da ti taj nije pošteno rekao na startu, ko zna kako ti je srce moglo pućiovako si se okrenula i otišla
pošteno...
nije moje srce budala - imam jedno vrlo pametno i veliko srce.
postenje je reci nekom na startu da ne ocekuje dublji odnos???
ajde da gvirnemo malo iza motiva da se tako nesto uradi, i u psihologiju koja tako nesto radi.
prvi motiv je da decko lepo vidi da mu se ja ne dopadam nesto posebno, i da sem nekog traljavog seksa tu nema prostora za nesto vise... kad je pre uspeo to da vidi, pa jos da mi tako arogantno saopsti ko sam ja i koje su granice mog utiacaja na njegov zivot? (usput, taj pomenuti u mojoj prici me je posle godinama jurio... kaze shvatio je sve... a ja kazem - i ja sam shvatila. ali na vreme

)
mene mlaki odnosi ne zanimaju.
ne zanima da gubim vreme na to, radije cu da gajim hrizanteme.
i to stavim do znanja ne tako sto izrecitujem "ja hocu to i to" nego tako sto sam 100% u odnosu. a to uvek menja granice, i uticaj uvek postoji...
drugi motiv je strah ili trenutno "zacementirana" zivotna faza, ili zivljenje u proslosti (sto je sve obicno deo jednog istog paketa)... to je otprilike opisala helena33... okej je ako neko sebe hoce da amnestira od zivota i rizika, ja nisam iz te price...naravno da i ja imam faze samoce i nespremnosti za odnos sa nekim novim... ali onda cutim i smrdim u svom cosku, ne skupljam suvenire u vidu drugih ljudi...
tvoje pitanje da li je moje srce moglo biti slomljeno da mi takav neko nije rekao to sto je rekao... odgovor je: nije mogao. takvi ne lome srca iako cute... ne stvarno, jer povrede eventualno sujetu i osecaj zudnje i osecaj eh sta bi mozda bilo kad bi bilo... ja sam velika devojka za iluzije. zivot je mnogo lepsi od njih.
edit: fora je u tome da se ne treba plasiti drugih ljudi... ono ce u procesu upoznavanja ispoljavati ko su i kakvi su, i to ce pojacavati ili gasiti pocetnu zaljubljenost... moju pocetnu zaljubljenost gase kukavice i ljudi nedovoljno zainteresovani za mene vrlo brzo, jer sa njima ne mogu da ostvarim ono sto zelim... a posto znam tacno sta zelim, moj koordinatni sistem i srce su u skladu sa tim... i samo sa tim.