama jurio... kaze shvatio je sve... a ja kazem - i ja sam shvatila. ali na vreme :D)
mene mlaki odnosi ne zanimaju.
ne zanima da gubim vreme na to, radije cu da gajim hrizanteme.
i to stavim do znanja ne tako sto izrecitujem "ja hocu to i to" nego tako sto sam 100% u odnosu. a to uvek menja granice, i uticaj uvek postoji...

drugi motiv je strah ili trenutno "zacementirana" zivotna faza, ili zivljenje u proslosti (sto je sve obicno deo jednog istog paketa)... to je otprilike opisala helena33... okej je ako neko sebe hoce da amnestira od zivota i rizika, ja nisam iz te price...naravno da i ja imam faze samoce i nespremnosti za odnos sa nekim novim... ali onda cutim i smrdim u svom cosku, ne skupljam suvenire u vidu drugih ljudi...

tvoje pitanje da li je moje srce moglo biti slomljeno da mi takav neko nije rekao to sto je rekao... odgovor je: nije mogao. takvi ne lome srca iako cute... ne stvarno, jer povrede eventualno sujetu i osecaj zudnje i osecaj eh sta bi mozda bilo kad bi bilo... ja sam velika devojka za iluzije. zivot je mnogo lepsi od njih.

edit: fora je u tome da se ne treba plasiti drugih ljudi... ono ce u procesu upoznavanja ispoljavati ko su i kakvi su, i to ce pojacavati ili gasiti pocetnu zaljubljenost... moju pocetnu zaljubljenost gase kukavice i ljudi nedovoljno zainteresovani za mene vrlo brzo, jer sa njima ne mogu da ostvarim ono sto zelim... a posto znam tacno sta zelim, moj koordinatni sistem i srce su u skladu sa tim... i samo sa tim.

aj ne lupaj george molim te... moja bajka je istinita... kad me vec vuchesh za jezik dozivela sam neshto slichno... zato sam i prekinula tu vezu... momak je insistirao na braku i uopshte zajednichkom zivotu a ja nisam bila za to... ono shto je tebi nezamislivo se ipak deshava...

hehe, haljinice, pa nemoj sad zbog jednog whoosa da zaronis u stereotipe...

@spark - svi gresimo, a odnosi se razvijaju koliko mogu a onda, ako je tu tesno nekome, propadaju i prestaju... i svako je doziveo bol... neko zbog sujete neko zbog vrednih stvari... zivot je proces, odnosi su proces... igraj najbolje sto umes i podigni dupe kad god padnes... to je sve sto sam u tome shvatila..

Back